Antylopka
Potrojna mamuska
dzien dobry
jeszcze dzis i jutro praca i WYJEZDZAMY!!
dzis na szczescie nie bylo skrobania auta, 4° o poranku pozytywnie nastrajaja, nawet po standardowo nieprzespanej nocy.
choc mozna i sie doszukac pozytywu, ze spal 4 godziny bez pobudki (niewyobrazalny sukces), po czym dla rownowagi 2,5 godziny wojowal
A sentymentalny staje sie kazdy tatus, szczegolnie w stosunku do coreczki - moze bedzie dziewczynka, to jeszcze nie raz sie usmiechniesz jak spojrzysz na doroslego chlopa z ksiezniczka na rekach
jeszcze dzis i jutro praca i WYJEZDZAMY!!
dzis na szczescie nie bylo skrobania auta, 4° o poranku pozytywnie nastrajaja, nawet po standardowo nieprzespanej nocy.
choc mozna i sie doszukac pozytywu, ze spal 4 godziny bez pobudki (niewyobrazalny sukces), po czym dla rownowagi 2,5 godziny wojowal
my najbardziej lubimy ogladac zdjecia w sekwencji Wiki kontra Adas, czyli kto jest kto byli identyczni jak sie urodzili, teraz juz widac roznice, bo przede wszystkim inna mimike maja.Fakt, że strasznie nam rosną te dzieci. Ja to sobie uświadomiłam dziś jak zobaczyłam Franka idącego samodzielnie na dwóch nogach przez pokój... Aż mi się gorąco zrobiło... Taki maluszek... ... ...
Od jakiegoś czasu (chyba w związku z urodzinami i przeglądaniem zdjęć) przypominamy sobie z Mężem co chwilę jakieś momenty z życia Franka i naszego. Aż dziwne, jakie szczegóły się czasem pamięta. No i nigdy nie przypuszczałam, że mój Mąż będzie taki sentymentalny
A sentymentalny staje sie kazdy tatus, szczegolnie w stosunku do coreczki - moze bedzie dziewczynka, to jeszcze nie raz sie usmiechniesz jak spojrzysz na doroslego chlopa z ksiezniczka na rekach