reklama
gie_er
Fanka BB :)
A idź Ty, zamiast się chwalić zrobiłabyś dla wszystkich [emoji6]kto lubi???? Wlasnie sie zajadam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
mrsMalec
Ja po wizycie juz po 10 rano byłam ale brak czasu żeby napisać co kolwiek wszystko jest okej ;* corcia na 100% ;* mamy juz imię będzie Emilia;* także jest super zdjęcia nie wstawiam bo tydzień temu w 3d wstawilam
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
super gratulacje !Ja po wizycie juz po 10 rano byłam ale brak czasu żeby napisać co kolwiek wszystko jest okej ;* corcia na 100% ;* mamy juz imię będzie Emilia;* także jest super zdjęcia nie wstawiam bo tydzień temu w 3d wstawilam
gie_er
Jak się tacie podobało?Ja po wizycie juz po 10 rano byłam ale brak czasu żeby napisać co kolwiek wszystko jest okej ;* corcia na 100% ;* mamy juz imię będzie Emilia;* także jest super zdjęcia nie wstawiam bo tydzień temu w 3d wstawilam
Witam serdecznie od jakiegoś czasu już Was podczytuje i z chęcią dołączyłabym do grona grudniowych mamuś. To moja druga ciąża ale dzidziuś będzie pierwszy i długo wyczekiwany mam już grubo po 30 więc z ogromnym lękiem wyczekuje każdego tygodnia skończonego.Aktualnie zaczynam 15 tydz. i troszkę spokojniej zaczynam podchodzić. Pozdrowienia dla Wszystkich
gie_er
Zapraszamy fajnie że jesteśWitam serdecznie od jakiegoś czasu już Was podczytuje i z chęcią dołączyłabym do grona grudniowych mamuś. To moja druga ciąża ale dzidziuś będzie pierwszy i długo wyczekiwany mam już grubo po 30 więc z ogromnym lękiem wyczekuje każdego tygodnia skończonego.Aktualnie zaczynam 15 tydz. i troszkę spokojniej zaczynam podchodzić. Pozdrowienia dla Wszystkich
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Przez Ciebie wysłałam męża do sklepu po kukurydzę [emoji16]kto lubi???? Wlasnie sie zajadam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Witamy ale sie nam grono powieksza ☺Witam serdecznie od jakiegoś czasu już Was podczytuje i z chęcią dołączyłabym do grona grudniowych mamuś. To moja druga ciąża ale dzidziuś będzie pierwszy i długo wyczekiwany mam już grubo po 30 więc z ogromnym lękiem wyczekuje każdego tygodnia skończonego.Aktualnie zaczynam 15 tydz. i troszkę spokojniej zaczynam podchodzić. Pozdrowienia dla Wszystkich