reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

missiiss - wózek kosztował 2600, a w tym:
- spacerówka pojedyncza
- dodatkowe siedzisko spacerowe z mocowaniem
- miękka gondola, która po zdjęciu ramy z dodatkowego siedziska jest usztywniona i przekształcona w "normalną" gondolę

reklama
mississ, współczuję, okropna sytuacja:-(, weż Jaśka ze sobą do rodziców.
Mamy to samo marzenie, też chciałabym córeczkę jeszcze :)

sarka- &&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte!!
mississ- ale robiłaś test ciążowy??Dobrze że masz wizytę!

Co do męża- alkoholu ciężka sprawa- ja bym dziecka nie zostawiła. Jak zacznie pić to niech zachleje się na śmierć ale dziecka bym nie zostawiła. Mój mąż tez lubi wieczorkiem z piwem posiedzieć- jak przegina to mu to ostro wypominam. Tylko ja wiem że mogę z nim dzieci zostawić bo jak coś to nie ma problemu, a Ty nie masz tego zaufania:-(

ainah- wózek czaderski- drogi ale mam nadzieję że będziesz z niego zadowolona. No i fajnie że w sumie jest to wózek pojedynczy bo Maksio za 6-7 m-cy spokojnie sam pochodzi na spacerze- o ile trochę wcześniej potrenujecie samodzielne spacerki. Mam nadzieję że żadnej mamy nie urażę ale jak widzę 3,5-4-5 latki w parasolkach to myślę sobie po co one tak krzywdzą dzieci. Ja rozumiem że to wygodne ale to tez nie są małe dzieci - muszą nauczyć się dorównywać kroku, albo mu musimy zwolnić aby one nadążyły

ag no nieciekawy ci się week szykuje- zdrówka dla panów

Mamolka dla mnie wózek z 3,5 latkiem to tez hmmm już za długo..Nie powiem chyba pare razy mi się zdarzyłoi ok. 3 letniego (2,5?, nie pamiętam..) Lolka wsadzić jak szłam z kims ale więcej sie umachałam, żeby go tam trzymac...Ale sa różne dzieci. Koleżanki pierwszy syn w wieku dwóch lat całkowicie z wózka zrezygnował a nawet troche wcześniej a drugi ma 2,5 roku i jest na maksa wózkowy i przekonac sie go na nogi nie da, wygodnicki jest...
Wrublik SUPER!!!!! Jej ekstra :-)
Missiiss bardzo Ci współczuje...Musisz byc twarda bo...sie powtórzy ...niestety tak jest z alkoholem...A jak mu popuścisz to nie bedzie miał motywacji. I nie zostawiaj z nim Jaśka...Dziecko zasnie, on będzie chcial jedno piffko nie będzie umial sie powstrzymac i nieszczęscie gotowe.Ale Ty wiesz najlepiej co masz zrobic :*************

mississ nie wiem co napisac ja ostatnio tez miałam trudno w zyciu ale u nas naszczescie alkohol nie wchodził w gre, maz jeszcze nigdy nie tknal wódki przy mnie wypił może 2 czy 3 razy piwo smakowe. zycze ci duzo sił nie bede doradzac co masz zrobic z mezem jedynie co powiem to nie zostawiaj z nim syna
u mnie akurat jest teraz bardzo dobrze, meza przez ponad tydzien nie było i widze duzo poprawe chyba zrozumiał ze wcale mu lepiej bez ze mnie i syna nie bedzie wprost przeciwnie dałam mu ostatnia szanse ale tym razem juz naprawde ostatnia i tym razem wie ze nie zartuje

hejka już wieczorkiem, męża mam pod niebiosami :-D normalnie prawie po niebie chodzi... niech tylko Michałek nam zdrowy się urodzi, no i najlepiej w czasie a nie wcześniej

Missis współczuję sytuacji niestety wiem z doświadczenia swoich rodziców, alkohol to jest zguba dla rodziny, najgorsze co możesz teraz zrobić, to tego nie zauważyć, dlatego popieram każdą twoją akcję kiedy dajesz znać dziadu głupiemu że to jest nie halo

Ainah no wózio to super wypasiona bryka normalnie!

coś jeszcze chciałam, ale Anula mi tu z katarem pomarudziła, psiknęłam jej do noska i posłałam z powrotem do łóżka no i zapomniałam co komu jeszcze chciałam napisać, ale życzę miłej nocki i zdrówka wszystkim, by do dnia Babci i Dziadki to już dzieciaczki były zdrowiuchne by wesołym pyszczkiem dać im buziaczki!!!

Co ja to chciałam...A niepamiętam..A mój Pan Mąz się bawi z Fifkiem i ten rechocze. Tylko czemu na noc??

reklama
Moi jeszcze nie śpią:baffled:. Że starszy nie śpi to się nie dziwię u niego to norma ale młodszy:errr:? Spał dziś tylko raz więc już od dwóch godzin powinien był spać:angry:! A on w najlepsze biadoli z poduszką na podłodze:dry:. Próbowałam go ukołysać, a gdzie tam! Gadająco-śmiejące się włączyło i tyle!

Do góry