Hej dziewczyny, jednak wybrałam się dziś do lekarza żeby sprawdzić co z tym brzuchem i wygląda na to, że te bóle to mogą być zrosty (po operacji) poza tym jest ok, nie ma się czym martwić. Niestety okazało się, że moje badania glukozy są do du..., bo po godzinie od wypicia 75g miałam spadek glukozy w porównaniu z wynikiem sprzed godziny, lekarz stwierdził, że coś nie hallo bo raczej powinna wzrosnąć przy takiej ilości więc obawiam się, że coś pokręcili. Jestem wściekła bo muszę te badania powtórzyć znowu kasa i znowu godzina czekania na pobranie .
Też mam nockę nieprzespaną nie pierwszą z resztą a jestem strasznym śpiochem, lekarz powiedział, że w takim razie mam brać relanium przed snem bo zaczyna się u mnie bezsenność i później chodzę śnięta cały dzień. Pozdrawiam Was ciepło- piękne słońce na dworze a ja zamiast na spacer to na drzemkę się wybieram
Też mam nockę nieprzespaną nie pierwszą z resztą a jestem strasznym śpiochem, lekarz powiedział, że w takim razie mam brać relanium przed snem bo zaczyna się u mnie bezsenność i później chodzę śnięta cały dzień. Pozdrawiam Was ciepło- piękne słońce na dworze a ja zamiast na spacer to na drzemkę się wybieram