reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@reniuszek jak zobaczyłam tą o ciastkach to nie wiem czemu pomyślałam o Tobie [emoji16]
Screenshot_2017-07-03-20-59-02.png

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-07-03-20-59-02.png
    Screenshot_2017-07-03-20-59-02.png
    612,9 KB · Wyświetleń: 427
reklama
Dziewczyny polećcie mi jakiś termometr. Chodzi mi o taki w formie pistoletu, wiecie o co mi chodzi. Taki żeby był naprawdę wiarygodny.

@reniuszek jak zobaczyłam tą o ciastkach to nie wiem czemu pomyślałam o Tobie [emoji16]
Zobacz załącznik 813321

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha uwielbiam motywy z ciastkami :-D!! "-biegałes?
-nie, żarlem ciastki." :-D

Dzisiaj dostałam opr od wscibskich użytkowników fb, że biegam maratony, że poronie!! Matko jedyna życzliwi :-D i w dodatku zorientowani 6.5km maraton :-D

@Ankuś Pozwolę sobie jeszcze odpisać ;) myślę tak jak dziewczyny, że nie masz się czym martwić. A jeśli chodzi o ruchy same w sobie, to ja cały weekend nic nie czułam, a jak się ostatniej nocy o 2 obudziłam na wizytę w toalecie, to uświadomiłam sobie, że mały szaleje jak nigdy dotąd, mój S też to potwierdził. Dziś znów nic i pewnie też w nocy się obudzi ;) także myślę iż możliwe, że te nasze dni "ciszy ruchowej" to dni kiedy maleństwa preferują nocne szaleństwa, a w dzień odsypiają :D

reklama
Kurde dołączam się do obolalych :-) plecy się odezwały...nawet wiem dlaczego, ponoć chodzę pochylona do przodu....muszę ogarnąć zmianę środka ciężkości bo nie widzę siebie z bólami pleców codziennie... :-|

Do góry