reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hehe krolcia to masz zagrychę :D
ja akurat dziś w planach mam byczenie się - odkurzanie obiecał wykonać mężuś, zaraz ze straszą się wynosi na zakupy, a malusia śpi, więc chyba tylko pozbieram zabawki i będę się byczyć i czytać

reklama
Krolcia - pewnie, że będzie cisza, w końcu weekend się zaczął. Ja też zaraz uciekam, bo w dalszym ciągu w domu jeden komp i Małżon mi go zaraz zabierze, bo musi popracować :-/

Tak więc miłego weekendu :-)

Hej hej:)

Wy odpoczywacie a ja mam dzis kierat w kuchni hehe;p ale ja to lubię;)))

miłego dnia!

zdrówka dla Maciusia i Daniego!!!:)

uuuuu istne pustki!
sarka pichcisz coś specjalnego? obejrzałam jakąś tam część "Dzwoneczka" mało się nie popłakałam :)
u nas dziś ogórkowa, mniam

Hello
U nas nudna sobota,mąż w pracy do 14,mięsko na obiad zrobione.Miko śpi już półtorej godziny :) Popołudniu ma wpaść teściowa do wnusia :/ Na niedziele planów nie ma.A i mąż zakatarzony i głowa go boli więc lipton trochę,oby Miko nie złapał kataru,kaszel wystarczy :(

i ja sie witam :)

w koncu mam chwile na BB ;) mielismy wielkie plany na weekend, a tu niestety Ninka sie pochorowala i siedzimy w domu. na razie tylko ma zapchany nos, chrypke i stan podgoraczkowy. Alicja zdrowa poki co i mam nadzieje, ze tak zostanie, bo w przyszlym tygodniu mam w pracy duzo poumawianych terminow i srednio mi sie usmiecha zwolnienie ...

wrublik - gratulacje!!!!!

5 godzin - od 10 do prawie 15 wędrowałam z Milką w poszukiwaniu sukienki dla niej na wesele, które mamy w przyszłą sobotę. drugą opcją była biała bluzeczka z kołnierzykiem:cool: i co?? nie ma!!! jestem zmachana i zła!!! albo wielkie - na 7 lat wzwyż, albo maleńkie:crazy:
kurczę!!! a w tygodniu w ogóle prawie czasu na sklepy nie będę miała, bo jazdy mam, a we wtorek i czwartek mąż pracuje do nocy:no:

reklama
Do góry