reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja dopiero 26 ale i tak sie ciesze :) kazdy dzien, kazdg tydzien jest wazny.
Dziewczyny, znowu zaczynam odczuwac ten bol tam na dole co wtedy i te bole pachwin, i wydaje mi sie ze to wplywa na moja szyjke, bo wtedy mnie tak bolalo pare dni i zaczelo sie to ujscie otwierac, teraz znow zaczyna bolec i mam obawy coraz wieksze przed jutrzejsza wizyta.. jeszcze mam dzis chwilami skurcze, dosc mocne, ale rzadko i nieregularnie, ale od rana co jakis czas sie pojawiaja.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dopiero 26 ale i tak sie ciesze :) kazdy dzien, kazdg tydzien jest wazny.
Dziewczyny, znowu zaczynam odczuwac ten bol tam na dole co wtedy i te bole pachwin, i wydaje mi sie ze to wplywa na moja szyjke, bo wtedy mnie tak bolalo pare dni i zaczelo sie to ujscie otwierac, teraz znow zaczyna bolec i mam obawy coraz wieksze przed jutrzejsza wizyta.. jeszcze mam dzis chwilami skurcze, dosc mocne, ale rzadko i nieregularnie, ale od rana co jakis czas sie pojawiaja.

U mnie to samo. Leżę z pupa w gorze. Jem magnez garsciami ale g... To daje. Boli mnie tak samo jak wtedy co w szpitalu wyladowalam. Cholera nie chce tam znowu jechac ale jak bedzie tak boleć to nie bede miala wyjścia i na ip musze pojsc :(

U mnie to samo. Leżę z pupa w gorze. Jem magnez garsciami ale g... To daje. Boli mnie tak samo jak wtedy co w szpitalu wyladowalam. Cholera nie chce tam znowu jechac ale jak bedzie tak boleć to nie bede miala wyjścia i na ip musze pojsc :(

Wlasnie, faktycznie Ciebie tez tak bolalo pare dni przed tym jak ja poszlam do szpitala.. tez jem magnez i no spe i juz nie wiem co robic. Ide pochodzic troche po powietrzu.. O 16:03 mialam skurcz ktory trwal az 35 sekund, i jedyne co mnie pociesza to fakt ze po skurczu maluch zwieksza aktywnosc, a to podobno świadczy o tym ze "to nie to".. moze sie myle, nie pamietam tez dokladnie jak to bylo ponad 4 lata temu gdy rodzilam..

Zaczelyscie pisać o magnezie i mnie oswiecilo , że ja magnezu nie biorę ! Może to od tego właśnie ... Dałam zlecenie do mamy zeby mi kupila magnez no i nospa też mi się kończy a luby dzisiaj w pracy ... A u nas na wsi apteki nie ma

Iza wszystkiego najlepszego!

U nas pada więc na razie bez spacerów, korzystając z okazji że nie mam tu innych rzeczy do roboty to wreszcie odkopałam swoją listę wyprawkową, jeszcze od pierwszej córki - tyle że bardziej wiosenno/letnia więc czegoś może brakować, lekko zmodyfikowałam i dodałam moje komentarze, wrzuciłam na wątek z listą wyprawkową.

Znalazłam też moją "checklistę" z torbą do szpitala i może warto zrobić osobny wątek na ten temat.
Mojeboje wrzucalas te liste [emoji4] ? Chetnie sobie porownam, ale cos jej znalezc nie moge :(
Ja mam jutro wizyte u gin rano, tez sie dowiem jak tam na dole czy sie cos zmienilo

Wlasnie, faktycznie Ciebie tez tak bolalo pare dni przed tym jak ja poszlam do szpitala.. tez jem magnez i no spe i juz nie wiem co robic. Ide pochodzic troche po powietrzu.. O 16:03 mialam skurcz ktory trwal az 35 sekund, i jedyne co mnie pociesza to fakt ze po skurczu maluch zwieksza aktywnosc, a to podobno świadczy o tym ze "to nie to".. moze sie myle, nie pamietam tez dokladnie jak to bylo ponad 4 lata temu gdy rodzilam..

Ja miałam skurcz trwający 2 minuty z odstepami 30 sek. Jak ja się bałam...

Nie ważne czy koniec czy początek grudnia, ważne że wszystkie już powyżej 20 tyg :)

U mnie deszcz pada, nuda i znurzenie, nawet mężowi się udziela... Nic się dzisiaj nie chce, oby jutrzejszy dzień lepszy byl

reklama
Dziewczyny biorąc magnez zwróćcie uwagę żeby miał status leku a nie suplementu diety. To ma znaczenie w takim sensie,że lek jest przebadany, kontrolowany i sklad oraz ilość sa pewne a jeśli o suplement chodzi to tak naprawdę może w nim być byle co albo prawie nic, kazty go moze wyprodukować choćby w garażu i sprzedawać w aptece jako np "magnez dla mezczyzn", "magnez na skurcze" i takie tam inne bzdurne wymysły

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry