reklama
DigitalGirl
Moderatorka
Wy Pączki? A co ja mam powiedzieć [emoji14]Ty paczek ? Chyba mojego profilu nie studiowalas
Hej dziewczyny, powoli wracam do Was po tej mojej nieobecności i mam zamiar jak najszybciej nadgonić zaległości Przez pobyt w domu najpierw coś tam podczytywałam (ale mało), a potem już całkiem nie miałam czasu i głowy do forum przez to całe zamieszanie jakie było więc troszkę tego nadrabiania mam
Tak w wielkim skrócie co u mnie: zmordowana po wczorajszej dłużącej się podróży z mdłościami (ponad 11h zamiast ok 8/9), dalej poranne wstawanie i przytulanie toalety o 4/5 rano... a tak poza tym to rosnę i mam nadzieję, że z maleństwem wszystko dobrze mimo że parę razy miałam w domu silny atak bólu brzucha A co do sytuacji rodzinnej, to sama nie wiem, już się gubię w tym wszystkim i mam wrażenie że zależy jak wiatr powieje, choć jeszcze nie jest wesoło... Na zmianę albo krytyka albo całkowite ignorowanie (będące już pewnym ukłonem w moją stronę). Na szczęście komunia się udała i pogoda też dopisywała więc tyle dobrze
Tak w wielkim skrócie co u mnie: zmordowana po wczorajszej dłużącej się podróży z mdłościami (ponad 11h zamiast ok 8/9), dalej poranne wstawanie i przytulanie toalety o 4/5 rano... a tak poza tym to rosnę i mam nadzieję, że z maleństwem wszystko dobrze mimo że parę razy miałam w domu silny atak bólu brzucha A co do sytuacji rodzinnej, to sama nie wiem, już się gubię w tym wszystkim i mam wrażenie że zależy jak wiatr powieje, choć jeszcze nie jest wesoło... Na zmianę albo krytyka albo całkowite ignorowanie (będące już pewnym ukłonem w moją stronę). Na szczęście komunia się udała i pogoda też dopisywała więc tyle dobrze
reniuszek
Love in the knick of time
Ja Renata :-)Wszystkie chude a ja taki pączek wpadlam w kompleksy akceptuje wszystko ale nie wiem kto jest kto
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki znowu paczek??! Boże wszystkie takie piękne laski aż w kompleksy można wpaść
Tak, tak to jaKtóra z Pań to Boś Ka???
Aaaa ja właśnie też i jutro miałam zamiar robićPiękne zdjęcia [emoji7]
Jezu dziewczyny ale mam ochotę na pulpety w sosie pomidorowym normalnie marzę o nich [emoji7]
A u nas mąż zamówił pizze, bo jem dziś od rana i chodzę głodna jak wilk. W lodówce to prawie samo światło, tak spałaszowałam. Stwierdził zjesz coś kalorycznego to Ci przejdzie. I faktycznie. 1.5 kawalka później nareszcie nie jestem glodna Nie wiem co mi się dziś dzieje. Chyba maluszek znów ma fazę wzrostu i wysysa wszystko co zjem
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Rozumiem, że zapraszasz? [emoji16]Aaaa ja właśnie też i jutro miałam zamiar robić
w moim sklepie gdzie zawsze kupowalam i Pani mi mielila na miejscu popsuła się maszyna do mielenia mięsa a że ja nie kupię takiego paczkowanego lub zmielonego wcześniej to jestem teraz pozbawiona potraw z mięsa mielonego [emoji17]
reniuszek
Love in the knick of time
No to u mnie podobnie z moją pizza... Zjadłam 2kawalki i już miałam pełno a tak z głodu umieralamA u nas mąż zamówił pizze, bo jem dziś od rana i chodzę głodna jak wilk. W lodówce to prawie samo światło, tak spałaszowałam. Stwierdził zjesz coś kalorycznego to Ci przejdzie. I faktycznie. 1.5 kawalka później nareszcie nie jestem glodna Nie wiem co mi się dziś dzieje. Chyba maluszek znów ma fazę wzrostu i wysysa wszystko co zjem
reklama
Karolcia1992
Zaangażowana w BB
Hej to mnie tez możecie zaprosić Karolina Ledzion-Ciechanowska.