reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczynki urodzilam dzis o 21:10. Marysia ma 51cm i waży 2970g :) pozdrawiamy ciocie :)

Gratulacje:) Czyli to jednak były wody;)

A ja umieram:( Byliśmy na imprezie u teściowej (jutro ma imieniny i urodziny) i "trochę" za dużo zjadłam. Jedzenie takie nie pode mnie więc się obżarłam głównie ciastem. Teraz mega zgaga i jelita szaleją, a jak jelita szaleja to i całe podbrzusze boli i skurcze:( Do tego córka znowu nos zatkany i się budzi więc super noc mnie czeka o ile w ogóle uda mi się usnąć:/

reklama
Karelka ogromne gratulacje :) malutka musi być słodka z taka czuprynka. Kolejny raz zazdroszczę....

Hmm to mój Franio z moja zgaga chyba nie bedzie mial bujnych lokow, ewentualnie malutki meszek :)

Karelka wow!!! gratulacje!!!! super że już po i masz córcię przy sobie!

Ja założyłam, że tej nocy muszę się wyspać...poszło średnio ;) do 3-ciej, a potem przerzucanie się z boku na bok, zależy mi na dzisiejszych badaniach, a potem niech się dzieje co chce.

Za oknem śnieg... fajnie jakby był na święta...

ten tydzień mam intensywny, czas powinien lecieć szybko... codziennie coś :D

No i na bb też się dzieje, pewnie za chwilę będzie codziennie bobas :D kciukasy za wszystkie wizyty, porody etc:D

Karelka gratilacje:):) buziaczki dla córci od internetowej cioci :) odpoczywajcie i cieszcie sie sobą:)

km5s8u69dm9dsszh.png

Anmari, karelka - gratuluję serdecznie! Zdrówka życzę dla mamusiek i maleństw!

A z tą zgaga to ciekawa jestem czy rzeczywiście to prawda, sama ostatnimi dniami miewam bardzo często.

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anmari, karelka - gratuluję serdecznie! Zdrówka życzę dla mamusiek i maleństw!

A z tą zgaga to ciekawa jestem czy rzeczywiście to prawda, sama ostatnimi dniami miewam bardzo często.

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Z synem mialam okropna a urodzil sie łysy jak kolano. Z córką nie miałam prawie ze a ma czuprynke

km5s8u69dm9dsszh.png

Do góry