reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A ja w szkole jaka nerwowa dzisiaj... mam niecną ochotę podstawiać nogę biegnącym po korytarzach dzieciakom i wszystkich posłać na klęczenie na grochu w kącie. Grrrr! Krzyczeć mi się nie chce, bo szkoda mi gardła, więc cichaczem same uwagi wystawiam. Taka zła ze mnie kobita jest dzisiaj ;)
U mnie to do hormonow trzeba jeszcze ludzi dodac. Wszyscy mnie wk... Szef wydzwania do mnie i mnie opiernicza ze na zwolnieniu jestem i musi placic a nie ma pracownika. Kaze mi jakies glupie zaswiadczenia zalatwiac zeby kasa chorych to od razu przejęła. Ciotka zgodziła się zeby złożyć na nią podanie do kast chorych jako pomoc to wtedy jej za to zapłacą. Ja latam zaltwiam zaswiadczenia mąż składa a teraz kaze nam to wycofać bo nie moze jakiegos progu w dochodach przekroczyc. Noz Kurde... Maz musi dzis isc i wszystko odkręcić. Ciekawe... Moj gin wczoraj patrzył na mnie jak na wariatke ze przyszlam z krwawieniem a on mi mowil ze tak moze byc. Jasne... Mowil ze moge plamic a nie krwawic! Za to w szpitalu zaraz mi przy czyms takim kazali sie zglosic bo bali sie ze dziecko nie da rady. Wiec chyba normalne ze musze to sprawdzic. Nie jestem wróżka zeby wiedziec.

Tak to właśnie u mnie ostatnio jest. Caly czas ktos do mnie dzwoni i coa chce a ja ledwo z lozka sie podnosilam. Dopiero wczoraj po3 tyg moglam zacząć wstawac. Ludzie nie maja serca normalnie ;)

reklama
Antiope ale żeby nie było to opie*dol facetowi zawsze się należy, niech wie kto rządzi :D Ty też musisz zostawić mu synka i wyjść gdzieś, pokazać że nie jesteś tylko od siedzenia w domu :)

Ja też już szału dostaję, aż zaczęłam się na poważnie zastanawiać nad przesunięciem mojej wizyty na jakiś wcześniejszy termin. Po poprzednich moich doświadczeniach z ciążą obumarłą, gdzie żyłam w nieświadomości przez całe trzy tygodnie jakoś tak wolałabym sprawdzać teraz na bieżąco czy się Dzidziuś rozwija prawidłowo.
ja tez na leb dostaje, jak sie obudzilam z mdlosciami to jakos mi ulzylo,a le ten strach powraca co godzine, pol godziny toz to oszalec mozna

Ciagle zastanawiam sie od czego to zalezy bo jak dziewczyny pisza to kazda ciaza jest inna i w kazdej sa inne objawy. Moze dlatego fora maja takie wziecie szczegolnie te ciazowe bo kazdy pisze co innego

Dziewczyny kupujecie juz co dla swoich kruszynek ? Moja mama juz zaczyna mi szalec powoli kupila niedrapki bo akurat ostatnie byly biale i szare to wziela no i teraz dwa kocyki tez unisex ;) ja juz sie nie moge doczekac kiedy bede wiedziec jaka plec jest zeby juz spokojnie mozna bylo wybierac i przebierac we wszystkim
Ja jeszcze się nawet nie rozglądam... Nie chcę zapeszyć ;) Chociaż kocyki mnie kuszą, nie powiem ;)

Na pomorzu u nas też masakra jakaś dzisiaj - zimno, ciemno i wieje... :/
Dzien dobry laski.
u nas pizga ! wieje i wogole dzis to tylko do sklepu na zakupy i kisze w domu.
Rano jak jechalam do pracy to myslalam ze mi uszy odpadna tak wialo.
dobrze ze juz w domu ;)
mlody dzis ma wycieczke z przedszkola do muzeum , ale nie jedzie stwierdzil ze nudy ;) choc wycieczka oplacona z gory ,nie jedzie ! i ma racje toz to nudy dla 6 latka.
takze zalegamy w wyrku ,tulac sie ;)

No ja wczoraj dzien tez jakis z dupy. Po poludniu chyba kazdemu sie oberwalo kto byl blisko mnie ;) wszstko mnie draznilo ,i jeszcze niech ktos sie ze mna nie zgodzi ,;) to dopiero fochem rzucalam !!! zasnelam obrazona ;) na wszstkich !!! choc moj probowal rozladowac atmosfere , na poczatku ! ale dalam jasno do zrozumienia ze i tak nic to nie da.
Dzis za to wstalam smutna ze na wszstkich nakrzyczalam ! i sie poplakalam ze nikt mnie nie rozumie; a wogole to maz moglsie starac bardziej zalagadzac sytuacje ;) . LITOSCI i wez tu zrozum babe w ciazy!!
Najgorsze ze ja sama niewiem o co mi dokladnie chodzilo. ot co !!!!

ja tez co raz wkrecam sobie ze cos nie tak , ze to boli za mocno , a tamto nie bolalo wogole , albo dlaczego to juy nie boli itp.... sama niewiem o co kaman ;D , czytam pierdoly po necie i tez sie nakrecam !! ehhhh ,.

czekoladowy telegram super pomysl !!!! ja zapakowalam test , kupilam skarpetusie i bodziaki z napisem I LOVE DAD: i dalalm mojemu . plakal i sie smial na przemian !!!

reklama
Do góry