reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

My z mężem liczymy na chłopaka [emoji6] bo będziemy w stanie wybrać imię bez rozpętania wojny domowej [emoji23]. Przy dziewczynce chyba ogłosimy jakiś konkurs w rodzinie i głosowanie [emoji23] bo nie potrafimy zaakceptować swoich typów [emoji23].
Co nie zmienia faktu, że jakby jednak była dziewczynka to będziemy najszczęśliwsi na świecie [emoji7]. Najwyżej sobie po 18 zmieni imię [emoji23]
Haha u nas dokładnie to samo :) imię dla chłopca od razu zaklepane a nad dziewczynką ciągle myślimy... [emoji14]

reklama
1492202614-aaaaaa.jpeg

1492015820-aaaaaa.jpeg

Kazała mi przyjść za dwa tyg. Mówiła że jeszcze młoda ciąża i wszytko może się zmienić ale dała mi do zrozumienia że źle to widzi. ;( mówiła już ze u niektórych widzi puls, a tu nie widzi. ze możliwe że płód jest uszkodzony i dlatego leków nie da że przy takim pęcherzyku TYLKO CZEKANIE

https://www.suwaczki.com/tickers/zi13vfxmd8zoqk1b.png

Ostatnia edycja:
1492015815-aaaaaa.jpeg
1492015820-aaaaaa.jpeg

Kazała mi przyjść za dwa tyg. Mówiła że jeszcze młoda ciąża i wszytko może się zmienić ale dała mi do zrozumienia że źle to widzi. ;( mówiła już ze u niektórych widzi puls, a tu nie widzi. ze możliwe że płód jest uszkodzony i dlatego leków nie da że przy takim pęcherzyku TYLKO CZEKANIE

https://www.suwaczki.com/tickers/zi13vfxmd8zoqk1b.png
To jest jakaś Twoja sprawdzona doktórka??? Bo Ja bym jeszcze poszła do innego lekarza sprawdzić

Eklerka ja zaraz walnę ta babe w kosmos normalnie!!Co to kur** za gadanie ze nie da nic na podtrzymanie!łaske Ci robi czy co?!ale sie zagotowalam!!!!!Popatrz jaki ja mialam pecherzyk i to bez zarodka w srodku!!Musisz brac progesteron,jego niski poziom bywa wlasnie powodem zapadnietego pecherzyka.Bralam 11 dni i jest teraz piekny okrąglutki a tez juz plakalam po wizycie!!Patrz jaki mialam jeszcze gorszy niz Twoj!!!
Screenshot_2017-04-10-12-54-59.png

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-04-10-12-54-59.png
    Screenshot_2017-04-10-12-54-59.png
    91,7 KB · Wyświetleń: 275
reklama
Płeć z tego co wiem można określić od 19 tyg i wtedy jest to juz wiarygodne ale mam koleżanki którym lekarz prawidłowo określił dużo wcześniej:) Ja to bym chciała wiedzieć już,heh. Czuje, że będzie drugi chłopczyk chociaż przydałaby mi się kobitka do babskiej domowej bandy ;) A tak na serio to najważniejsze aby zdrowe:)
usg 4d spokojnie 13 tydz

Do góry