reklama
sarka
trójkowa mama
koniecznie:-)więc jak nikt nie będzie przeciwko, to taki może wieczorkiem założę, tak wrzucę swój brzuszek i zdjęcie fasolinki
wrubik moim zdanie pisz na głównym kochana,
nie chcę pisać na głównym, chyba z wiadomych już przyczyn
mamolka
Fanka BB :)
wrublik- wiesz co cofnęłam z archwiwum temat - jak rozwijają się nasze maluszki to może tam?? Wstaw jakieś zdjęcie dla oddzielenia tematów...no albo załóż nowe - - może "Grudniaki czekają na rodzeństwo " hehehe bo Mamą po raz drugi do ciebie nie pasuje
gabriella- a ja mam niby być ta lepsza grudniówka?? No dziękuję jeżeli uważasz mnie za lepszą od siebie. Stek bzdur i tyle.
Jak widzisz dużo zależy od nas samych -a czasami można niezłą wojnę wywołać.
gabriella- a ja mam niby być ta lepsza grudniówka?? No dziękuję jeżeli uważasz mnie za lepszą od siebie. Stek bzdur i tyle.
Jak widzisz dużo zależy od nas samych -a czasami można niezłą wojnę wywołać.
89gwiazdeczka89
witam ale mam nerwa bylismy u lekarza i co lekarka na wysypka ze ona nie wie co mu dolega ale sklania sie ze to pokarmowa ale przy pokarmowej nie ma wysypki a jak powiedziałam ze mały miał kontakt zospa a to moze jeszcze to bedzie ospa usłyszałam ale nie narazie to pokarmowa (?) ale masci na ospe przepisała nosz cholera co to za sluzba zdrowia a jak zaczełam mowic ze u nas alergia to duze czerwone plamy a nie czerwone krosti to stwierdzila ze ona juz nparawde nie wie co to moze byc
z tego wszystkiego zapomniałam wam podziekowac za wsparcie i miłe słowa
z tego wszystkiego zapomniałam wam podziekowac za wsparcie i miłe słowa
Ostatnia edycja:
sunnflower
gwiazdeczka a jak gorączka? ja już też ostatni stwierdzam że pediatrzy to jakiś odrzut medycyny - oczywiście nie generalizując i nie obrażając nikogo jakby co
mamolka
kurczę a przeglądałaś zdjęcia ospy w necie? podobne są chociaż ?? Wkurza mnie że lekarz pierwszego kontaktua podstawowych chorób zakaźnych rozpoznać nie umie ;/
aaaa sunn- zdjęcie rewelacje- nawet nie całość tylko sama Zuzka wygląda jak wygrażajcy świętom elf
aaaa sunn- zdjęcie rewelacje- nawet nie całość tylko sama Zuzka wygląda jak wygrażajcy świętom elf
witam ale mam nerwa bylismy u lekarza i co lekarka na wysypka ze ona nie wie co mu dolega ale sklania sie ze to pokarmowa ale przy pokarmowej nie ma wysypki a jak powiedziałam ze mały miał kontakt zospa a to moze jeszcze to bedzie ospa usłyszałam ale nie narazie to pokarmowa (?) ale masci na ospe przepisała nosz cholera co to za sluzba zdrowia a jak zaczełam mowic ze u nas alergia to duze czerwone plamy a nie czerwone krosti to stwierdzila ze ona juz nparawde nie wie co to moze byc
no nie ja bym chyba zrobiła awanturę , co ona studiowała, skoro tak się "zna" w temacie?
89gwiazdeczka89
goraczka w nocy było 38,8 podałam leki, rano wstał i narazie ani goraczki ani biegunki ale wysypka jest juz wszedzie oprucz buzi ( jedynie przy uszkach)
reklama
sunnflower
może różyczka - wtedy dziecko ma powiększone węzły chłonne przy potylicy (z tyłu główki) u nas były mocno wyczuwalne tak że ja sama je wyczułam.
sarka - natychmiast wstawaj fotki bąbla bo przejrzałam całą galerię do sierpnia i nie znalazłam żadnej fotki!!!
sarka - natychmiast wstawaj fotki bąbla bo przejrzałam całą galerię do sierpnia i nie znalazłam żadnej fotki!!!
Podziel się: