reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzien dobry :-)
Powodzenia na wizytach! Trzymam kciuki!
Gieer ehhh współczuję.... nie denerwuj się Kochana...
Kosa mój młody też jakoś nie wyraźny, zarejestrowałam do lekarza na 16:15. Zobaczymy czy coś t w nim siedzi....
Kodap wszystko będzie dobrze, pewnie już jesteś w gabinecie ;-)
Millo ja też właśnie kawkę piję ;-)
Maggie zdrówka!
Ja dzisiaj obiecałam przyjaciółce ze zamknę sie jej 2 latkiem także jadę tam na 13 ;-) A teraz pije kawę i myślę co tu robić ;-)

reklama
Hej dziewczyny. Wizytujacych powodzenia :*!
Gaba ale Cię urządzili.... :-/ no ale nie ucieknie dobrze ze wizyta dzisiaj, więc powodzenia dużo spokoju :*

@pieszczoszka1988 jak tam twoje poszukiwania?? Udało się coś???

Ja mam dzisiaj delikatna treme przed wizytą tzn takie przyjemne podniecenie i stres jak przed ważna randka :-D nie mogę się doczekać, a to dopiero o 17.
Mam nadzieję, że dowiem się kto tam siedzi.
Strasznie się cieszę, że pojawiają się dziewczynki na forum. @DigitalGirl zazdroszczę! Trzymajcie kciuki za moją Kalinke :-)

@pieszczoszka1988 jak tam twoje poszukiwania?? Udało się coś???

Ja mam dzisiaj delikatna treme przed wizytą tzn takie przyjemne podniecenie i stres jak przed ważna randka :-D nie mogę się doczekać, a to dopiero o 17.
Mam nadzieję, że dowiem się kto tam siedzi.
Strasznie się cieszę, że pojawiają się dziewczynki na forum. @DigitalGirl zazdroszczę! Trzymajcie kciuki za moją Kalinke :-)
Kochana Ty masz synka marzysz o córci. Trzymam za kciuki, żeby marzenie się spełniło. Ja mam córkę marzę teraz o synku. Ale ja pewnie się dowiem dopiero na połówkowym.

@gie_er, nie denerwuj się. Przynajmniej masz wizytę ;) Ja ostatnio miałam sytuację gdzie po miesiącu oczekiwania na wizytę u endo odwołali mi ją całkiem. I teraz szukaj se innego terminu sama jak badania już zrobione i zaraz będą nieświeże :/ Na szczęście zwolniło się pare miejsc do innej doktorki to mnie przyjęła ale zła byłam taka że hej ;)

Ja dziś nieprzytomna. Dobrze że obiad mam na 2-3 dni to mogę dziś sobie umierać. Pogoda chyba faktycznie robi swoje. A i teraz się dowiedziałam co ten królik mnie tak dziś obserwował. Mąż nie dał mu śniadania... -.- A Muffi przyzwyczajony jest do miseczki z zieleninką z rana ^^ Chrupie mi teraz selerek na całego hihihi <3 Łasuszek mały :)

Ja się tak doczekać informacji o płci nie mogę że aż mnie skręca z ciekawości. W sumie to już mi wszystko jedno co. Bylebym się dowiedziała xD

@reniuszek trzymam kciuki za Kalinkę :)

reklama
Dzień dobry,
Powodzenia na wizytach.
@DigitalGirl czyli Ci sie sprawdziło- poranne wymioty na dziewczynkę ☺. Gratulacje
Ja wczoraj o 22 padlam i dziś o 10 dopiero oczy otworzyłam. Jeszcze sa na zapalkach.
Tez chciałabym wiedzieć juz jaką płeć. Niby na genetycznych powiedziała jak juz wychodziłam " to chyba bedzie chłopak ale to na razie taka informacja miedzy nami" wiec odebrałam to mało pewnie. A moja lekarka tego nie potwierdziła na usg. Teraz sie pewnie dowiem dopiero na polowkowym. Życzę Wam wszystkim miłego i radosnego dnia.

Do góry