H
hałabała
Gość
:-) dzieki, co do zgagi to mnie meczy juz jakis miesiac, mleko jest dla mnie zbawieniemhałabała cóż za pytanie nie można.... raczej trzeba !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) dzieki, co do zgagi to mnie meczy juz jakis miesiac, mleko jest dla mnie zbawieniemhałabała cóż za pytanie nie można.... raczej trzeba !!
Dla mnie mleko też było zbawieniem ale niestety teraz juz nawet mleko nie pomaga lekarz mówil, zeby brac ranigast... no to zobaczymy czy pomoże. Chce się wreszcie wyspać! :-(:-) dzieki, co do zgagi to mnie meczy juz jakis miesiac, mleko jest dla mnie zbawieniem
Witam was wszystkie grudnióweczki nie wiem czy mogę jeszcze do was dołączyć, czy mnie przyjmiecie do waszego grona. Co prawda dołączyłam się do was na początku ciąży, ale pózniej mnie nie było aż do dzisiaj, ale mam zamiar to zmienić i jeżeli pozwolicie się dołączyć do waszych dyskusji.