reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

sms od Olci100:

Hej. Mi gnojki przebili pęcherz :( zła jestem bo mała wysoko, wody były czyste, ja mam rozwarcie na 3 cm, szyja skrócona o 70 % a oni uparli się by ją wydostać na siłę :(

reklama
Kurcze tak coś czułam że Bodzinka w szpitalu
Mój czop miał nitki brunatne i też już chyba z dwa tygodnie temu wypadł i nic.
A co z missi - dawno jej nie widziałam.
u mnie jakaś impreza w brzuchu i już wątroba mnie tak boli że nie mogę wytrzymać

cześć kobietki:-)
pewnie już mnie nie pamiętacie:happy: 3 listopada miała wizytę u lekarza i niestety od razu z jego gabinetu trafiłam do szpitala:-( miałam kłopoty z ciśnieniem i przy okazji wyszła cukrzyca ciążowa:crazy::crazy:
dziś wyszłam do domku, mam się zgłosić ponownie 6.12.
Spróbuję nadrobić to co napisałyście przez te prawie 3 tygodnie:tak: choć pewnie najpierw zajrzę na wątki cukrzycowe, bo mam niejakie problemy z ustaleniem diety:baffled:
pozdrawiam cielpło
współczuje problemów ciśnieniowo-cukrzycowych:confused: oby dieta pomogła zwalczyć cukrzycę :confused:
Salomii - wody płodowe ponoć przybierają zapach i smak tego, co zjadasz. Pytałam o to gina, jak mi powiedział, że dziecko je pije i powiedział, że raz przyjmował poród i jak dziewczynie odeszły wody to czuć było intensywny zapach czosnku, a dziewczyna przyznała, że jadła go tego dnia dużo.
dobrze wiedzieć... to ja się pomarańczy nawcinam będzie ładnie pachnieć na sali;-):-p
tak w ogóle to się śmiałyście gdzieś, że już wiadomo skąd u Wiolci ta zgaga :D jeżeli te włoski się sprawdzają to ja chyba urodzę łysego synusia :d
biorąc to pod uwagę to mojej pewnie będę mogła warkocze po porodzie zaplatać:-p

ale fajny jest Krzys Wiolci...
czekamy na kolejne fotki...
a co do włosków to u mnie sie przy 1 ciązy nie sprawdziło-zgagi nie miałam a Paulinka miała podobnie bujne włoski jak Krzyś;) tak więc to chyba zależy jednak bardziej od ułozenia brzuszka;)
i teraz juz jestem pewna że im wyżej tym większe prawdopodobieństwo że chłopczyk

Dobranoc laseczki:-)Ja lece sie polozyc bo cos mnie mdli i jakos dziwnie sie czuje, jakbym szczura polknela:baffled:
Olcia trzymam kciuki;-)

sms od Olci100:

Hej. Mi gnojki przebili pęcherz :( zła jestem bo mała wysoko, wody były czyste, ja mam rozwarcie na 3 cm, szyja skrócona o 70 % a oni uparli się by ją wydostać na siłę :(
oj to nie ciekawie ma:no: oby jednak nie męczyła się za długo i zaraz tuliła maleństwo do piersi:sorry2:
u mnie jakaś impreza w brzuchu i już wątroba mnie tak boli że nie mogę wytrzymać
może zmiana pozycji ze stojącej w leżącą lub odwrotnie pomoże żeby dzidzia tak Ci tej wątroby nie maltretowała:sorry2:
Asia oby mdłości szybko Ci przeszły:sorry2:

jesu przebili pecherz bez zgody? nie czajee
u bodzinki widze ze tez masakra, co oni w tych spzitalach poszaleli??

Wiolcia a Twoj Krzys to cudak, a czemu przodem do kierunku jazdy siedzi w foteliku?

objadłam się szarlotki z bita smietaną i nie mam ochoty teraz na kolację...

oj to nie ciekawie ma:no: oby jednak nie męczyła się za długo i zaraz tuliła maleństwo do piersi:sorry2:
może zmiana pozycji ze stojącej w leżącą lub odwrotnie pomoże żeby dzidzia tak Ci tej wątroby nie maltretowała:sorry2:
no dokładnie!! co to w ogóle za pomysł??

reklama
Hej kochane. Ja to sie boję, że nie zauważę tego czopu jak wypadnie :(
Trzymam kciuki za zdrówko, za nowe mamusie i za wszystkie, które jeszcze w dwupaku :)

Ewelinka ja zauważyłam i nic to nie zmieniło wiec nie masz się czym przejmować:sorry2:

Byłam właśnie podziwiać listę naszych grudniowych bobasków jak ładnie się powiększa aż sie nie mogę doczekać kiedy Martynka raczy zawitać:rofl2:

no jestem ciekawa czy będzie miała takie bujne włoski jak jej siostrzyczka mama i tatuś;-):-p

Do góry