reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

sms od Olci100:

Hej. Mi gnojki przebili pęcherz :( zła jestem bo mała wysoko, wody były czyste, ja mam rozwarcie na 3 cm, szyja skrócona o 70 % a oni uparli się by ją wydostać na siłę :(

reklama
Kurcze tak coś czułam że Bodzinka w szpitalu
Mój czop miał nitki brunatne i też już chyba z dwa tygodnie temu wypadł i nic.
A co z missi - dawno jej nie widziałam.
u mnie jakaś impreza w brzuchu i już wątroba mnie tak boli że nie mogę wytrzymać

cześć kobietki:-)
pewnie już mnie nie pamiętacie:happy: 3 listopada miała wizytę u lekarza i niestety od razu z jego gabinetu trafiłam do szpitala:-( miałam kłopoty z ciśnieniem i przy okazji wyszła cukrzyca ciążowa:crazy::crazy:
dziś wyszłam do domku, mam się zgłosić ponownie 6.12.
Spróbuję nadrobić to co napisałyście przez te prawie 3 tygodnie:tak: choć pewnie najpierw zajrzę na wątki cukrzycowe, bo mam niejakie problemy z ustaleniem diety:baffled:
pozdrawiam cielpło
współczuje problemów ciśnieniowo-cukrzycowych:confused: oby dieta pomogła zwalczyć cukrzycę :confused:
Salomii - wody płodowe ponoć przybierają zapach i smak tego, co zjadasz. Pytałam o to gina, jak mi powiedział, że dziecko je pije i powiedział, że raz przyjmował poród i jak dziewczynie odeszły wody to czuć było intensywny zapach czosnku, a dziewczyna przyznała, że jadła go tego dnia dużo.
dobrze wiedzieć... to ja się pomarańczy nawcinam będzie ładnie pachnieć na sali;-):-p
tak w ogóle to się śmiałyście gdzieś, że już wiadomo skąd u Wiolci ta zgaga :D jeżeli te włoski się sprawdzają to ja chyba urodzę łysego synusia :d
biorąc to pod uwagę to mojej pewnie będę mogła warkocze po porodzie zaplatać:-p

ale fajny jest Krzys Wiolci...
czekamy na kolejne fotki...
a co do włosków to u mnie sie przy 1 ciązy nie sprawdziło-zgagi nie miałam a Paulinka miała podobnie bujne włoski jak Krzyś;) tak więc to chyba zależy jednak bardziej od ułozenia brzuszka;)
i teraz juz jestem pewna że im wyżej tym większe prawdopodobieństwo że chłopczyk

Dobranoc laseczki:-)Ja lece sie polozyc bo cos mnie mdli i jakos dziwnie sie czuje, jakbym szczura polknela:baffled:
Olcia trzymam kciuki;-)

sms od Olci100:

Hej. Mi gnojki przebili pęcherz :( zła jestem bo mała wysoko, wody były czyste, ja mam rozwarcie na 3 cm, szyja skrócona o 70 % a oni uparli się by ją wydostać na siłę :(
oj to nie ciekawie ma:no: oby jednak nie męczyła się za długo i zaraz tuliła maleństwo do piersi:sorry2:
u mnie jakaś impreza w brzuchu i już wątroba mnie tak boli że nie mogę wytrzymać
może zmiana pozycji ze stojącej w leżącą lub odwrotnie pomoże żeby dzidzia tak Ci tej wątroby nie maltretowała:sorry2:
Asia oby mdłości szybko Ci przeszły:sorry2:

jesu przebili pecherz bez zgody? nie czajee
u bodzinki widze ze tez masakra, co oni w tych spzitalach poszaleli??

Wiolcia a Twoj Krzys to cudak, a czemu przodem do kierunku jazdy siedzi w foteliku?

objadłam się szarlotki z bita smietaną i nie mam ochoty teraz na kolację...

oj to nie ciekawie ma:no: oby jednak nie męczyła się za długo i zaraz tuliła maleństwo do piersi:sorry2:
może zmiana pozycji ze stojącej w leżącą lub odwrotnie pomoże żeby dzidzia tak Ci tej wątroby nie maltretowała:sorry2:
no dokładnie!! co to w ogóle za pomysł??

reklama
Hej kochane. Ja to sie boję, że nie zauważę tego czopu jak wypadnie :(
Trzymam kciuki za zdrówko, za nowe mamusie i za wszystkie, które jeszcze w dwupaku :)

Ewelinka ja zauważyłam i nic to nie zmieniło wiec nie masz się czym przejmować:sorry2:

Byłam właśnie podziwiać listę naszych grudniowych bobasków jak ładnie się powiększa aż sie nie mogę doczekać kiedy Martynka raczy zawitać:rofl2:

no jestem ciekawa czy będzie miała takie bujne włoski jak jej siostrzyczka mama i tatuś;-):-p

Do góry