reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hej dziewczyny, jednak wybrałam się dziś do lekarza żeby sprawdzić co z tym brzuchem i wygląda na to, że te bóle to mogą być zrosty (po operacji) poza tym jest ok, nie ma się czym martwić. Niestety okazało się, że moje badania glukozy są do du..., bo po godzinie od wypicia 75g miałam spadek glukozy w porównaniu z wynikiem sprzed godziny, lekarz stwierdził, że coś nie hallo bo raczej powinna wzrosnąć przy takiej ilości więc obawiam się, że coś pokręcili. Jestem wściekła bo muszę te badania powtórzyć znowu kasa i znowu godzina czekania na pobranie :wściekła/y:.
Też mam nockę nieprzespaną nie pierwszą z resztą a jestem strasznym śpiochem, lekarz powiedział, że w takim razie mam brać relanium przed snem bo zaczyna się u mnie bezsenność i później chodzę śnięta cały dzień. Pozdrawiam Was ciepło- piękne słońce na dworze a ja zamiast na spacer to na drzemkę się wybieram

reklama
Sama glukoza z apteki.

Ja za 50g zapłaciłam 5zł a 75g to niestety nie wiem :(
Ale w tym labie co robię to mają bo pytała babka czy mam swoją.

Kupiłam sobie dziś w pierogarni pierogi z kaszą gryczaną,chyba zaraz mi buzię wypali takie ostre,ale dobre :)
A na jutro mam z wiśniami :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Miałam dziś pracować cały dzień, a w końcu wyszło na to, że pojechałam z Mężem na zakupy, a po obiedzie zasnęłam... Ale teraz już siadam do książki, bo czas leci, a zostałam sama, bo Mąż pojechał z Kolegą kupić prezent dla innego naszego znajomego na jutrzejszą imprezę urodzinową. Wymyśliliśmy fajkę - taki "męski" prezent ;)

Dowiedziałam się też od Męża, że zaczęłam chrapać w ciąży...:( :( :( I już nie mogę się nie niego śmiać, że chrapie... Ale jestem skłonna nawet mu uwierzyć, bo mam wiecznie zatkany nos i to może się czasem tak kończyć, jak zasypiam... No cóż - musi to przeżyć, może po porodzie mi przejdzie ;)

ja też po południu zamiast zaliczyć spacerek w słoneczku to zaliczyłam drzemkę. ale się cieszę bo pospałam trochę a z tym snem ciężko ostatnio u mnie więc nie ma co narzekać :)

ja dzis po obiadku zaliczylam drzemke, a potem poszlysmy z Ninka na plac zabaw, bo zrobilo sie piekne slonce i temp. chyba z 25 stopni!!! taka jesien to ja lubie :-)
Nina dzis padnieta po dwoch spacerach wiec pewnie juz po 20 bedzie spala, to moze z mezem strzelimy jakis filmik :tak:

witam i ja
ja tez mialam kiepską nocke ale tylko dlatego ze mi reka zdretwiala tak ze nie moglam nia ruszyc i dopiero drugą musialam przełozyc ją z nad głowy na przód zeby mi krew dopłynela i zebym nią mogla zaczac ruszac.... nie lubie tego uczucia:) taka niemoja ta ręka wtedy:D
a po poludniu to tez wszyscy zasnelismy na ponad godzinke wiec sie bardzo ciesze...
U nas dzien byl tez zakupowy wiec nie narzekam...
renczysia ja tez odwiedzam naszą pierogarnie ale ja poki co to kupowalam tam pierozki ze szpinakiem dla siebie a ruskie dla małej...;) Musze poprobowac tez inne-daj znac czy z owocami Ci smakowały...
dobrej nocki zycze wszystkim mamusiom i dzidziusiom

reklama
Ja właśnie poogarniałam ciuszki, które dostałam od znajomej. Musiałam zrobić ostrą selekcję bo ilość 30 szt body raczej nie będzie potrzebna....I dostałam jeszcze tel.od mamy, że zakupiła śpiworek, kurteczkę etc. I powiem Wam że płakać mi się chce...tak ze szczęścia...bo byłam przerażona ile tych wydatków związanych z samymi ciuszkami, nie mówiąc o reszcie...:/ Ale coś w tym jest, że Opatrzność czuwa i mam nadzieję, że Maluszek urodzi się zdrowy i wszystko powoli się ułoży...
Ech wzruszyłam się....:)
Milutkiego wieczorka:)

Do góry