reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Heej;-)
Dzięki za kciukasy! jakoś poszło, pierwsze koty za płoty:-)nie powiem dzień świra bo na dodatek W. miał dzis swój bal karnawałowy więc wszystko dzis w biegu ale raczej wszyscy zadowoleni:tak:
Zmęczona jestem jak dziki osioł:dry:

wrublik no co ja widzę! Synus będzie!!!:-) super!!! zobaczysz jak przepadniesz dla tego małego faceta hehe, jak ci bedzie prawił komplementy jaka to Ty nie jestes najpiekniejsza no i że się z Tobą ożeni of kors:-D

Choc zaraz zaraz - dzis na dobraoc usłyszałam że ładniejsza ode mnie jest Jessica ze szkoły....oszzz:dry: hehe:-D

olcia ja się nie smieję bo moja też zdolna do takich ekscesów:-D tak czy siak lepiej teraz jak o 2 czy 3 w nocy!

ainah wózek rewelacja! serio, w całej swojej niezgrabnosci biorąc pod uwage podwójny wózek jest sliczny i mega zgrabny:-p jestem zdania że jakość kosztuje więc nie powinnas żałować:-p i kolor baaardzo ładny:)

Niech powróci nasza dawna Bodzinka!!!! ej co jest? !!!

No i zasnął. Jak żuliński:-D z oczkami na wpół zamkniętymi przylazł wdrapać się na kolana.

Sarka super, że wszystko się udało:tak:. No oby do przodu teraz.

Kurde plecy zaczynają szwankować:unsure:. Tabletki poszły w ruch. Trzy z rana i trzy wieczorem. Mam nadzieję, że pomogą:hmm:

Ostatnia edycja:
wrublik super że będzie chłopczyk-!!! teraz niech zdrowo rośnie z brzuszku i siedzi do 9 m-ca:)
sarka fajnie ze już po... i swoją drogą korzystaj póki masz jeszcze synka tylko dla siebie;)
olcia Twoja Oli to niezły agent-moje lasencje juz spią ale dzisiaj tez chwile trwało zasypianie-jakis dzien dziecinnej nadpobudliwości czy jak??
ainah wózek na pewno Ci si eprzyda b.dobrze ze kupiłas w koncu synuś to jeszcze maluszek i spokojnie chwile w nim pojezdzi zwłaszcza jak sobie na zakupy zechcesz wyskoczyć
Bodzia dawaj co Ci lezy na serduchu? a nóż ulży????
spadam spać bo jeszcze jutro trzeba switem wstać:-(

ej no nie gadać mi tutaj że dzieci się po nocach się budzą!, właśnie moja niuńka coś pojękuje oby nie było tak że wasze pospały aa moja wstała :-p

Sarka no widzisz nie było aż tak źle.

edit: no właśnie słyszę z pokoju gadanie do maskotek i chichranie :dry: dobranoc!

reklama
hej dziewczynki:)
Ja tam nie placze ze moj Borys nie śpi od 19:) bo jak zaśnie o 19 to wiem ze wstanie miedzy 20 a 21:) a potem pojdzie spac kolo 23- 24, ewentualnie jak nie zaliczy drzemki w okolicach 19 to moze uda mu sie zasnac miedzy 22 a 23:) kwestia naszego przyzwyczajenia sie do pory:) wiec ja nie narzekam że mały śpi zaledwie od 40 minut:) gorzej mnie denerwuje jak mu się pić w nocy zachce ale to już inna bajka:)

Aniah wózek rewelacyjny, widziałąm kiedys taki na jakims zagranicznym kanale, i baaardzo mi sie spodobal, ale myslalam ze jako ze zyjemy w polsce to taki u nas bedzie za jakies kilka lat dopiero:)Jak widać na Twoja ( Wasze ) szczęście jest to cudo i u nas:)

Sarka, teraz oby już Wam było tylko lżej - początki zawsze są najgorsze, a potem to już z górki:)

Krolcia czyżby się rwa odezwała u Ciebie ponownie? lipaaa...

Do góry