reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

mam juz doła na całego przepraszam ze dzis tylko o sobie. Oprócz biegunki pojawiła sie temperatura nie za wysoka bo do 38 i wysypka ktora rozszerza sie w mgnieniu oka, dzwoniłam w południe do lekarza to mi powiedzieli ze mam sie nie denerwowac i przyjsc pokazac sie jutro bo dzis juz nie da rady :wściekła/y:
dziekuje za wszystkie rady. obawiam sie czy to cos nie zakaźnego u nas ostatnio panuje ospa a ta wysypka jakos mi nie wyglada na alergiczna bo przeciez z tym zmagałam sie prawie pół roku i wygladała zupełnie ianczej, ta jest bardzo drobniutka narazie i zaczeła sie od krostki na brzuszku w ciagu paru godzin juz objeła całe plecki pupe i brzuch i juz jest za uszkami ;/ alergiczna to u nas były raczej czerwone duże plamy
normalnie osiwieje ledwo co ja się ruszam to dziecko chore a zachwle swieta chyab jakis fatum od paru tygodni mnie meczy : jedno sie nie skonczy to drugie przyplata :-(

reklama
gwiazdeczka ja bym narobiła rabanu w przychodni!! jak to dzisiaj nie przyjmą? a nie mogą cię połączyć z waszym pediatrą? bo u nas tak robią i często jak jest coś niepokojącego to lekarka mimo wszystko każe przyjeżdzać - co oczywiście wiąże się z opóźnieniami w wizytach bo ludzie wchodzą bez zapisów, ale dobrze, że tak jest. bo skoro dziecko chore to lekarz powinien obejrzeć.

thinka ma racje - jedź do szpitala albo lepiej- zmów wizytę domową, masz jakiś numer do lekarza który przychodzi prywatnie??

teraz uciekam , spróbują pojawić się wieczorem

Ostatnia edycja:
U nas wszystko ok. Frulo szaleje. Wykorzystał dziś rano moją drzemkę na przytachanie z łazienki pudła z proszkiem do prania i rozsypanie go po całym pokoju :/ A przez sekundą dopadł galaretki w czekoladzie ze stolika i zaczął je pożerać :/

Kupiłam dziś sprzęt do sushi (SUN!!!:)) i zaraz się za to biorę. Zauważyłam, że było o prezentach - my sobie w domu nie robimy ani na Mikołaja, ani pod choinkę. Tym bardziej teraz, kiedy kasa potrzebna na leki.

Gwiazdeczka, a przechodziliście trzydniówkę? Chociaż nie - bo w trzydniówce wysypka jest po gorączce.
Dziewczyny dobrze mówią - jedź do szpitala. Najwyżej dowiesz się, że wszystko ok. Lepiej zrobić za dużo w takiej sytuacji.

Ostatnia edycja:
Witam ponownie ponownie:tak:
co do pomijania to ja już zaczynam sie do tego przyzwyczajać bo nieliczne tylko z Was dostrzegają to co piszę:-(ale to mój błąd bo się bardzo rzadko udzielam:zawstydzona/y:
Porządki zrobiłam a młode wariują w dodatku Amanda Martynkę chciała w rączkę ugryźć bo ta pchnęła jej wierzę z klocków:no::crazy:
Tak umyłam klosz w kuchni że już teraz lampa nie świeci:eek: no ale nic sama tego teściowa chciała;-)

Krolcia dzięki :sorry2:
Bodzia
pamiętam pamietam urocze scrapiki tworzysz:-) sama mi nawet kilka zdjęć ozdobiłaś:cool:
Aniu dzięki za tel i serdecznie gratuluję zdanego egzaminu :cool: będziemy musiały się kiedyś spotkać i to oblać;-)
Gwiazdeczka współczuję choróbska i szybkiego powrotu do zdróweczka życzę:-(
może jakbyś poszła do przychodni to by któraś pani doktor raczyła ją zbadać:sorry:
Ewa właśnie przeczytałam:sorry: mam nadziję ze wszystko z fasolinką będzie dobrze a krwiak sie wchłonie:tak:
Olcia ho ho ważną rolę pełnił Mati na jasełkach :tak: nie miał tremy?

Ostatnia edycja:
gwiazdeczka - nie szalej, obserwuj i poczekaj do jutra. Temp ponizej 38,5 nie wymaga zbijania lekami. Na poczatku czasali trudno postawic diagnoze, jak objawy sa od 3 godzin.
ewa - Franek widac dba o mame, skoro zaczal tuptac - dba o Ciebie i rodzenstwo i postaral sie abys nie musiala nosic:)
aluska - to nie tak ze nie czytam(y) tylko jak nie mam nic ciekawego na dany temat to nie pisze nic, zamiast byle czego.

za 40 min koncze prace i wyjezdzamy - maz po mnie przyjedzie juz zapakowanym autem, odbierzemy dzieci i w droge, do uslyszenia z Polski

wrocilam do swiata zywych ... nareszcie mam internet w tym wrocławiu no !!!! witajcie :-)

gwiazdeczka jedz na ip jak ma cie to niepokoic ! moj jasiek ospe przechodzil jak mial 6 miesiecy ale goraczki nie mial za to chrostki szybko sie pojawialy . jazda byla przy smarowaniu ale na szczescie juz mamy to za soba

nie mam weny na pisanie bo po nockach jestem ... i 3h snu mi nie starczaja ale nie mam wyjscia. ale jest fajnie pracuje i jestem zadowolona :) bardzo !!! :)

reklama
Antylopka dobrze rozumiem i kończę już temat :tak:
Sun sorki ze dopiero teraz będę komentować Twoje zdjecie ale wcześniej nie chciało mi się wyświetlić:no: Bardzo ładnie je przerobiłaś a Twoja córcia wyszła na nim jak prawdziwa miss calineczka:tak:
zaraz myknę poczytać dokładnie bo pewnie podawałaś program w jakim to wykonałaś:sorry:
Trzymam mocno kciuki za Twojego przyjaciela żeby wrócił cało i zdrowo do domu z Afganistanu:tak:
Krolcia o widzę że masz już głowy prezenty:cool: ja cały czas myślę :zawstydzona/y:
mississ witaj:-) cieszę sie ze jesteś zadowolona z pracy:cool:

no i znów zmykam bo zaraz mi Amanda pokój z Martyną rozniosą :crazy:

Do góry