reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Tak poza tym, to witam wszystkich i życzę udanego dnia, zarówno ze strony medycznej i samopoczuciowej, jak też tak ogólnie ;)

Mam nadzieję że miałyście lepiej przespane nocki niż ja. :D Stwierdzam że odgłos KTG działa na małego jak płachta na byka, dziś nawet udało mu się jakimś cudem tak pokopać że ostatecznie uciekł i zapis się urwał więc miałam od nowa robione badanie.

reklama
Bardzo ostra anemia, morfologia dosłownie z dnia na dzień spada, a i tak hemoglobina była 9.9 ostatnio i w ciągu tygodnia spadła do 8.7, a jak powtórzyli wyniki na następny dzień, to 8.4 już, reszta morfologii też albo wyskakuje z normy albo jest na granicy. A niby jadłam ostatnio nawet zdrowiej niż zwykle przez tą cukrzycę, witamin też nie zapominałam, kompletnie nie wiadomo czemu mi to tak spada... A niestety ostra anemia na naszym etapie w skrajnych przypadkach może wywołać poród przedwczesny i wg ordynatora to główny powód tak mocnych skurczów.
Tak poza tym, to witam wszystkich i życzę udanego dnia, zarówno ze strony medycznej i samopoczuciowej, jak też tak ogólnie ;)

Mam nadzieję że miałyście lepiej przespane nocki niż ja. :D Stwierdzam że odgłos KTG działa na małego jak płachta na byka, dziś nawet udało mu się jakimś cudem tak pokopać że ostatecznie uciekł i zapis się urwał więc miałam od nowa robione badanie.
A bo chciałby by być w domku a nie po szpitalach sie plątać. Zdrowiej szybko

Witam się z rana[emoji3] ja wczoraj usnelam dopiero koło 1 w nocy i dzisiaj będę chodzić jak lunatyk. Miłego dnia dla wzystkich

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

witam się z wszystkimi w ten beznadziejny mokry ponury poranek :)
ja ostatnio zasypiam nawet nie wiem kiedy :( wczoraj to przyjaciółek nie oglądnęłam całych :( a rano o 7.00 jak budzik dzwoni to dla mnie katastrofa, a kolejna nocka gdzie tylko raz wstawałam do wc :)
Dziewczyny co robicie dziś na obiadek bo ja nie mam żadnego pomysłu :( ?
Mam dziś w planach posprzątać mieszkanko - jestem ciekawa czy mi się to uda hi hi
Mamuśki w szpitalach trzymajcie się tam i nie pozwalajcie swym maleństwom teraz wychodzić bo to jeszcze nie ta pora i głowy do góry będzie wszystko dobrze. Wizytującym wspaniałego podglądania waszych niuniek :) a reszcie po prostu miłego dnia :)

witam się z wszystkimi w ten beznadziejny mokry ponury poranek :)
ja ostatnio zasypiam nawet nie wiem kiedy :( wczoraj to przyjaciółek nie oglądnęłam całych :( a rano o 7.00 jak budzik dzwoni to dla mnie katastrofa, a kolejna nocka gdzie tylko raz wstawałam do wc :)
Dziewczyny co robicie dziś na obiadek bo ja nie mam żadnego pomysłu :( ?
Mam dziś w planach posprzątać mieszkanko - jestem ciekawa czy mi się to uda hi hi
Mamuśki w szpitalach trzymajcie się tam i nie pozwalajcie swym maleństwom teraz wychodzić bo to jeszcze nie ta pora i głowy do góry będzie wszystko dobrze. Wizytującym wspaniałego podglądania waszych niuniek :) a reszcie po prostu miłego dnia :)
Ja dzisiaj wybieram się z córką do sali zabaw właśnie ze względu na słabą pogodę a że tym samym piętrze jest pizzeria więc wybór prosty[emoji16] będzie mega zdrowo Ale jakże pysznie[emoji39]

a my wczoraj z moim mężem złożyliśmy jego magisterke, w sumie to troche przymusiłam go żeby poszedł na te studia a tak to już właściwie ostatnia prosta. mam tylko nadzieje że zdąży się obronić zanim urodzi się mały. ale przez to że cały dzień b iegaliśmy to bardzo bolą mnie plecy i będę leżeć.
Skończyliśmy wczoraj szkołę rodzenia, ale właściwie egzamin będzie podczas porodu :)

@Mikado93 trzymam kciuki za unormowanie sytuacji i jak najdłuższe siedzenie w brzuszku Malucha

reklama
Ja dzisiaj wybieram się z córką do sali zabaw właśnie ze względu na słabą pogodę a że tym samym piętrze jest pizzeria więc wybór prosty[emoji16] będzie mega zdrowo Ale jakże pysznie[emoji39]

pizze to miałam tydzień temu jak wyszłam ze szpitala więc u mnie odpada dziś, tak często nie mogę rozpieszczać ;) syna hi hi bo się jeszcze przyzwyczai :)

Do góry