reklama
@M@gda ja tez się wpisałam do kalendarza ale proszę sprawdzić czy wszystko Ok wypełniłam bo pierwszy raz [emoji5]
Ja dzisiaj od rana wzięłam się za robienie gołąbków, kapustę już przygotowalam, ryż, tylko mięsko muszę kupić i do garnka. Tak nie lubię przy kapuście robić aż się trochę w brzuszek oparzyłam
Wszystkim wizytującym powodzenia, @maja1987 daj znać jak po wizycie u diabetologa, kciuki zaciśnięte!!
Ja dzisiaj tez na 12 na wizytę kontrolna do diabetologa idę z wynikami z całego tygodnia, zobaczymy co mi powie.
Miłego dnia dla każdej z Was [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja dzisiaj od rana wzięłam się za robienie gołąbków, kapustę już przygotowalam, ryż, tylko mięsko muszę kupić i do garnka. Tak nie lubię przy kapuście robić aż się trochę w brzuszek oparzyłam
Wszystkim wizytującym powodzenia, @maja1987 daj znać jak po wizycie u diabetologa, kciuki zaciśnięte!!
Ja dzisiaj tez na 12 na wizytę kontrolna do diabetologa idę z wynikami z całego tygodnia, zobaczymy co mi powie.
Zinc
Fanka BB :)
O, ktoś ją zlikwidował? Szkoda. Chociaż faktycznie jakoś nic się tam nie działo od dłuższego czasu...@Karolcia90 eukaliptusowy i sosnowy są jak najbardziej okay. Sosnowym leczyłam zatoki. Co prawda nie robiłam typowej inhalacji pod ręcznikiem, ale wystarczyło że postawiłam garnek z gorącą wodą i tym olejkiem w pokoju. Pachniało lasem... I chyba nigdy w trakcie ciąży nie spałam tak dobrze jak wtedy. Co do eukaliptusowego, to jego olejek jest w składzie spray'u do nosa pre na len, którego używam na noc przed spaniem. Także nie ma czego się bać.
@Zinc tamta grupa o której wspomniałaś nie istnieje.
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
kosa1212
Madziu dopisz proszę mnie. Wizyta 28.09 a poród 10.12[emoji1]A juz widzę, że nie ma tam Zinc, padiq, czy eveli
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Zinc
Dobrze że czujesz się lepiej a synkowi na pewno jeszcze się zachciało chodzić, dzisiaj dzień jakiś taki niezachęcający do wychodzenia z domuHej Dziewczyny
Życzę powodzenia na wizytach
Powiem wam że chyba wymioty i mdłości odpuściły bo nawet rano śniadanie zjadłam i jak na razie nie tuliłam tronu.
Ale gorsze było to ze młodszy syn nie chciał zostać się dziś w przedszkolu pierwszy kryzys aż mnie zaszokował że mu się odmieniło chodzenie no nic pójdę wcześniej po niego.
A co do ruchów to wam powiem że mam tak ruchliwa panice że szkoda mówić czy leżę czy chodzę lub siedzę to ruchy czuję no nie aby cały czas .
Powiem wam jeszcze że nie wiem na jaki poród mam się zdecydować bo mam prawo do CC ale lekarz mi powiedział że jak rodziłam dwa razy SN to teraz tez a ja się boję i nie wiem co mam zrobić musze się w kącu na cos zdecydować a to nie jest łatwy wybór dla mnie
Co do ruchów to u mnie jest różnie, ale wczoraj bardzo aktywny jest mój synek, śmiejemy się że ćwiczenia sobie robi [emoji3]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolcia90
@allime bardzo masz przekroczony ten drugi wynik?
@Eraja a wiesz coś na temat olejku z drzewa herbacianego? Jest ok? Niby można go dodawać do prania ubranek dla dzieci, teoretycznie powinien być ok, ale jakoś mam opory przed używaniem.. A lubiłam go dodawać właśnie do prania czy do sprzątania..
@misianka to na pewno chwilowy kryzys [emoji6]. Jutro czy pojutrze już pójdzie chętnie do przedszkola [emoji6]. Musi wyrobić sobie nawyk chodzenia do przedszkola [emoji6]. Dobrze, że dziś już się czujesz lepiej, oby już nie wróciło.
Miłego dnia [emoji6]!
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@Eraja a wiesz coś na temat olejku z drzewa herbacianego? Jest ok? Niby można go dodawać do prania ubranek dla dzieci, teoretycznie powinien być ok, ale jakoś mam opory przed używaniem.. A lubiłam go dodawać właśnie do prania czy do sprzątania..
@misianka to na pewno chwilowy kryzys [emoji6]. Jutro czy pojutrze już pójdzie chętnie do przedszkola [emoji6]. Musi wyrobić sobie nawyk chodzenia do przedszkola [emoji6]. Dobrze, że dziś już się czujesz lepiej, oby już nie wróciło.
Miłego dnia [emoji6]!
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@maja1987, @Gosik96 - powodzenia dziewczyny u diabeteloga
@allime szkoda z tym przekroczeniem, ale mamy tutaj kilka słodkich mam i jak widać da się z tym wytrzymać, tym bardziej, że już naprawdę mało zostało
Któraś z Was wcześniej pisała, że zawsze ma trudności ze spaniem w innym łóżku niż swoim, ja mam podobnie, plus jeszcze fakt, że ciężko mi się zasypia bez Męża. Wstałam o 6 zjadłam śniadanie, potem jeszcze krótka drzemka i teraz się szykuje i jadę troszkę na lumpki dziś plan Mama! Dla Lenki postaram się nie przesadzić, bo naprawdę mam już tego za dużo...
Buziaki!!!:*
@allime szkoda z tym przekroczeniem, ale mamy tutaj kilka słodkich mam i jak widać da się z tym wytrzymać, tym bardziej, że już naprawdę mało zostało
Któraś z Was wcześniej pisała, że zawsze ma trudności ze spaniem w innym łóżku niż swoim, ja mam podobnie, plus jeszcze fakt, że ciężko mi się zasypia bez Męża. Wstałam o 6 zjadłam śniadanie, potem jeszcze krótka drzemka i teraz się szykuje i jadę troszkę na lumpki dziś plan Mama! Dla Lenki postaram się nie przesadzić, bo naprawdę mam już tego za dużo...
Buziaki!!!:*
padiq
@M@gda ja tez się wpisałam do kalendarza ale proszę sprawdzić czy wszystko Ok wypełniłam bo pierwszy raz [emoji5]
Trzymam kciuki za twoją wizytę.
reklama
Dzięki! Co do inhalacji to nie mam żadnych olejków ani nawet soli fizjologicznej jak wspomniałam,chodziło mi o jakies bardzo domowe sposoby, nie mam siły iść do apteki,w ogóle nie mam siły nigdzie iść,wczoraj trochę jednak przesadzilam na spotkaniu z koleżanka. Znalazłam w necie ze woda z soda oczyszczona jest dobra na inhalacje i spróbowałam i faktycznie lepiej się trochę oddycha i ten nos sie odetkał. Tylko to miałam wiec spróbowałam! Teraz łóżkoWspółczuję ciężkiej nocki. Zdrówka życzę.