Aluska gratuluje zdanych egzaminow
no i fantastycznie ze badania sluchu u malego wyszly dobrze uffff, napewno jego mamie spadl kamien z serca no i reszcie rodziny tez
Thinka gratuluje serdecznie
eee nie nakrecalybysmy sie gdybys napisala ze sie staracie, zwyczajnie czekalybysmy na rezultat i tyle, a gdybys czesto na forum pisala o tym ze moze juz, a moze to objawy ciazy, lub oo w tym miesiacu nie wyszlo to wtedy sila rzeczy atmosfera by sie i forumowiczkom udzielila, teraz tylko ostroznie sie prowadz
by miec zdrowego bobasa
Antylopka laczymy sie z W w bolu, u nas jest tez ciezko.. nawet bedziemy o tym gadac z pielegniarka dzieciowa bo moze nam cos doradzi by Arlenke jakos przestawic, a moze ona tak ma ze nie potrzebuje az tyle snu. a skrobanie szyb
u mnie tez bylo dotychczas raz, a raz spadl mi lod na maske
Smile niebawem pewnie na Ciebie przyjdzie kolej jesli tylko chcecie
czasem trzeba dluzej poczekac i tyle, narazie ciesz sie ze mlody jest takim slodziakiem i ze nie musisz ganiac za nim z brzuszkiem
eee zazdrosze zakupow bo u mnie nie ma co wybierac niestety
chetnie bym chociaz poogladala Twoje zakupy hehehe
Olcia alergolog, alergolog halo halo co powiedzial?
Wiolcia no i jak w robocie?
Tunia bardzo zle zadane pytanie.. tendencyjnie.. jako dziennikarka nie powinnas chyba opierac sie wylacznie na jednostronnych informacjach??? Barnevernet to organizacja ktora dziala dosyc restrykcyjnie i z tym tez Norwedzy staraja sie walczyc ale z pewnoscia nie zabiera dzieci z domu dlatego "bo sa smutne" Ta sprawa ma drugie dno, w tej rodzinie nie bylo tak jak byc powinno i to spowodowalo reakcje organizacji, cos co w Polsce nie zwroci uwagi - tu zwraca, w Pl duzo dzieci jest wyzywanych, bitych, molestowanych, zaniedbywanych i to jest zle ale sa tez dzieci ktore na codzien slysza ze sa debilami, ze do niczego sie nie nadaja i notorycznie dostaja w ucho.. bez sladow i nikt nie pyta co sie tu dzieje i jak to wyglada a to tez przeciez jest zle, natomiast w N jest to niedopuszczalne i mimo ze dzieje sie tak pewnie w wielu domach to jednak ludzie bardziej sie pilnuja bo znaja konsekwencje takiego postepowania.
yyy tak wogole troche za bardzo poczatkowo ciazowo sie zrobilo tu jak dla mnie, tak jakby nie ten watek co powinien byc bo tak jak Wrublik i Ainah musimy ciagnac za jezyki by dowiedziec sie co u bobasow to dzis mnie to przytloczylo te nowociazowe informacje i zgadywanki..
AAAA gdzie sa RDZENNE GRUDNIOWKI tak wogole????