reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ainah wózek super! Ja siedzę dzisiaj w domu bo mam MEGA mdłości :baffled:. M wziął maluśkę na spacer więc odpoczywam sobie w samotności.
Dużo zdrówka dla wszystkich chorych! Lusia jak na razie (tfu tfu) jeszcze mi nie chorowała. Poza bezobjawowym zapaleniem ucha od ulewania nosem jak była jeszcze noworodkiem.
Olcia jak możesz to się nie rejestruj. Wizyty w UP zawsze mnie stresowały. Bo albo termin mi nie pasował, albo ludzi tyle, że hej:szok:.
Sarka &&& za wielkie otwarcie.
Gufi Luśka ser żółty też uwielbia wcinać :-D.

reklama
hej dziewczyny długo nie popiszę, bo idę do łózia pospać póki mała śpi, wróciłąm z wizyty, dzięki za kciuki, wszystko ok, ale nadal leżenie (chyba już tak do końca będzie) no ale dla synka warto postarać się :-D
sarka kciuki masz zapewnione
zdrówka chorowitkom!
Bodzia tulkam!

Cześć dziewczyny
U nas po staremu, nocka super, spaliśmy dziś do 9 :szok:, kaszlemy dalej :baffled: no i zaczyna mi męża zbierać choróbsko :baffled:. DZwonił z pracy, że coraz gorzej się czuje i chyba jutro do lekarza pójdzie, pewnie razem z nami na kontrolę z małym.
Tak jak małego choinka nie interesowała tak mam wrażenie, że im dłużej stoi to coraz bardziej go korci. Chyba rozbierzemy ją w weekend.

Wrublik gratuluję :), super wieści, dziewczynki będą miały braciszka :)
Ainah wózek super, bedziesz miała co pchać ;)
Yvona żeby się nie rozwinęło &
Olcia ja się nie rejestruję, mąż mnie ubezpiecza, nie mam sił na PUP na razie
Krolcia zdrówka dla chłopaków, oby temperatura nie rosła &
Sarka tłumów w sklepie życzę ;)
Dla wszystkich zdrówka i miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
ainah
swietny wozek !!! ja tez bym chciala miec drugie dziecko ale to teraz nie możliwe :( za dużo złego ostatnim czasem sie zdarzyło u nas w domu :-(

sarka
ja trzymam kciuki tez !!!! :) napewno się wybiore niedługo :) po stypendium :tak: tylko poprosze o dokladny adres skepu i wtedy kiedy ty bedziesz w nim :)

no a ja mam d....pe blada w domu :( moj maz ostatnio wiecej pije, jak wrocilam z pracy o 23 przedwczoraj to byla awantura o alkohol i .... nie napisze tego na forum co sie stało :-( mialam wczoraj jechac do rodzicow z malym... spakowałam się wyjechałam i zawiozłam mu najpierw klucze od domu bo jedne mamy i tak gadał że powiedziałam że jade dopoki nie zrozumie co zrobił a później co pisał do mnie i się zawróciłam :( dałam mu ostatnią szanse a teraz załuje ze nie pojechałam na te 2 dni chociaż ... dzis znalazlam 2 butelki co prawda po piwie schowane za szafa ale dałam mu jeden warunek wczoraj ze wroce jak wd omu nie zobacze ani grama alkoholu wiecej... o 1 w nocy sie klocilismy na całą kamienice dobrze ze nikt policji nie wezwał bo jasiek też płakał :-( a tłumaczenie jego na to co się stalo że ma stresy w pracy bo zwolnienia są i że musiał się napić odstresować i dlatego tak wyszło że sie nie skontrolował to mnie nie interesują... powiem wam że ja nie mam pewności czy ja chce z tym człowiekiem spędzić reszte życia :-:)zawstydzona/y:ja juz sama nic nie wiem :zawstydzona/y: bede się bała teraz cokolwiek powiedzieć żeby sytuacja się nie powtorzyła .... a taknie może być poprostu nie może :-(

jutro są moje urodziny matko 23 aż hehe no i do gina ide :/ chyba mam jakaś infekcje a i po porodzie cytologie moze w końcu mi zrobi choc jak mam infekcje to pewnie nie... bo tantum rosa mi nie pomaga... w ogole nie mam okresu od 21 lipca i boli mnie chyba lewy jajnik od kilku dni sama nie wiem co już jest nie tak... wszystko się chrzani :(

Wózek musiałam wybrać taki, żeby mi się do windy zmieścił, bo takie typowe dla dwójki były po prostu za długie.Nie mamy wózkowni, a mieszkamy na 5-tym piętrze:/ Na razie go nie miałam gdzie wypróbować, ale i tak mi się mega podoba :)

Missiiss -nie wyobrażam sobie co możesz przeżywać, ale mam nadzieję, że się u Ciebie wszystko poukłada ! :*

Bodzinka - pisz co się dzieje, chyba, że lepiej Ci będzie jak nic nie będziesz mówiła :* Oby było lepiej !

wyrejestrowałam się z PUP. Babka sama mi powiedziała, że jak mąż mnie ubezpieczy to nie ma sensu być zarejestrowanym. A kolejki:szok::szok::szok: jakieś oblężenie normalnie!

bodzia:*
thinka ale masz śliczny suwaczek z lodzikami:) i urocza fotka Lusi!
missiiss jejku współczuję kochana! Oby to co się stało tej nocy nigdy już się nie powtórzyło! A z tym okresem to masakra! Tak długo nie miałaś? Dobrze że do gina idziesz!

ja tez mam nadzieje ze więcej się to nie powtórzy bo jeszcze raz mnie dotknie w taki sposob to nigdy nas juz nie zobaczy i nie bedzie mnie obchodziło co będzie pisał i mówił do mnie... i tak juz ie strasznie zawiodłam na nim że nie wiem jak nasze życie dalej będzie wyglądało :( a już napewno nie wyremontujemy się u moich rodziców bo oni o wszystkim wiedzą .. wstyd mi nawet samej za niego ... w sobote jade do nich do szkoły od razu i aż się boje rozmowy z ojcem bo taka napewno będzie. mam też dylemat czy zostawić jaśka w domu z m. zeby mu nie przyszło do głowy pić czy lepiej jasia zabrać ale wtedy pewnie napije się alkoholu jak będzie sam to sobie daje głowe uciąć.. znów obawiam się ze jak bedzie z jaskiem to bedzie to samo... :no::zawstydzona/y: nie wiem co mam zrobic...

olcia
no ja wczesniej nie mialam po 2-3 miesiace a teraz znów coś.. tak fajnie bylo po ciazy i znów się coś rypneło... mam nadzieje ze jakaś torbiel mi sie nie zrobiła na lewym jajniku. ehh życie

bodzia
damy rade nie smuć się bo my baby to silne jesteśmy!

ainah - a mozesz ustawic tez odwrotnie, aby Maks mogl sobie patrzec jak bedziesz na spacerze?
Bodzia - pisz co sie dzieje!! nie obciazaj serca!!!!!
missiiss -3 maj sie :* ja bym na pewno wizela dzieci ze soba.

Antylopka -o którym zdjęciu mówisz? bo ja wrzuciłam dwa i na każdym siedzisko spacerowe jest inaczej ustawione. Jeśli chodzi o zdjęcie z gondolą, to przy takim ułożeniu gondoli, Maks może oglądać tylko gondolę ;) ale są inne położenia:

reklama
Do góry