reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
wrublik- wiesz co cofnęłam z archwiwum temat - jak rozwijają się nasze maluszki to może tam?? Wstaw jakieś zdjęcie dla oddzielenia tematów...no albo załóż nowe - - może "Grudniaki czekają na rodzeństwo " hehehe bo Mamą po raz drugi do ciebie nie pasuje :p

gabriella- a ja mam niby być ta lepsza grudniówka?? No dziękuję jeżeli uważasz mnie za lepszą od siebie. Stek bzdur i tyle.

Jak widzisz dużo zależy od nas samych -a czasami można niezłą wojnę wywołać.

witam ale mam nerwa bylismy u lekarza i co lekarka na wysypka ze ona nie wie co mu dolega ale sklania sie ze to pokarmowa ale przy pokarmowej nie ma wysypki a jak powiedziałam ze mały miał kontakt zospa a to moze jeszcze to bedzie ospa usłyszałam ale nie narazie to pokarmowa (?) ale masci na ospe przepisała nosz cholera co to za sluzba zdrowia a jak zaczełam mowic ze u nas alergia to duze czerwone plamy a nie czerwone krosti to stwierdzila ze ona juz nparawde nie wie co to moze byc

z tego wszystkiego zapomniałam wam podziekowac za wsparcie i miłe słowa :tak:

Ostatnia edycja:
gwiazdeczka a jak gorączka? ja już też ostatni stwierdzam że pediatrzy to jakiś odrzut medycyny - oczywiście nie generalizując i nie obrażając nikogo jakby co

kurczę a przeglądałaś zdjęcia ospy w necie? podobne są chociaż ?? Wkurza mnie że lekarz pierwszego kontaktua podstawowych chorób zakaźnych rozpoznać nie umie ;/

aaaa sunn- zdjęcie rewelacje- nawet nie całość tylko sama Zuzka wygląda jak wygrażajcy świętom elf :p

witam ale mam nerwa bylismy u lekarza i co lekarka na wysypka ze ona nie wie co mu dolega ale sklania sie ze to pokarmowa ale przy pokarmowej nie ma wysypki a jak powiedziałam ze mały miał kontakt zospa a to moze jeszcze to bedzie ospa usłyszałam ale nie narazie to pokarmowa (?) ale masci na ospe przepisała nosz cholera co to za sluzba zdrowia a jak zaczełam mowic ze u nas alergia to duze czerwone plamy a nie czerwone krosti to stwierdzila ze ona juz nparawde nie wie co to moze byc

:no: no nie ja bym chyba zrobiła awanturę , co ona studiowała, skoro tak się "zna" w temacie?

reklama
może różyczka - wtedy dziecko ma powiększone węzły chłonne przy potylicy (z tyłu główki) u nas były mocno wyczuwalne tak że ja sama je wyczułam.
sarka - natychmiast wstawaj fotki bąbla bo przejrzałam całą galerię do sierpnia i nie znalazłam żadnej fotki!!!

Do góry