reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

jestem:)
prądu nie miałam:/
mammmmmooo ale się dzieje:D:D:D:D

achhh zazdroszczę rozpakowanym:)
Mamolka uściskaj Olcię:****, kurcze, wymęczą ją strasznie.&&&& kciuki żeby poszło sprawnie i szybciutko:)
Bodzinka skrajny wcześniak?? ...w sumie szkoda, bo pewnie byłabyś już mamą a tak to musisz czekać:/ buuuu....
Wiolcia:D:D welcome home :):) super że już w domciu:****

No i dzieewuszkę mamy:):) no czad normalnie:)

Ja dziś same dobre wiadomości ale to opiszę na odpowiednim wątku:)

Pozdrowionka dla wszystkich.

reklama
A ja znowu spać nie mogę,już mam dosyć tych nocek. Wstaję co chwilę,budzi mnie każdy szmer,do tego biodra i pachwiny bolą że nie wiem jak leżeć. Chyba spróbuję na siedząco spać:-)

Agbar te bóle jak na @ to chyba normalne,ja już też chyba tydzień je odczuwam,ale tak jak mówisz duża przerwa była więc narzekać nie możemy:-)

To idę się usiąść,może zasnę:-D

lwiczka chyba chcialas napisac ide postac :p:p moze zasne heheeh ja spie na lewej stronie i podobno masakrycznie chrapie :O :D ale mi wstyd az zaczelam probowac sie kontrolowac :O pilnuje przerz sen by nie chrapac a i tak nie idzie obled heeheheheh

Salomii to nie głupie:-D,może na stojąco byłoby lepiej,bo jak siedzę to mnie znowu zgaga męczy:-)Czuję się jak tankowiec na jeziorze hi hi,wielki,ciężki i niepasujący do otoczenia,już by Wiki powoli mogła myśleć o wychodzeniu,bo wg usg jestem w 37 tyg.wagę ma już jak Oliwka urodzeniową. Jak ja zazdroszczę Wiolci,Olkale i pozostałym.

ainah ja ostatnio się aż wystraszyłam,tak mnie bóle wzieły,no ale gin mówi że to normalka

A ja nadal nie śpie:angry::angry::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
sms od Olci100:

Hej. Mi gnojki przebili pęcherz :( zła jestem bo mała wysoko, wody były czyste, ja mam rozwarcie na 3 cm, szyja skrócona o 70 % a oni uparli się by ją wydostać na siłę :(

Oj współczuję ja bez wód rodziłam i teraz boję się tego jak ognia. Jak słysze co się w tych szpitalach dzieje to....

Ja miałam dzisiaj koszmarną noc. Nie mogłam spać ani na jednym ani na drugim boku. Łapały mnie skurcze nóg od samego biodra do kostki i wyłam jak pies. Teraz chodzę jak stara babcia bo wszystko obolałe. Wczoraj po tym badaniu wszystko mnie rozbolało na nowo a było już tak fajnie.

Ostanie dni ciąży to jakiś koszmar. Już poraz drugi to przechodzę i stwierdzam że to jest po to aby kobieta już miała tak dosyć aby na poród udała się z radością i w podskokach ;)

Ostatnia edycja:
hejka brzuchatki!

Ostanie dni ciąży to jakiś koszmar. Już poraz drugi to przechodzę i stwierdzam że to jest po to aby kobieta już miała tak dosyć aby na poród udała się z radością i w podskokach ;)
istna prawda! pod tym się podpisuję, jak mam za tydzień mieć już na rękach małą to już chcę by te 7 dni zleciało niepostrzeżenie, a tu coraz bardziej a to coś dolega albo jest niesamowicie ciężżżżżko...

Hej dziewczynki,
Ja tylko się przywitać, bo zaraz jadę spuścić sobie krew:-):-) Pogoda u mnie fatalna ale już jestem przyzwyczajona bo to chyba już tydzien pada, masakra. Czekam na wieści jakieś na goracej linii.

Dzień dobry z rana - noc jak noc - jak zwykle fatalnie... dzisiaj nie rodzę bo mi nie pasuje - mam masę rzeczy do zrobienia ;)
Trzymam kciuki za dzień dzisiejszy - ciekawe jak tam Olcia no i co z tą missi...

reklama
Do góry