reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

już wróciłam od lekarza. wszystko ok, jeszcze raz dziękuję za kciuki, sprzęt co prawda był rozwalony i pęcherzyk ciążowy widziałam tylko przez tą sondę przez brzuch, a dowcipna była zepsuta więc nie był sprawdzony szew, ale lekarz stwierdził że raczej sama po 2cc nie będę rodzić, a szew jest zrobiony akurat w tym miejscu, gdzie nie musi się szczególnie naciągać więc jest na razie bezpieczny
pozostaje mi tylko pić witaminki, dbać o siebie, no i nie dźwigać malusi, no ale jak takiej okruszynki nie podnieść kiedy ona jeszcze nie wszędzie się doczołga?
ale powiedziałam że jest leciutka to, na razie ok.

reklama
bobik się obudził więc podwijam kiece i lece :-D wstał sobie i tak się uroczo do mnie śmieje, że go tak zostawić nie moge :-D

To musiałbyc cudowny widok :-)))

Ewuś - zwracam sie do Ciebie, jako do ekspertki od spraw miesiączkowych ;-) Jeśli w zeszły weekend miałam owulację, to kiedy mniej więcej powinnam mieć okres? licząc tak standardowo. Jestem ciapa i zapomniałam sobie zapisać, kiedy miałam okres i teraz nie mam pojęcia, kiedy się go powinnam spodziewać :-(, ale chyba już, prawda?

Cwietka dobrodziejko dobrze ze mi przypomniałaś o zapisaniu @ :-)

już wróciłam od lekarza. wszystko ok, jeszcze raz dziękuję za kciuki, sprzęt co prawda był rozwalony i pęcherzyk ciążowy widziałam tylko przez tą sondę przez brzuch, a dowcipna była zepsuta więc nie był sprawdzony szew, ale lekarz stwierdził że raczej sama po 2cc nie będę rodzić, a szew jest zrobiony akurat w tym miejscu, gdzie nie musi się szczególnie naciągać więc jest na razie bezpieczny
pozostaje mi tylko pić witaminki, dbać o siebie, no i nie dźwigać malusi, no ale jak takiej okruszynki nie podnieść kiedy ona jeszcze nie wszędzie się doczołga?
ale powiedziałam że jest leciutka to, na razie ok.

Najważniejsze że wszystko w porządku,a maluszka zobaczysz i my może też następnym razem :-))))))))))))))

Dzisiaj kupiłam Pulmex Baby do nacierania Mikosia.Używał ktoś może?Jakieś opinie?

asjaa gartulacje dla Maciusia :)

wrubliktrzymam kciuki do następnej wizyty :)

renczysia- ja mam pulmex, jest fajny,nie uczulił. Czasami nacierałam nim pieluszkę tetrową i kładłam obok główki dziecka- aby mu się lżej oddychało

asjaa gartulacje dla Maciusia :)

wrubliktrzymam kciuki do następnej wizyty :)

renczysia- ja mam pulmex, jest fajny,nie uczulił. Czasami nacierałam nim pieluszkę tetrową i kładłam obok główki dziecka- aby mu się lżej oddychało

Ja nasmarowałam mu plecki i klatę,teraz nyna,mam nadzieje że będzie mu lepiej :-)

My dopiero co wróciliśmy do domku, umyliśmy Smroda i wstawilismy kukurydze na kolację.
Musieliśmy sie wybrać aż za centrum, żeby zapłacić za kolejne testy Idy. :baffled: Dobrze, że krwi już nie trzeba drugi raz pobierać - trzymają ja 2 miesiące. Przy okazji wybraliśmy się też na zakupy dla małej i jestem w szoku. Do tej pory wszytsko kupowałam na allegro, ale widzę, że w sklepach też można trafić na fajne okazje. Znaleźliśmy w Tesco m.in. spodenki-dżinsiki cherokee za 7,50. Super są, bo bez żadnych guzików, więc prawie tak wygodne, jak dresik :-)
No i stoczyliśmy z Małzonem bój przy butach i w końcu on wygrał.... kupiliśmy butki-paputki Hello Kiti :sorry: Uległam tylko dla tego, że alternatywą były brązowo-niebieskie typowo chłopiece i do nieczego by nam nie pasowały :baffled:

reklama
przybiegłam pochwalić Adasia
RACZKUJE :)
czołganie chyba już na dobre za nami
a jak to się stało? dziś po południu Kaja szła do swojego pokoju, Mąż mówi wołaj Adasia niech 'idzie z Tobą'
to ta pacła na czworaka i i raczkując wołała adaś oć, nooo oć!

ten popatrzył,podniósł się z brzucha na raczki i poraczkował sobie
a raczej wypada powiedzieć poczworakował :)

i tak mu już zostało do wieczora
oby jutro nie zapomniał :)

Do góry