reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja dopiero 26 ale i tak sie ciesze
kazdy dzien, kazdg tydzien jest wazny.
Dziewczyny, znowu zaczynam odczuwac ten bol tam na dole co wtedy i te bole pachwin, i wydaje mi sie ze to wplywa na moja szyjke, bo wtedy mnie tak bolalo pare dni i zaczelo sie to ujscie otwierac, teraz znow zaczyna bolec i mam obawy coraz wieksze przed jutrzejsza wizyta.. jeszcze mam dzis chwilami skurcze, dosc mocne, ale rzadko i nieregularnie, ale od rana co jakis czas sie pojawiaja.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, znowu zaczynam odczuwac ten bol tam na dole co wtedy i te bole pachwin, i wydaje mi sie ze to wplywa na moja szyjke, bo wtedy mnie tak bolalo pare dni i zaczelo sie to ujscie otwierac, teraz znow zaczyna bolec i mam obawy coraz wieksze przed jutrzejsza wizyta.. jeszcze mam dzis chwilami skurcze, dosc mocne, ale rzadko i nieregularnie, ale od rana co jakis czas sie pojawiaja.
aneta_ck
Fanka BB :)
U mnie to samo. Leżę z pupa w gorze. Jem magnez garsciami ale g... To daje. Boli mnie tak samo jak wtedy co w szpitalu wyladowalam. Cholera nie chce tam znowu jechac ale jak bedzie tak boleć to nie bede miala wyjścia i na ip musze pojscJa dopiero 26 ale i tak sie cieszekazdy dzien, kazdg tydzien jest wazny.
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fnzjd43r8f2x6exgi.png&hash=e7960b274bfa41bc9aef630cf38ef6e2)
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fk0kdj44jccxzx7yr.png&hash=7d9f404e54292f1e36e877161fa1dac9)
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Wlasnie, faktycznie Ciebie tez tak bolalo pare dni przed tym jak ja poszlam do szpitala.. tez jem magnez i no spe i juz nie wiem co robic. Ide pochodzic troche po powietrzu.. O 16:03 mialam skurcz ktory trwal az 35 sekund, i jedyne co mnie pociesza to fakt ze po skurczu maluch zwieksza aktywnosc, a to podobno świadczy o tym ze "to nie to".. moze sie myle, nie pamietam tez dokladnie jak to bylo ponad 4 lata temu gdy rodzilam..
creativo
Zaczelyscie pisać o magnezie i mnie oswiecilo , że ja magnezu nie biorę ! Może to od tego właśnie ... Dałam zlecenie do mamy zeby mi kupila magnez no i nospa też mi się kończy a luby dzisiaj w pracy ... A u nas na wsi apteki nie ma
Mojeboje wrzucalas te liste [emoji4] ? Chetnie sobie porownam, ale cos jej znalezc nie mogeIza wszystkiego najlepszego!
U nas pada więc na razie bez spacerów, korzystając z okazji że nie mam tu innych rzeczy do roboty to wreszcie odkopałam swoją listę wyprawkową, jeszcze od pierwszej córki - tyle że bardziej wiosenno/letnia więc czegoś może brakować, lekko zmodyfikowałam i dodałam moje komentarze, wrzuciłam na wątek z listą wyprawkową.
Znalazłam też moją "checklistę" z torbą do szpitala i może warto zrobić osobny wątek na ten temat.
Ja mam jutro wizyte u gin rano, tez sie dowiem jak tam na dole czy sie cos zmienilo
Lola Lolitta
Ja miałam skurcz trwający 2 minuty z odstepami 30 sek. Jak ja się bałam...Wlasnie, faktycznie Ciebie tez tak bolalo pare dni przed tym jak ja poszlam do szpitala.. tez jem magnez i no spe i juz nie wiem co robic. Ide pochodzic troche po powietrzu.. O 16:03 mialam skurcz ktory trwal az 35 sekund, i jedyne co mnie pociesza to fakt ze po skurczu maluch zwieksza aktywnosc, a to podobno świadczy o tym ze "to nie to".. moze sie myle, nie pamietam tez dokladnie jak to bylo ponad 4 lata temu gdy rodzilam..
Nie ważne czy koniec czy początek grudnia, ważne że wszystkie już powyżej 20 tyg
U mnie deszcz pada, nuda i znurzenie, nawet mężowi się udziela... Nic się dzisiaj nie chce, oby jutrzejszy dzień lepszy byl
Jadwiga orłowska
Ja boire Asmag forte 500 3 x dziennie i ta lutéine i dalej skurcze bola, tyle ze nie tak jak tamtej nocy.
reklama
Czarownica3006
Dziewczyny biorąc magnez zwróćcie uwagę żeby miał status leku a nie suplementu diety. To ma znaczenie w takim sensie,że lek jest przebadany, kontrolowany i sklad oraz ilość sa pewne a jeśli o suplement chodzi to tak naprawdę może w nim być byle co albo prawie nic, kazty go moze wyprodukować choćby w garażu i sprzedawać w aptece jako np "magnez dla mezczyzn", "magnez na skurcze" i takie tam inne bzdurne wymysły
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom