Kochana to Ty rodziłaś Oliwkę naturalnie jak była ułożona pośladkowo czy cos źle zrozumiałam
Tak kochanie rodziłam SN pośladkowo w 38 tyg ciąży i drugi raz już nie chcę!!!!!!!!!!:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana to Ty rodziłaś Oliwkę naturalnie jak była ułożona pośladkowo czy cos źle zrozumiałam
porcja nieudekorowanych rogalików i ciepłych jeszcze muffinków z malinamito teraz strzel mu fotkę i się pochwal jakie to Ci cudo wyszlo;-)
Hej Dziewczyny!
U mnie chyba jakiś kryzys chorobowy - kaszlę bez przerwy, głowa pęka i ledwo mogę oddychać. Boję się, jak będzie dzisiejsza noc wyglądała, bo wczoraj prawie nie spałam przez ten durny kaszel.
Mam wrażenie, że jakaś epidemia chorób gadłowych zapanowała. A może my sobie wirtualnie przekazujemy te zarazki?
hej
jejku co za pogoda mam wrażenie, że zaraz spleśnieję od tej permanentnej mżawki, mgły i innych kapuśniaków...
co do czopu śluzowego to ponoć nie można go nie zauważyć,
duży glut (sorry za wyrażenie) często podbarwiony krwią będzie brązowy lub może też być zielonkawy co oznacza o niedotlenieniu.
ja robie z francuskiego ciasta
tak jak mówiłam wcześniej obstawiam że mechanizm rozpakowywania się grudniowych mamusiek ruszy po 15 listopada
Co to znaczy??? Moge sobie sama sprawdzić rozwarcie??? Ja nie wiedziałam........Moje dziecię spiewa w wannie. Ściele łóżka i sama ide sie porysznicowac i lezeć. Od 20 "Dwóch i pół'. Uwielbiam ten serial, sie posmieje he he he.Mam wrażenie, że szyjka mi sie skrócila, jak brałam prysznic to nie mogłam za bardzo jej wymacać.... Ciekawe czy to mozliwe, żebym sobie sama to "wybadała" bo np. to, ze przechodzi jeden palec to wiedziałam i połozna potwierdziła