@Millo miłego pobytu. Niech Ci przeziębienie nie doskwiera
@maja1987 taki kocyk to też można u Niej zamówić, czy to tak tylko po znajomości?
Ja jeżeli będę miała dziewczynkę to na 100% zamówię jednorożka z wyhaftowanym imieniem na lalkametoo.pl
Jejku, ja dziś też miałam pęcherzowe przeboje. Przed 2:00 obudził mnie pęcherz, no i co tu robić jak ja do kubka potrzebuję?! Godzina ni w dupę ni w oko :/ Poszłam siku i napiłam się żebym coś miała na potem. I co? Obudziłam się po 3! Ale to już wytrzymałam w pęcherzu do 5 i potem wrzuciłam do lodówki...
Właśnie wróciłam i już układam się do drugiego snu. Na pobranie czekałam tylko 20 min ale i tak czułam się jakbym siedziała tam wieczność. Mogłam sobie za to pooglądać Panie z ciążowymi brzuszkami <3 A krew miałam tak gęstą że ledwo wyszła do strzykawki. Takie jajca mimo szybkiego marszu i wypicia 0.5l.wody no i brania Accardu
Potem wreszcie kupiłam drożdżówkę z pieczonym jabłkiem. Chodziła za mną 2 tygodnie bo nigdzie nie mogłam dostać ^^ Chciałam jeszcze zahaczyć o Rossmana bo mam krem za 0.01 zł do odebrania i Pregna DHA na promocji, a potem na pocztę po paczkę w stylu BebiProgram (tą dostałam wczoraj do skrzynki <3), no ale Rossman od 8:30, a poczta od 9:00 -.- No nic, idę dziś w gości to jeszcze raz tam zaglądnę
@reniuszek jak tam Maksiu, zdrowszy już? Bo smarkał ostatnio, tak?
@Zinc, daj znać czy dostałaś L4
Idę w kimę. Do później!