reklama
Witam sie I ja . Obudzilam sie o 1.30. I zasnelam 4.30 . Pieknie!!!
Spac nie moge I juz. Pelnia chyba czy co !
Chlopaki Dzis zaczynaja dwu tygodniowe ferie. Poprostu bosko [emoji26] ciekawe kiedy zaczna sie klocic miedzy soba [emoji23][emoji23][emoji23]
Czy wy tez chodzicie z pieknymi kokardkami bo bokach butow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Czy tylko ja taka paralita I przez brzuch nie moge butow normalnie zawiazac [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Chlopaki Dzis zaczynaja dwu tygodniowe ferie. Poprostu bosko [emoji26] ciekawe kiedy zaczna sie klocic miedzy soba [emoji23][emoji23][emoji23]
Czy wy tez chodzicie z pieknymi kokardkami bo bokach butow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Czy tylko ja taka paralita I przez brzuch nie moge butow normalnie zawiazac [emoji23]
creativo
Fanka BB :)
Ja butow nie wiaze kokardki mam zrobione na zawsze tylko buty wciagam [emoji14] ale juz i tak jest ciezko ... Wczoraj kupilam buty z zamkami bo innych nie wloze nie ma bataWitam sie I ja . Obudzilam sie o 1.30. I zasnelam 4.30 . Pieknie!!!
anio0
Hahahaha! Moje buty wyglądają identycznie!Witam sie I ja . Obudzilam sie o 1.30. I zasnelam 4.30 . Pieknie!!!
anio0
Samą hemoglobinę miałaś zaniżoną? Czy jeszcze jakieś wyniki wskazywały na anemię?Ja po pierwszym miesiacu brania zelaza mialam spadek hemoglobiny z 11.3 do 10.2 dopiero po nastepnym miesiacu mi sie poprawilo na 11. Oczywiscie biorac taka samą ilosc tabletek i jedzac to samo.
Powoli wracam z przedszkola. Rano jak zawsze bieg zeby zdążyć. Znowu nie spalam od 3 do po 5. Chyba pora sie przyzwyczaic. Brzuch i kręgosłup w nocy tez jak zawsze bolalo wiec bez wiekszych zmian u nas
anio0
Też o tym myślę intensywnie, jak niewiele czasu nam zostało... aż strach!Och dziewczyny już tylko dwa miesiące, u niektórych już mniej czas leci.
U mnie były ręczniki z kapturem i tyle....
Nie widzę potrzeby jeszcze dokupywania czegoś.
Jestem w domu, szczęśliwa ale że skurczami przepowiadajacymi, ale bezbolesne
cytrusowa85
Joshi hehe fajne kokardki ja nige na noge i dopiero buta zakładam "brzuch omijam bokiem" hehe a stopy mi nie spuchly
A chłopcy jeszcze w zgodzie? Nie zazdroszczę 2tygodnie. Ja syna pakuje wlasnie I na quady wysylam pod janiw ma 2dni. A H kaszle.
Creativo sliczne♥
A chłopcy jeszcze w zgodzie? Nie zazdroszczę 2tygodnie. Ja syna pakuje wlasnie I na quady wysylam pod janiw ma 2dni. A H kaszle.
Creativo sliczne♥
elifit
Moderatorka
Tak samo ja. Mnie stopy jeszcze wchodzą na szczęście.Ja butow nie wiaze kokardki mam zrobione na zawsze tylko buty wciagam [emoji14] ale juz i tak jest ciezko ... Wczoraj kupilam buty z zamkami bo innych nie wloze nie ma bata
Dzień dobry
Rano miałam schiza bo Lilka nie ruszała się jak zwykle ale już jest ok obudziła się.
Miłego dnia
noemi87
Witam się i ja. Już po wizycie, opisałam na wizytowym.
U Was też tak zimno? Syn zaraz wraca ze szkoły, bo dzisiaj Dzień Nauczyciela i tylko godzinę są w szkole.. i dobrze bo widzę, że coś go przeziębienie zaczyna brać. Zaraz jakieś szybkie zakupy i potem robienie obiadu, tylko nie wiem co tu dzisiaj wymyślić, nie mam weny coś.
Miłego dzionka.
U Was też tak zimno? Syn zaraz wraca ze szkoły, bo dzisiaj Dzień Nauczyciela i tylko godzinę są w szkole.. i dobrze bo widzę, że coś go przeziębienie zaczyna brać. Zaraz jakieś szybkie zakupy i potem robienie obiadu, tylko nie wiem co tu dzisiaj wymyślić, nie mam weny coś.
Miłego dzionka.
reklama
anio0
U mnie za oknem słońce się przedziera... i tylko podkreśla jak masakrycznie brudne mam okna. Będę musiała chłopa zagonić do roboty i niech je ogarnie, bo ja przecież nie będę skakać żeby całe balkonowe wyczyścić sama... Niebo też w sumie jakieś takie ładne i błękitne, ale termometr pokazuje 8 stopni