Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Salomii nie martw się! Jak Twoja Karmelita znajdzie sobie jakiegoś dupka to pamiętaj że my mamy synów!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Salomii nie martw się! Jak Twoja Karmelita znajdzie sobie jakiegoś dupka to pamiętaj że my mamy synów!!:-)
ja jeszcze pracuję, bynajmniej do 1 października, bo dopiero wtedy uzyskam prawo do zasiłku chorobowego i zacznę walkę z ZUS-em- póki co muszę zarabiać na składki na początku ciąży byłam przez 1,5 miesiąca na zwolnieniu, tzn. nie pracowałam, ale wszystko wróciło do normy, dzidziuś ma się dobrze, a ja sama mogę sobie ustalać godziny pracy i pracuję maksymalnie 4 godziny dziennie więc jest git.czy sa jeszcz mamy ktore pracuja?
Yvona po prostu nie nadrabiaj tylko pisz co u ciebie - wtedy sobie popiszemy a ty biedna musiałabyś godzinami czytać co tu naprodukowali - ja już (przyznaje się) nie nadrabiam Wspólczuje ci tych wymiotów! Eh żeby od dwóch łyżek się tak załatwić?? Najwyraźniej ci nie podpasowało:/ Oby to juz się nie powtórzyło