reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dokładnie tak, zawsze taka pomoc dużo daje :)
7 tygodni to faktycznie długo, też miałam plan zacząć wszystko prać i przygotowywać, wiec tym bardziej się ciesze że mąż zaproponował te zakupy. A Ty sprowadziłaś mnie na ziemię że też możemy czekać na realizację zamówienia ...
Niestety ciężko coś od ręki. Od ręki kupiliśmy komode, także czeka na skręcenie, wolałabym szafę od ręki, bo komoda będzie z przewijakiem i tam chce pochować kosmetyczne rzeczy. No nic, mam nadzieję, że do 7 tygodni to znaczy za 2 tygodnie :p

reklama
Też bym zjadła, może później się wybiorę ;)
Szał na KFC ;) niestety mam blisko siebie galerie na sadybie, a tam wszystkie fast foody, do wyboru do koloru. Dzisiaj muszę iść do sadyby po prezent dla córeczki znajomych i nie wiem jak ja sobie poradzę z tymi zapachami :p a moja silna wola względem jedzenia nie istnieje.

No i dupa....... 60.3. Jeszcze nigdy 6 nie miałam z przodu :) dziwne uczucie. No nic, trzeba rybę kupić, a nie grandera texas ;)
60,3 to jeszcze nie jest tak źle
emoji4.png

reklama
Do góry