anio0
Fanka BB :)
A ja w szkole jaka nerwowa dzisiaj... mam niecną ochotę podstawiać nogę biegnącym po korytarzach dzieciakom i wszystkich posłać na klęczenie na grochu w kącie. Grrrr! Krzyczeć mi się nie chce, bo szkoda mi gardła, więc cichaczem same uwagi wystawiam. Taka zła ze mnie kobita jest dzisiaj
U mnie to do hormonow trzeba jeszcze ludzi dodac. Wszyscy mnie wk... Szef wydzwania do mnie i mnie opiernicza ze na zwolnieniu jestem i musi placic a nie ma pracownika. Kaze mi jakies glupie zaswiadczenia zalatwiac zeby kasa chorych to od razu przejęła. Ciotka zgodziła się zeby złożyć na nią podanie do kast chorych jako pomoc to wtedy jej za to zapłacą. Ja latam zaltwiam zaswiadczenia mąż składa a teraz kaze nam to wycofać bo nie moze jakiegos progu w dochodach przekroczyc. Noz Kurde... Maz musi dzis isc i wszystko odkręcić. Ciekawe... Moj gin wczoraj patrzył na mnie jak na wariatke ze przyszlam z krwawieniem a on mi mowil ze tak moze byc. Jasne... Mowil ze moge plamic a nie krwawic! Za to w szpitalu zaraz mi przy czyms takim kazali sie zglosic bo bali sie ze dziecko nie da rady. Wiec chyba normalne ze musze to sprawdzic. Nie jestem wróżka zeby wiedziec.
Tak to właśnie u mnie ostatnio jest. Caly czas ktos do mnie dzwoni i coa chce a ja ledwo z lozka sie podnosilam. Dopiero wczoraj po3 tyg moglam zacząć wstawac. Ludzie nie maja serca normalnie