reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

gabriella-to ja czegoś nie rozumiem, ainah lada chwila rodzi, wrublik jest na półmetku a nagle ktoś interpretuje moje słowa w ten sposób że ich ciąża to jakieś zło na tym forum- a przecież przez tyle tygodni nie było problemu. Wręcz odwrotnie-byłam ciekawa co tam u nich. I tak samo traktuję ciąże Ewy czy thinki- w ten sam sposób. Jak takie rodzynki na naszym forum. I strasznie każdej kibicuje, ale częściej chciałabym pogadać o czymś innym niż ciąże.

Nie wiem, może ostatnie miesiące i starania Ewy i rozmowy o NPR ( chodzi mi o dyskusje, a nie samą metodę) tak na mnie wpłynęły, ale szczerze mam dość. Jestem tylko człowiekiem, mam złe dni a ostatnio więcej niż zwykle, i tyle. Bo powodów do zmartwień mam sporo.

Mi to leżało na wątrobie- a co innym- nie moja sprawa.

reklama
no nic...witam się i ja

nie ukrywam, że czytałam wczorajszą dyskusję dość wnikliwie, ale nie widziałam sensu zabierania głosu...Cristal, ewwe, salomii i mamolka mówiły za mnie:))) aaaa i jeszcze gosia i anka:)

oby tylko ta sytuacja miała moc uzdrawiającą a nie wręcz odwrotnie:) cociaż z tego, co widzę chyba się wcale nie rozumiemy:) jak to chyba salomii napisała bez browca się nie dogadamy:)
no nic nie ma co się obrażać i zacietrzewiać. I nie chodzi wcale o to (cwietka), że jest OBOWIĄZEK odpisywania na każdy post bo to jest niemożliwe...tylko by nikogo nie traktować gorzej, by każdy czuł się ważny, ot co

bodzia ucałuj małego choraszka od cioci Oli
ewa, thinka i jak u lekarza?
cristal ja kupiłabym perfum (nigdy za wiele:D) lub jakiś ciuszek np sweter fajny zimowy

a ja dzisiaj byłam na jasełkach u Matiego. Wiecie, co? momo, że on taki duży to nadal się wzruszam. Mój kochany synek (był Józefem!)

Ostatnia edycja:
no dobra skoro dyskusja trwa nadal a na zamknietym rowniez to ja sprosuje moje dziwne zlosiwosci choc nie widze tam nic nieczytelnego,
mimo ze moj uklad z A sie skonczyl to przez chwile podusi lale i bedzie ok

Zaczelam o dwoch glow i nadal uwazam ze gdybym napisala ze mi wyrosly niewiele osob zwrociloby na to uwage, nie dlatego ze nie da sie przeczytac wszystkich postow bo sie nie da ale gdybym w 2-3 postach napomknela ze mam 2 glowy sytuacja bylaby taka sama, moim zdaniem utworzyla sie tu pewna grupa dziewczyn ktore mam wrazenie czytaja tylko siebie a inne posty puszczaja mimo oczu badz czytaja pobierznie lub pobieznie ale chyba to 2gie:tak: TAKIE JEST MOJE ZDANIE, nie bede sypac nickami bo nawet na to nie zwracalam uwagi, niestety nie raz bylo tak ze zadawalam wazne pytanie po kilka razy i 1-2 osoby odpowiedzialy a po mnie wyskakiwala osoba ktora zadawala pytanie dotyczace tematu poruszanego 100 razy i raptem dostawala milion odpowiedzi w ktorej nikt nie zaznaczyl np ze na moje pytanie np nie zna odpowiedzi. Kazdy moze tu pisac o czym chce wiec dlaczego napisanie o swoich odczuciach wywoluje taka burze, i uwazam ze to za przeproszeniem zaslanianie sie tekstem . "widzialam ze cos nie tak ale nie pisalam" (nie do wszystkich sie to odnosi pomijam w tym Gosie i Ewe bo wiem ze akurat takie jest ich stanowisko) bo wielokrotnie ktos pisal ze dol, inna osoba dawala np komus wyraz swojej troski i zaraz sypaly sie pytania - co sie stalo jesli mozna zapytac, jaK mozna pomoc itd
Zwyczajnie cos uleglo zmianie, co - niewiem
I tak oto ja to widze i koncze juz ten temat bo mi juz lep peka
ide zjesc ogorka

Salomii- ty lepiej idź zrób test :p

No to chyba te co "burzyły" powiedziały o co im chodzi. Jak Yvona pisała nowy rok idzie itp :)

Olcia- patrzę i oczom nie wierzę- ale Mati to już duży chłop. Nie wiem czemu ale wszystkie dzieci wiekowo zapamiętałam jako dzieci w wieku sprzed 1,5 roku. I tak Antylopki i Bodzinki dzieciaki mają 2,5-3lata, i tak dalej i tak dalej :)

Ostatnia edycja:
rany ja to już się nie mogę doczekać kiedy pójdę do przedszkola na jakieś przedstawienie.
Mówię Wam co też człowiek sobie nie wymyśli jak mu się nie chce pracować ;) ja takie wymyśliłam
tulipan_na_czrnym_tle.jpg

rany ja to już się nie mogę doczekać kiedy pójdę do przedszkola na jakieś przedstawienie.
Mówię Wam co też człowiek sobie nie wymyśli jak mu się nie chce pracować ;) ja takie wymyśliłam
Zobacz załącznik 418479

o kurcze ale świetne- widziałam coś podobnego w necie na allegro ale nigdy nie pomyślałabym że mogę coś takiego stworzyć sama...a ostatnio myśalłam o wywołaniu kilku zdjęć do antyram no i pomysł poddałaś mi rewelacyjny :)

a tak w ogóle to : ZDAŁAM ZDAŁAM ZDAŁAM egzamin końcowy na szkoleniu..tralalala trallalala- no mam takiego powera że góry mogę przenosić:-)

Hej.
Widzę, że dyskusja trwa po trochu nadal. Ja chyba już napisałam co myślę na ten temat. Zdania nie zmienię.

W książkach nie pomogę, nie lubię czytać.

Aluska dobrze, ze mała ma już zabieg za sobą.

Na prezent mężowi kupiłam zegarek, Danielowi duplo zwierzaczki a starszak dostanie kilka rodzajów lego.
Teściowie zdjęcie wnuków wczoraj robione u fotografa.

Sun, my też mamy znajomych w Afganistanie:-(, też się martwimy. Mam nadzieje, że nikt od Was tam nie zginął.

Bodzia Tobie dobrze w czerwieni, więc bierz tę kieckę.

Gwiazdeczka zdrówka dla Was.

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęła a teraz spadam na zakupy.
mamolka gratulacje.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry