reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Mandy33 no wlasnie roznie to bylo raz 30 raz nawet 40 dni.
Eklerkaa no wlasnie nic lekarz mowi ze moze to byc jeszcze za wczesnie i mam przyjsc za 10 dni i powtorzyc bete czy dobrze przyrast
Teraz bede shizowac do jutra ://

reklama
Mandy33 no wlasnie roznie to bylo raz 30 raz nawet 40 dni.
Eklerkaa no wlasnie nic lekarz mowi ze moze to byc jeszcze za wczesnie i mam przyjsc za 10 dni i powtorzyc bete czy dobrze przyrast
Teraz bede shizowac do jutra ://
A teraz zobaczyłam zemasz na prawie koniec grudnia termin. Hmm to na pewno za wczesnie. Będzie dobrze. Zrobisz sobie bete i będziesz spokojniejsza

...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........

Dziękuję dziewczynki, co ja bym bez Was zrobiła. Dziękuję za uspokojenie.. Aż tak bardzo mnie nie boli, żeby brać nospe. Ale leżę i oddycham.

Witaj grudniowka :*
Ja dzis bylam na wizycie jak narazie nic nie widac i troche sie zestresowalam ze nic z tego nie bedzie jutro ide powtorzyc bete czy prawidlowo przyrasta juz od tego shizowania zrobilam kolejny test i sa dwie wielkie grubasne krechy ale jednak stres jest ze cos jest nie tak :/
Kiedy u was bylo widac ten pecherzyk?
Który masz tydzień?

Dzieki dziewczyny :*
Ankus 4 tydzien 4 dzien
Trzymam kciuki żeby było dobrze [emoji4]

Ja dziś wróciłam z pracy i tak mi się spać chciało że musiałam się na "chwile" położyć. Obudziłam się o 20:00 [emoji23]
Też tak macie? Rano nie mogę wstać, w ciągu dnia też bym tylko spała.

eikt3e3kkyu0ab38.png

Trzymam kciuki żeby było dobrze [emoji4]

Ja dziś wróciłam z pracy i tak mi się spać chciało że musiałam się na "chwile" położyć. Obudziłam się o 20:00 [emoji23]
Też tak macie? Rano nie mogę wstać, w ciągu dnia też bym tylko spała.

eikt3e3kkyu0ab38.png
Ja bym spała bez przerwy. Wczoraj np. zjadłam śniadanie i poszłam spać do obiadu. Do tego chodzę wcześnie wieczorem spać i przesypiam całą noc. Ginekolog mi powiedziałaś, że taka senność w ciąży jest częstsza jak wymioty, czy mdłości.

reklama
Do góry