reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Kupiłam na allegro spodnie ciążowe i takie leginsy krótkie i dzisiaj mi przyszła paczka i powiem Wam,że są na prawdę fajne.Nawet nie spodziewałam się ;)
Zobacz załącznik 812007
Bardzo fajne!! Ja teraz też już nie wiem jaki rozmiar nosze :-D tak mi poszło w pupę i uda, że aż się boję jechać po te spodnie ciążowe po które już od kilku tygodni się wybieram :-D

reklama
Tak, Krk ;) Akurat na Lublańskiej byłam. Tam CapGemini urzęduje ;) Na Wadowicką będę jechać w lipcu do endokrynologa P. Alicji Borodako :)

Ale super :) Chetnie sie kiedys spotkam, a z Maluszkiem to juz w ogole :) w poprzedniej ciazy znalazlam forum dziewczyn tylko z Krakowa i mialysmy cykliczne spotkania Mamusiek :)

BTW jest ktos jeszcze z Krakowa? :)

Ja nosiłam S i teraz też zamówiłam S.Jest jeszcze trochę luzu więc myślę,że mi starczą do końca ciąży ;)Na aukcji są podane wymiary i wymierzyłam siebie i są ok ;)Już nie raz tak kupowałam i jak do tej pory wszystko trafiłam ;)

Ja dziś zwariuje. Mam już paczkę z zalando. I co? Miały być 2pack czyli dwie koszulki a jest jedna. Dzwoniłam tam i pomylili się i zwrócą mi.polowe kasy za te koszulki. Tylko że ja chciałam takie a już ich nie ma [emoji45][emoji45]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Ale super :) Chetnie sie kiedys spotkam, a z Maluszkiem to juz w ogole :) w poprzedniej ciazy znalazlam forum dziewczyn tylko z Krakowa i mialysmy cykliczne spotkania Mamusiek :)

BTW jest ktos jeszcze z Krakowa? :)
daruuunia3 na pewno jest z Krakowa i boczarova, ale boczarova zniknęła. Ktoś jeszcze był, ale kurcze nie utrwaliło mi się...

Udanych wizyt ☺
A dla wszystkich udanego weekendu ☺ ja się wyłączam na weekend bo mąż będzie wiec bede sie cieszyc jego obecnoscia. trzymajcie się i buziaki ☺

@Millo miłego pobytu. Niech Ci przeziębienie nie doskwiera ;)

@maja1987 taki kocyk to też można u Niej zamówić, czy to tak tylko po znajomości? ;) Ja jeżeli będę miała dziewczynkę to na 100% zamówię jednorożka z wyhaftowanym imieniem na lalkametoo.pl :)

Jejku, ja dziś też miałam pęcherzowe przeboje. Przed 2:00 obudził mnie pęcherz, no i co tu robić jak ja do kubka potrzebuję?! Godzina ni w dupę ni w oko :/ Poszłam siku i napiłam się żebym coś miała na potem. I co? Obudziłam się po 3! Ale to już wytrzymałam w pęcherzu do 5 i potem wrzuciłam do lodówki... ;)

Właśnie wróciłam i już układam się do drugiego snu. Na pobranie czekałam tylko 20 min ale i tak czułam się jakbym siedziała tam wieczność. Mogłam sobie za to pooglądać Panie z ciążowymi brzuszkami <3 A krew miałam tak gęstą że ledwo wyszła do strzykawki. Takie jajca mimo szybkiego marszu i wypicia 0.5l.wody no i brania Accardu o_O Potem wreszcie kupiłam drożdżówkę z pieczonym jabłkiem. Chodziła za mną 2 tygodnie bo nigdzie nie mogłam dostać ^^ Chciałam jeszcze zahaczyć o Rossmana bo mam krem za 0.01 zł do odebrania i Pregna DHA na promocji, a potem na pocztę po paczkę w stylu BebiProgram (tą dostałam wczoraj do skrzynki <3), no ale Rossman od 8:30, a poczta od 9:00 -.- No nic, idę dziś w gości to jeszcze raz tam zaglądnę ;)

@reniuszek jak tam Maksiu, zdrowszy już? Bo smarkał ostatnio, tak?

@Zinc, daj znać czy dostałaś L4 :D

Idę w kimę. Do później!
W poniedziałek idę do gina [emoji3] ale i tak do połowy lipca muszę napewno jeszcze popracować. Zobaczymy [emoji4]

Witajcie znowu :)
Gratuluje wszytskich poznanych juz plci!
Wspolczucie dla chorujacych - duzo sily i zdrowka :*

My tez po wizycie - i.. tez bedzie dziewczynka :) wiec bede miec parke :)

@Eraja - Ty tez z Krakowa? Zaczelam cos kojarzyc jak pisalac o przychodni kolo korpo.. mowa o Luxmed na Wadowickiej? :D Pracuje w tym budynku :D
Gratulacje córeczki ! ! ☺

reklama
Ja jestem z Krakowa :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Superowo dziewczyny :) musimy sie kiedys spotkac! Obgadac, gdzie rodzimy itd :)

Czy ktoras z Was dziewczyny cwiczy w ciazy? Wczorajsza moja rozmowa z ginekologiem:
Ja: "Panie doktorze - konczymy niedlugo 16 tydzien - czy moge cwiczyc?"
Ginek: "A po co..?"

No i tyle... hahaha :)

Do góry