reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ainah - słodkie!!! ja nie planuję więcej ciąż, zobaczymy, co życie przyniesie;-) jednak zawsze takie zdjęcia są słodkie i wzruszające. Niedługo dowiesz się jaka płeć....jej:laugh2: ja stawiam na chłopaka;-)
Mila zasnęła, a Maciuś na huśtawce w domku też przysypia:tak:

aha, miałam napisać - z nostalgią wspominam czas, kiedy mały tylko leżał i siedział!!! teraz jest go pełno wszędzie, wszędzie wlezie, nie można go z oka spuścić:sorry:

reklama
Ja chciałabym chłopca, ale coś czuję, że będzie dziewczynka :sorry:

A teraz z innej beczki: ufff ogarnęłam kartony z moimi rzeczami. pozostaje mi tylko przejrzeć karton z płytami, tzn. każdą z nich sprawdzić (na laptopie) co zawiera i ew. wyrzucić. Kurcze, czeka mnie siedzenie przez dobre 2-3 godziny :/

ainah Ty się nie przemęczaj kobieto. A, no, ja też obstawiam chłopca:tak:.

Także na forum 2:0 dla chłopca:-D

No jeszcze jakbyś brzuś pokazała później to też coś wyrokujemy:-). Jak to było? Musiałby być szpiczasty. he he he:-D

Dzien dobry, a raczej dobry wieczor;-)
Ja juz nie wytrzymam tych upalow.Pozygac sie mozna.35st to juz dla mnie za duzo a tak ma byc jeszcze przez tydzien:no:Szkoda mi tylko Jasia bo ma potowki i odparzenia bardzo szybko sie robia.
Bylismy dzis rano na basenie tzn ok 10.00 bo jeszcze nie bylo tak goraco i Jas poraz pierwszy dal rade caly sie zamoczyc i najwyrazniej bardzo mu sie te szalenstwa w basenie podobaly:tak:A tutaj najgorzej to jest po godzinie 15.00.Klara tak sadzi ze ciezko wytrzymac:no:
Jasko teraz spi i zaznaczam ze zasnal sam bez bujania:tak:
W poniedzialek poczatek szkoly tak wiec wracaja szkolne obowiazki:tak:
Ainah cudne cudenko!!!!!!!!Gratuluje i obstawiam dziewczynke:-DCudne takie malunie paluszki:-)
Krolcia tu cos znalazlam.Od wyboru do koloru:-DMoze ci sie nazwa przypomni tego syropu:tak:
Taaaaaaaaa a postu nie wstawilam:-DPoprawiam sie Lek na kaszel: znajdź lek na kaszel na Twenga.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Ja tylko na chwilkę, bo urodzinki męża świętujemy (właśnie obżeram się pizzą:szok:)
Cristal czy na tej stronie z pogodą co podawałaś jest możliwość przełączenia na stopnie C i m/s? zamiast ich amerykańskich oznaczeń? Bo nie mogę znaleźć.
Krolcia u góry z prawej jest zamiana F na C

Ainah - cudne maleństwo - i ta rączka - rozczulająca.:tak: Gratuluję i....zazdroszczę;-) Wiem, wiem, do roboty:-D Za jakiś czas- na pewno;-)

Zdrówka dla chorowitków!

Do góry