o dziwo nic mi nie jest, dobilam to frytkamiO kurcze! Kiedy ja ostatnio wymiotowalam... za to wymeczylam się przez 2 miesiące bo od 2 do 4 miesiąca codziennie po kilka razy... Pojechałam do Belgii w połowie 4 miesiąca i tam mi wszystko minęło
reklama
ja skonczylam rzygac jak mialam prawie 5 miesiac no i teraz na sam koniec sie zdarzaja wymiotyU mnie wymioty trwały od 7 do 23tc nie chce tego wspominać....
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
U mnie wymioty trwały od 7 do 23tc nie chce tego wspominać....
Meczarnia na maxa!! Jesz kanapkę jesz i nagle czujesz podczas ostatniego kęsa, że to nie to.. i kibelek! Nie wyjdziesz z domu dopóki nie zwymiotujesz... Ja miałam jeszcze na począteczku tak, że rano mnie wymioty budzily... To piłam herbatę żeby było czym... Koszmar. Niech mi tylko Jaśko kiedyś przypyszczy, to mu wypomne jak to matka się omeczyla żeby on sie zdrowy wykluł !! grr już nie mogę się doczekać tej mojej kluski
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Proszę mi nie robić smaka... Ja sie dziś ozarlam wszystkiego czego można bylo... Teraz jeszcze mam ochotę na jajecznicę z cebulką i kielbaska, albo rybkę wędzonąo dziwo nic mi nie jest, dobilam to frytkami
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Mój nie chce kończyć ciąży a zostało 8 dni do terminu. No nie pomoże mi. A nic nie działa teraz na mnie, ani spacery, ani mycie okien, noszenie zakupów. Tamte rodziły sie w 38 a ta nie chce.
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Mój nie chce kończyć ciąży a zostało 8 dni do terminu. No nie pomoże mi. A nic nie działa teraz na mnie, ani spacery, ani mycie okien, noszenie zakupów. Tamte rodziły sie w 38 a ta nie chce.
Łączmy się ! Termin na 2 grudnia, a cisza...
Jadwiga orłowska
Mi tez sie chce jeść i ciagle dziwne połączenia. Tyle ze ja w ciąży nigdy nie wymiotowałam. Może lekkie mdłości były, za to gazy na maksa
Jadwiga orłowska
No ja skurcze mam długie i bolesne, rozwarcie tez ale to nic nie daje.Łączmy się ! Termin na 2 grudnia, a cisza...
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
No ja skurcze mam długie i bolesne, rozwarcie tez ale to nic nie daje.
To na pewno coś ruszy, nie znamy dnia ani godziny )
reklama
mojeboje
Czt jest jakiś powód dlaczego mieliby cię siłą pociąc na zimno po terminie porodu? Bo wiesz że na cc musisz wyrazić zgodę to raz a dwa że jak wszystko jest ok z dzieckiem i z tobą to termin jest abstrakcją? Ciąża może trwać nawet do 14 dni po terminie. Poza tym zawsze możesz poprosić o indukcje
No to może indukcja to będzie jakieś wyjście... Szczerze to po prostu nie wymyśliłam żadnego "planu B". CC u mnie to jedyna opcja, mam bezwzględne wskazania a lekarze u których byłam generalnie mocno optują za tym, żeby się wcześniej pojawić w szpitalu podając szereg argumentów że to jest ryzykowne (chociaż wszystkie te ryzyka tak naprawdę nie są poważne ani prawdopodobne). Nie wiem czy wygoda personelu nie jest dla nich ważniejsza Całą ciążę byłam nastawiona na przedterminowy poród jak z Asią bo myślałam że moja macica może po prostu nie jest w stanie bardziej się rozrastać i teraz mam mętlik w głowie.
Ja też czuje ze przenosze.... Dziś dwa razy spacerowalam, odkurzylam starlam kurze podłogi wymyte.. i szczerze ? Czuje się lepiej. Jasiek się chyba ulokowal na amen... W poniedziałek lekarz to zobaczymy co powie bo mam jakieś bakterie w moczu a one zatruwaja i cos mówił że być może trzeba bedize szybciej skończyć ciążę bo nie zdrowo dla maluszka . Ale termin i tak mija w piątek... A ja nie czuje nic !
Dzisiaj szorowałam piekarnik, wczoraj był długi spacer a ja nawet czuję się lepiej niż tylko leżącc/ siedząc na pupie bo przynajmniej głowa mnie w żebra nie uwiera. Nadal zero skurczy.