11 tydzienKtory to tydzień?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
M@gda
Moderatorka
Suuuper!!!A o to moja piłeczka ktora mieści cale 3,5cm człowieka
M@gda
Moderatorka
7cm... on jest wielki!!! śliczny
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
super ,że wszystko dobrze ! piękny maluchDobra, jestem już w domu to spokojnie mogę napisać. Byliśmy w gabinecie jakoś lekko ponad pół godziny gdzie samo usg trwało ze 20min. Pokazywał nam cierpliwie wszystko po kolei. Najpierw obecność żołądka i że jak jest i jest prawidłowo wypelniony to znaczy, że dzieciaczek poprawnie łyka wody i dobrze to wszystko przechodzi. Potem uwidocznił wątrobę, pecherz moczowy, rączki, nóżki. Potem sprawdzał mózg i czaszkę i kręgosłup. Następnie dluuugo serce najpierw budowe potem przeplywy i pepowine która jest trojnaczyniowa. No i jak dla mnie najgorsze na koniec: kość nosowa była i mierzył NT..zrobił 3 pomiary i wyszło 1,4.
Młodziak ma 7cm bez 1mm [emoji14] serduszko 159ud i z usg jest starszy niż z OM. Z usg 13t1 z OM 12t5
Ogólnie wielkie ufff...płeć próbował lekarz sprawdzic i przez brzuch i potem dopochwowo bo miałam sprawdzana długość szyjki i nie udało się. Ale powiem Wam że zupełnie mi to wisi...grunt, że dziedzic zdrowy
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
kolejny duży dzidziuś tylko moje takie jakieś małe hehe
Angella210
Fanka BB :)
Cieszę się razem z Tobą Super zdjęcie
gie_er
Fanka BB :)
Byłam dzisiaj z rodzinką na spacerze, zatrzymaliśmy się na lody z automatu, chwilę po nas przyjechał na rowerze starszy Pan z żoną i był to piękny widok. Ten starszy mężczyzna sam przerobił rower tak, że z przodu przed kierownicą był przymocowany wózek inwalidzki Jego żony i tak sobie jeździli <3
M@gda
Moderatorka
To jest milosc!Byłam dzisiaj z rodzinką na spacerze, zatrzymaliśmy się na lody z automatu, chwilę po nas przyjechał na rowerze starszy Pan z żoną i był to piękny widok. Ten starszy mężczyzna sam przerobił rower tak, że z przodu przed kierownicą był przymocowany wózek inwalidzki Jego żony i tak sobie jeździli <3
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama