KiKi88
Zaciekawiona BB
UWIELBIAM SLASKI OBIAD!!! ALE SMAKA NAROBILAS..mmmm
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
UWIELBIAM SLASKI OBIAD!!! ALE SMAKA NAROBILAS..mmmm
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ja moge polecic ale legginsyCzy któraś z Was zamawiała jakieś spodnie ciążowe na allegro i może coś polecić?
Brzmi średnio, ale myślę że grunt że się wreszcie wzięli za diagnozowanie. Trzymaj się!!!Tak był jestem podłączona pod holter EKG, cała dobę i noc mam być z tym. EKG POKAZALO NIEROWNA PRACE SERCA I TERAZ BEDE MONITOROWANA PRZEC CALA DOBE
......:::::::::13t. i 6d::::::::.........
Kochana, ja baaaardzo zastanawiam się nad detektorem. Piątkowa nieplanowana wizyta wyniosła 200 zł, a to już w sumie koszt detektoru.gie_er Link do: Detektor tętna płodu ten byłby ok ?
ja tak wczesniej o nim nie myślałam ale chyba będę spokojniejsza jak będę go mieć . Ja patrzyłam na używki i najbliżej mnie żeby dziś jeszcze kupić bo szkoda mi wywalić kasę na nowy bo i tak długo się nie przydaBrzmi średnio, ale myślę że grunt że się wreszcie wzięli za diagnozowanie. Trzymaj się!!!
Kochana, ja baaaardzo zastanawiam się nad detektorem. Piątkowa nieplanowana wizyta wyniosła 200 zł, a to już w sumie koszt detektoru.
tak ja mam ten i spokojnie da się znaleźć tętno.gie_er Link do: Detektor tętna płodu ten byłby ok ?
próbuję skontaktować się z tą dziewczyną ale na razie bezskutecznie Mam nadzieje ,że się wkońcu odezwie to bym sobie od razu po to podjechałatak ja mam ten i spokojnie da się znaleźć tętno.
Tylko u mnie zamiast żelu lepiej sprawdza się oliwka, bo na żelu trzeszczy.