reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Wiolcia Krzyś przeeesłodki :) Super że już w domku:)

Wybaczcie dziewczyny, ale u nas kolejne jazdy i jakoś nie chcę Was tym wszystkim zamęczać. Szczególnie teraz, kiedy z niecierpliwością oczekujemy swoich Maluszków, podziwiając już te, które się pojawiły na świecie:)
My rozważamy poważnie opcję przeniesienia się do innego miasta bo w małej miescowości coś wariaci górą chyba :/

Buziaki dla Was i miłego wieczorka!!

reklama
Witaj Wiolcia:-) duży buziak dla Ciebie i Krzysia:-):-) Jest booooski!!!!!!!!!!!!!!! :-D
szybko pokonasz kryzys w karmieniu, jak dajesz dotąd radę i Ci Krzyś nie zmaltretował brodawek to spoko, bedzie dobrze;-)

A Filipek Bodzinki z tego co pamiętam ostatnio wagę miał 2700 więc może uznali że troche jeszcze za mało, no nie wiem, byle by to z korzyścia dla nich obojga wyszło, mam nadzieję że lekarze wiedzą co robią:crazy:

...Tu powstrzymuja a u olci na siłę!!! po co??? biedna, żeby sie teraz szybko uwineła &&&&&& !!!!!!!!!

asja witaj biedulo. Myslałam ostatnio o tobie:) Mam nadzieję że ciśnienie opanowane no i i tak całe szczęście że na sam koniec takie wałki wyszły a nie wcześniej:sorry2:

gufi jak Ninka ma kłopoty brzuszkowe to nie dawaj jej jogurtów, nic mlecznego, bo to czyści, bardziej pszenna dieta tu sie nada:tak:
U mojego wiktora jakaś chwilowa niestrawnośc to chyba była bo potem cały dzień nic go już nie bolało i nic mu nie dokuczało...

Tunia współczuję tych pracowych problemów bo kurcze ni w ząb one teraz:dry: ale byc może to początek taki ciężki a potem się rozhula. Po mału, nic nie ma od razu;-)

No własnie gdzie missiiss i ewwe????????? !!!!!!!!!!

Z tego podziwiania tej naszej listy wzięło mnie na wspominki ;-)
zdj.1 Amandzia w brzuszku ok.37tygodnia
zdj.2 Amanda zaraz po porodzie:rofl2:
zdj. 3 Amanda w drugiej dobie:tak::tak:
brzusio3.jpgAmandzia21.jpgFIL9969a.jpg

i tym oto akcentem sie żegnam bo P. się złości :dry:

Dobrej nocki życzę:tak::tak:

Jaka piękna czuprynka, mam nadzieje że się zapatrzę i mój maluszek też bedzie miał takie włoski;-)!!!!! :-) Śliczna Amandzia.

Trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalach, mam nadzieje, że wszystko skończy sie szybko i mało boleśnie:tak:.
Spokojnej nocki życzę wszystkim.

Wybaczcie dziewczyny, ale u nas kolejne jazdy i jakoś nie chcę Was tym wszystkim zamęczać. Szczególnie teraz, kiedy z niecierpliwością oczekujemy swoich Maluszków, podziwiając już te, które się pojawiły na świecie:)
My rozważamy poważnie opcję przeniesienia się do innego miasta bo w małej miescowości coś wariaci górą chyba :/

agaj Wy juz moze przestańcie rozważać tylko zacznijcie działać;) i sie przenoscie nim Wam psychika całkiem powysiada
spokojnej nocki Zycze

Yvona
"Wy juz moze przestańcie rozważać tylko zacznijcie działać;) i sie przenoscie nim Wam psychika całkiem powysiada
spokojnej nocki Zycze"

wiem kochana, ale nie jest tak łatwo wynieść się z miejscowości i pozostać bez środków do życia. Tu jest praca i to nas trzyma, ale nie wiem jak długo....

Miłej nocki kobitki!Buziale

oooooooooo moj Boze!!!
Aluska urodzilas chinke a potem ja zamienilas na inne dziecko??? :O:O:O heheh :))) myslalam ze ja mialam duzo wlosow jak sie urodzilam a tu widze ze niekoniecznie :)

yhh biedna Olcia :/ po......lo ich :// rodzilam sie w taki sam sposob i bylo ciezko :/

Agaj no niestety w malych miejscowosciach ludzie zupelnie inaczej bytuja, teraz w takiej mieszkam i odkrylam ze czasem jest hmmm dziwnie a z wasza sytuacja no cuz, predzej czy pozniej i tak uciekniecie bo nie da rady tak dalej, szkoda tylko malej i jej kontaktow z tata :(

Ostatnia edycja:
Wiolcia - fajnie, ze jestescie juz razem w domku. trzymam kciuki za karmienie :)

sarka - no wlasnie moja cos tam narzekala na brzuszek, ale teraz juz kupki robi jak zwykle co dwa dni. za to patetu nie ma wogole i w sumie tylko nabial chce jesc ...

biedna olcia i Bodzinka. mam nadzieje, ze sie zbytnio nie namecza i szybko beda mialy maluszki przy sobie :)

ide spac, bo zrabana jestem po tych porzadkach po malowaniu.

Wiolcia Krzysia to najchętniej schrupałabym na miejscu! Cudo!!!

Zastanawiam się jak długo można czuć się, jakby się okres miało. No ale nie powinnam narzekać po tej 9-miesięcznej przerwie;-) Pocieszam się, że już niedługo. Zaraz położę się, bo wtedy lepiej się czuję.

reklama
a gdzie mamolka jest? w jakim szpitalu takie cyrki odchodza? a usg nie wskazuje innego wieku ciazy?

ja ciagle sledze (lub staram sie) watki jednak nie zawsze mi sie chce pisac ;) ale czytam i czytam.

ja to wsumie bym chciala urodzic wczesniej bo moja mala wychodzi o 2 tyg wieksza wiec juz teraz jest na 39tyg duza i waga juz ponad 3300 jak nie wiecej (tyle bylo w zeszla srode)

Do góry