Angella210
Fanka BB :)
@Rossiczka O boże...Borówki !Ja uwielbiam wszystko co z borówkami...Dasz przepis?Nigdy nie robiłam ciasta z ricottą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to teraz dbaj o siebie i odpoczywaj duzo, będzie dobrze zobaczysz :*Dziekuje za trzymanie kciukow :* troche jestem spokojniejsza. Właśnie wrocilam, mam brać nospe do tego magnezu. Szyjka sie skróciła, minimalnie ale jednak i mam leżeć bo inaczej przy moim trybie będzie szpital. Skurcze są przepowiadajace ale dosyć silne wiec nakaz leżenia to nie przelewki. Zaczepilam o ciuchland i juz sie klade
Najgorzej jak ja wytrzymam lezenie
Pokazuj :-) zwłaszcza torebki ich nigdy za mało ;-)to teraz dbaj o siebie i odpoczywaj duzo, będzie dobrze zobaczysz :*
Ja siebie trochę obkupilam. Trudno. Dzisiaj przyszła jedna paczka.
Z recznikamim spodniami dresowymi kurtek jeansowa i sukienka (dokładnie taka sama która zezarl mi Borys)
Ręczniki moge polecić z ręką na sercu .
No i w parfois była wyprzedaz torebek i nie mogłam sie oprzeć....dwie wpadły heh
Kurde słaba akcja.A ja się dziś mega wkurzyłam i chciałam Was ostrzec przed zakupami na olx z przedpłatą. Ponad tydzień temu zakupilam nowy laktator z medeli, skuszona cena przelałam pieniądze. Użytkownik miał kilka dziecięcych ogłoszeń, był w kontakcie, nie było nic podejrzanego.
Do dnia dzisiejszego nie zobaczyłam laktator, jeszcze kilka dni temu pisałam o numer przesyłki i dostałam, oczywiście na stronie poczty był komunikat że jest błędny. Dziś okazało się że na olx konto usunięte, a pani "sprzedała" kilka takich rzeczy różnym osobom i żadna nie doczekała się towaru. Muszę zgłosić sprawę na policję, ale podejrzewam, że nie zobaczę ani laktator ani 250zl
((
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Odbiór osobisty też nie zawsze bezpieczny. Moja przyjaciółkę napadli dla 300 złotych :-\Rosiczko ja też zawsze z olx odbierałam, ale tym razem nie coś podkusiło żeby zaufać no i wiem że nigdy więcej, wrrrr
Ciasto będzie jutro, bo mam pudelko borówek [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom