Prawie dwa tygodnie różnicy to jest dużo dla naszej ciąży.Ale Wam zazdroszczę dziewczyny! :*
reklama
Roksii89
Fanka BB :)
Super witaminy :-)Hej Mamusie prawdopodobnie do was dołączę dziś ujrzałam swoją upragnione 2 kreseczki po 2 latach starań mam już dwóch synów, teraz z mężem liczymy na córcie
To jak się bardzo martwisz, to jedź. Jak będzie coś się złego działo i Cie zostawią, to będziesz pod fachową opieką.A ja cały czas plamię mój lekarz powiedział, że mogę znów jechać do szpitala, ale wtedy już mnie tam zatrzymają. Kazał jeszcze chwilę się wstrzymać. Ale coś jest nie tak
Jaki jest kolor plamienia? Dużo tego?A ja cały czas plamię mój lekarz powiedział, że mogę znów jechać do szpitala, ale wtedy już mnie tam zatrzymają. Kazał jeszcze chwilę się wstrzymać. Ale coś jest nie tak
MagMag
Do 15 plamilam tylko raz. Wtedy też byłam na badaniu. Myślałam, że to było jednorazowe. Ale od popołudnia do teraz znowu pojawiła się krew z 3-4 razy. Nie jest ciemna, ale też nie bardzo jasna. Teraz leżę i widać na wkladce, że się troszkę pojawia. Ehh
CarlaR
Km
Jaki duży cudnieDziewczyny najpierw czekałam w kolejce a potem padła mi komórka ale już jestem.
Jest pęcherzyk o prawidłowej budowie, ciałko żółtkowe i zarodek. Dzidzionek ma 9,2mm i bijące serduszko
Tętno 154 więc super, na ekranie nieźle zapierdzielało
Wiek z OM 7t1d z usg 7tydz więc w sumie żadna różnica.
No i nawet kartę ciąży mam cudnie!!!
To jak masz się tak denerwować, to może jedź do szpitala. A dostałaś jakieś leki np duphaston?Do 15 plamilam tylko raz. Wtedy też byłam na badaniu. Myślałam, że to było jednorazowe. Ale od popołudnia do teraz znowu pojawiła się krew z 3-4 razy. Nie jest ciemna, ale też nie bardzo jasna. Teraz leżę i widać na wkladce, że się troszkę pojawia. Ehh
reklama
A progesteron badałaś ostatnio?Nie. Pani doktor, która mnie badała, powiedziała, że nie ma potrzeby. Poczekam jeszcze chwilę i jak co to pojadę znowu do szpitala. Mój lekarz prowadzący powiedział, abym się wstrzymała do środy, bo wtedy on tam będzie.