reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

moje dziecko odkad skonczyło poł roku praktycznie nie choruje nie wliczajac kataru także zadnych leków nie przejmujemy, dzis w nocy dopiero podałam na goraczke ale wtedy juz wysypka była
jesli was juz zanudzam tematem to juz nie musicie go poruszac i jeszcze raz dziekuje za wszelkie odpowiedzi, wiecej tutaj mozna sie dowiedziec niz u lekarza

Oczywiście:dry:Kobieta, która chce zostać matka powinna skończyc pediatrie i WSZYSTKIE specjalizacje, dietetyke, pedagogike..I ciut wiecej.

reklama
Bodzia super
sarka - no kurcze kiedyś miałam wstęp na zamknięty teraz już nie - pewnie dlatego że się nie udzielam no tak czy siak zdjęć nie widzę a chciałabym zobaczyć.
Wrublik - specjalnie dla Ciebie żeby Ci nie było smutno że musisz leżeć
anne-geddes-3.jpg

Myszy?? To jakies powiedzenie czy jak?? bo nie znam.
Ewa nikt nic nie pisał bo nie chciał być niemiły;-)
hmm, więc lepiej teraz przywalić za wszystkie czasy??? Jezuuu,żenujące..
a może wystarczyło wiadomość na priva wysłać, zamiast teraz dowalać na ogólnym???
no nie, miałam już na ten temat nie pisać,. ale ciśnienie mi się podniosło..

a co do nowego wątku zamkniętego, to mamolka jeszcze wczoraj chyba nie przewidywała zakładania takowego?? a teraz widocznie jest konieczność:confused:

gabriella- a ja mam niby być ta lepsza grudniówka?? No dziękuję jeżeli uważasz mnie za lepszą od siebie. Stek bzdur i tyle.

Jak widzisz dużo zależy od nas samych -a czasami można niezłą wojnę wywołać.
nie lubię pisać na głównym=publicznym
więc tylko dopiszę i kończę temat

skoro nie ma lepszych i gorszych to czemu jest grupa zamknięta "weteranki grudniówki"
tak mnie 'wypowiedź Bodzi zaciekawiła' że poszukałam
może nie ma lepszych i gorszych ale są 'wybrane'

asjaa, gabi przestańcie już roztrząsać! To nie jest kreatywna dyskusja tylko pomału obrzucanie się błotem!

dla Waszej informacji ta grupa istnieje już od bardzo dawna i jej założycielem nie jest mamolka!

umiem czytać
nikogo błotem nie obrzucam!

zaciekawiło mnie coś to poszukałam
stwierdziłam jak Bodzinka, że 'to przykre' i tyle

gdybym kogoś chciała obrzucać błotem napisałabym 'kłania się czytanie ze zrozumieniem'
ale nie będę i już nie piszę na głównym (jak wcześniej obiecałam)

ps. ale podczytywać jak zawsze będę

reklama
nie lubię pisać na głównym=publicznym
więc tylko dopiszę i kończę temat

skoro nie ma lepszych i gorszych to czemu jest grupa zamknięta "weteranki grudniówki"
tak mnie 'wypowiedź Bodzi zaciekawiła' że poszukałam
może nie ma lepszych i gorszych ale są 'wybrane'

ale w czym tu problem?? A wiesz od kiedy grupa istnieje- od roku, a przepychanki zaczęły się teraz to chyba o czymś świadczy.

szczerze to jestem zaskoczona waszą postawą- każda próbuje jakoś sytuację załagodzić a wy dalej swoje. Oczywiście że można było inaczej sprawę załatwić ale wyszło jak wyszło a takie gdybanie nie wiem czemu ma służyć... mamy nadal sobie wszystko wyrzucać- taka atmosfera jest dla was przyjemniejsza? Dla mnie nie.

Przeczytałam każdy z komentarzy, te nieprzyjemne również.Ale mam zamiar coś wynieść z tej sprzeczki- na pewno nie żale, złość i niedomówienia.Zawsze pisałam tu co myślę i nadal będę... i nie czuję się wcale skrępowana czy ograniczona przez zaistniałą sytuację.

Ostatnia edycja:
Do góry