reklama
eklerkaa
Fanka BB :)
O ja właśnie mam zamiar kupić sobie maszynkę elektryczna do tarcia ziemniaków. Bo inaczej to nie chce mi się trzec.7.00 rano.. usmazylam sobie placki ziemniaczane na śniadanie
Przed ciążą pierwszy malutki posiłek jadłam po 12 ,a później już coś po pracy. A teraz..szok![]()
...........:::::::6tydz i 4dni:::::::::..........
Mandy33
Zaciekawiona BB
gie_er
Trzymam kciuki [emoji8]Hej dziewczyny ja nie zapisywalam się jeszcze bo zapisze dopiero następne wizyty dziś mam pierwsza trochę się boje i to dlatego ze pierwsza nie zapisywalam. Następne na pewno zapisze
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak ja nie lubię placków ziemniacznych. Kocham ziemniaki, ale nie w takiej formie i zawsze się dziwię jak mogą komuś smakowac[emoji28]
U mnie z dodatkowych objawów to właśnie też pojawiły się bolesne wypryski na dekolcie i plecach. Brzydko to wygląda, no ale bo zrobic.
U mnie z dodatkowych objawów to właśnie też pojawiły się bolesne wypryski na dekolcie i plecach. Brzydko to wygląda, no ale bo zrobic.
iwilleatyou
Też nie lubię placków a jak widzę że ktoś do słonych placków dodaje śmietanę i cukier to nie mogę tego znieśćJak ja nie lubię placków ziemniacznych. Kocham ziemniaki, ale nie w takiej formie i zawsze się dziwię jak mogą komuś smakowac[emoji28]
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
CarlaR
Ja mam mini mdłości do południa, ale da się z nimi funkcjonować. Bardziej dokucza ciagla senność. Od 15 to już ledwo powlucze nogami a tu trzeba ogarnąć ruchliwego pieciolatka10% mam wrażenie, że u nas na forum ma każda oprócz mnie![]()
CarlaR
Dostałam taką pod choinkę. CUDNA RZECZ. Placki robisz dosłownie w kilka minut. Polecam serdecznieO ja właśnie mam zamiar kupić sobie maszynkę elektryczna do tarcia ziemniaków. Bo inaczej to nie chce mi się trzec.
...........:::::::6tydz i 4dni:::::::::..........
reklama
CarlaR
Ja mam caly dekold w krostkach takich czerwonych ;( masakrycznie to wyglada. Z buzią też nie jest lepiej :/Jak ja nie lubię placków ziemniacznych. Kocham ziemniaki, ale nie w takiej formie i zawsze się dziwię jak mogą komuś smakowac[emoji28]