reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
czesc dziewczyny:) pomóżcie bo niewiem co myśleć:( bylam dzis u lekarza i powiedzial mi ze bedzie chlopak a do tj pory 4 razy mi powiedzial ze dziewczynka i mam nawet zdjecie jak myslicie ktora wersja jest wiarygodniejsza>>>

A co to za różnica?:) Oby zdrowe było:) No chyba że wszystko różowe kupiłaś, ale nie sądzę, żeby tak było ;)

Ja powoli przegrywam walkę z choróbskiem... :( :( :( Już świszczę strasznie.
Małżonek w związku z tym wziął się za odkurzanie, a mi kazał szukać informacji o wyparzaniu żwirku do akwarium :/ I używa MOJEGO WOKA do wyparzania korzenia!!! Grrr...

Też mi się wydaje że płeć ma najmniejsze znaczenia. Ciuszki zawsze lepiej pokupować bardziej neutralne, nigdy nic do końca nie wiadomo do chwili narodzin :).
Dzisiaj robiłam badania na HBS, GBS i coś tam jeszcze. Tak się zagadałam z pielęgniarka że nawet nie czułam jak mnie kłuje. Fajnie tak :), śladu też nie ma. Drogie te badania 80zł ot tak.

dostałam dziś wiadomość od MISSIISS:

zmniejszyli jej fenka przez cukrzycę z 8 tabl na 6 - czego skutkiem były skurcze co 8 minut, podłączyli ją zatem pod kroplówkę rozkurczową dla cukrzyków, i skurcze dały sobie siana. W każdym razie, Missiiss ma przeczucia,że może w przyszłym tygodniu będą już z Jaśkiem razem:)

o ludzie. ide spac, bo dzis przesadzilam z bieganiem i brzuch mam chyba pierwszy raz twardy, do tego jakies klucia w szyjce ... maz mnie opierdzielil, ze nie odpoczywam. chowam sie do lazienki na przeczekanie :sorry2:

spokojnej nocy!

Aaaa Jaśko się pcha na świat:-) Missiiss trzymaj się dzielnie i czekamy na Was!!:-) tylko jeszcze niech posiedzi w brzuszku!

Monia współczuje nagłej zmiany płci - idź do innego gina potwierdzić płeć. przy mnie w poniedziałek kobieta rodziła dziewczynkę a wyszedł chłopiec;-)

ewa86

Twój małżonek używa woka, a mój zajął cała kuchnię i rozstawia jakieś miseczki w które wpuszcza nowe nabytki. Zapewne położy się spać nad ranem, a jutro jedziemy do tesciów na obiad. achhh te chłopy :)

missiiss o kurka.... ale się zrobiło. Trzymam kciuki i czekamy na wieści :)

kbetina to gratuluję zakupu Suuuuuper!!! :) Fajnie mieć własny domek.

Antylopka to kłucie szyjki to bym nigdy nie pomyślała że ona się rozwiera. Nie skojarzyłam faktów a jeszcze wtorkowa wizyta w szpitalu i zapewnienia lekarza że narazie nie urodzę uśpiły moją czujność.

U mnie dzisiaj chłopak znowu potwierdzony. Jajka wystawił na pierwszy plan hehe ;)
Leżałam osobiście na sali z dziewczyną, która miała urodzić synka a urodziła śliczną Malwinke :D

Właśnie sobie siedze pisze do was a brzuch znowu twardy i zgaga maksymalna przy tym. Załamka. Idę się chyba położyć.

Ostatnia edycja:
dostałam dziś wiadomość od MISSIISS:

zmniejszyli jej fenka przez cukrzycę z 8 tabl na 6 - czego skutkiem były skurcze co 8 minut, podłączyli ją zatem pod kroplówkę rozkurczową dla cukrzyków, i skurcze dały sobie siana. W każdym razie, Missiiss ma przeczucia,że może w przyszłym tygodniu będą już z Jaśkiem razem:)

trzymam kciuki &&&&&& powodzonka

reklama
Cześć dziewczyny :)

Jak się dziś czujecie? Ja ogólnie dobrze, miałam dobrze przespaną noc, nic mnie nie bolało. Wczoraj trochę mnie wystraszyłyście z tym kłuciem szyjki, bo ja też to mam - zaczęło się chyba w poniedziałek albo w niedziele, a wczoraj była powtórka :baffled: fakt, że nie trwało to długo, ale się pojawiło. Wizytę u gina mam dopiero we wtorek.
Co do rogali, to będę je piekła dopiero dziś (może zaraz się zabiore) bo wczoraj późno wróciliśmy do domu i już nie miałam siły. Odebrałam wreszcie album ślubny od fotografa, ale nie zdążyłam z psem do weterynarza kurcze blade :dry:
Sunflower, misia oczywiście trzymam kciuki, żeby wszystko poszło wg Waszej myśli :) Ja Was wszystkie czytam, ale czasem po prostu nie mam weny do odpisania...:-(

Pozdrowienia :tak:

Do góry