reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam się i ja sobotnio;-)
U nas też słonko, po porządkach wybywamy do moich rodziców na ogród:tak:

Ja tfu tfu oprócz natrętniego sikania nocnego śpię ostatnio nawet nawet...ale jak siku wstaje to zgięta wpół tak mi tam wszystko naciska, że ledwo dobiegam:baffled: tez tak macie?

reklama
Witajcie!
No to i ja dopiszę się do grupy niewyspanych ;) Częste bieganie do WC a zwlekanie się z łóżka coraz cięższe...Ale mamy już bliżej końca niż dalej;) Potem też wstawanie w nocy, ale już nie z takimi brzucholkami ;)
u nas leje, zmoczona wróciłam z zakupów- no ale coś trzeba na obiadek zrobić;)
MILUTKIEJ SOBOTY DLA WAS!!!

Dzień dobry:tak:

Oj widzę że dla większości z nas nocka była ciężka:baffled: ja miałam problemy z zaśnięciem wogole sobie miejsca nie mogłam znaleźć:no: no ale jak już zasnęłam to pospałam sobie dziś do 9.30:rofl2:
Agaj44 uważaj na siebie bo ja tez ostatnio przemoklam i od razu przeziębienie mnie dopadło:baffled:
Gufi
właśnie dlatego ;-)
Sarka mnie na szczęście siku nie gania po nocy:rofl2: więc trudno mi cośkolwiek to tym powiedzieć:sorry2:

dziendobry dziewuchy

ja oce tez mam kiepskie ostatnio mazzmeczony przyjezdza i jak nie psy sie rozpychaja tak tak moje 2 kilogramowe chichuachy to moj maz kolanami i rekami sie rzuca po nocy i dla mnie i jasia pozostaje niewielki skrawek lozka.
ahhh skonczylam 26 tc... jeszcze chociaz 6 tygodni i odetchne z ulga... wczoraj sie nachodzilam wiec dzisiaj lezakuje o cos brzuchol wczoraj dawal o sobie znac.
milego weekendu laski

hej niewyspane brzuchole

ja noc spędziłam w miarę spokojnie. Oczywiście wstając siku sapałam i jęczałam jak staruszka, ale to u mnie już norma:szok:

zaraz chyba pojedziemy do lasu, ale jakoś się zebrać nie możemy...
pogoda u nas śliczna:-) słoneczko i jakoś tak optymistycznie!!!

buźka dla Was i miłego dnia!

czesc sobotnio
a mam takie male pytanko.
Jak sie robi glukoze to nie mozna jej rozcienczyc z woda? np pol litra wody niegazowanej i cytryna? czy tylko do tej glukozy sie wciska ta cytrynke?

u mnie tez mialo byc dzisiaj slicznie i slonecznie a jest brzydko i momentami pada :(

a trzeba miec swoja wode is woj kubek na to glukoze?? glupie pytamie ale nie wiem a umnie jest jakies prywatne laboratorium i sie nei zapytalam tylko cene sie pytalam. w ogole kupilam 50g glukozy i duzo tego proszku jest bbrrr we wtorek ide zrobic
50g jak sie robi to 2 klucia przed i godzina po a 75g 3 klucia tak?? tzn 75 g to wiem bo sie u nas pytalam ale 50g tot ylko 2 klucia tak ??

reklama
lenek glukozę najpierw rozcieńcza się z wodą i do tej wody możesz (nie musisz) dodać cytrynkę.
Ale z cytrynką smakuje lepiej :)

a trzeba miec swoja wode is woj kubek na to glukoze?? glupie pytamie ale nie wiem a umnie jest jakies prywatne laboratorium i sie nei zapytalam tylko cene sie pytalam. w ogole kupilam 50g glukozy i duzo tego proszku jest bbrrr we wtorek ide zrobic
50g jak sie robi to 2 klucia przed i godzina po a 75g 3 klucia tak?? tzn 75 g to wiem bo sie u nas pytalam ale 50g tot ylko 2 klucia tak ??
Dajesz pani te glukozę,ona ci rozcieńcza.Najpierw pobiera krew przed glukozą,później pijesz to "ciuciu" :) po godzinie drugie pobieranie i tyle,tak jest przy glukozie 50g

Ile kosztuje glukoza 50 g i 70 g ???
Badanie czy ogólnie glukoza? :)Bo nie wiem :)

Do góry