reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witajcie,
Mam na imię Gosia i już po raz drugi zostanę mamusią w grudniu 2010 :) Mam już córeczkę Olusię a teraz będzie syneczek chociaż obie obstawiałyśmy na Juleczkę.

Widzę, że jest tu Antylopka mama sierpniowa 2007 :)

reklama
ja się sama z siebie śmieje bo odkąd tu do was dołączyłam to pierwsze co rano robię to włączam kompa i sprawdzam co się działo na forum hehehe zresztą fajnie, że tu jestem bo przynajmniej jest się gdzie wygadać. i wy przynajmniej rozumiecie jak to jest być w ciąży :-) :-)

Witam z rańca!

ja ten weekend miałam koszmarny było gorąco mimo że miałam wolne to za córcią nabiegałam się że długo pomyślę zanim wezmę zwolnienie i zanim będę musiała z nią spędzać całe dnie... kocham córcię przeogromnie ale ona jest taka podszyta wiatrem że nie nadążam :rofl2:

Ostatnia edycja:
Hej.

Ale pędzicie z pisaniem :rofl2:.
Rzuciła mi się w oczy dyskusja o wątku zamkniętym.
Ja Wam powiem tak. Jestem też na innych zamkniętych wątkach i przestałam się udzielać na otwartych, zamieszczać zdjęcia. Można by rzec, że się z nich wyleczyłam, ale postanowiłam TU zacząć pisać, choć miałam opory :sorry2:. Jednak się przemogłam :tak:, no i jest tu
Bodzinka, z Którą znam się już dłuższy czas :happy2: jak prawie łyse konie ;-), a raczej jak łyse kobyły :-D.
Nie jest łatwo opanować kilka wątków, czas czasami też na to nie pozwala, dlatego nie zawsze TU jestem. Nie wiem czy mam jakiekolwiek szanse na dostanie się do zamkniętej grupy, ale wierzę, że może kiedyś to nastąpi. Nie nalegam byście mnie tam przyjęły, bo przecież mnie nie znacie na tyle byście mogły mi zaufać, ale może kiedyś przyjdzie taki dzień :happy2:.

Antylopka jak się miewasz ???
A tak w ogóle to witaj :-), bo się jeszcze nie poznałyśmy :happy2:.

wrublik7 a kiedy zamierzasz iść na zwolnienie ?

ewwe w domciu już jesteś ? jak się czujesz ?
Sorki, ale nie jestem w stanie doczytać czy wszystko u Ciebie już ok.:zawstydzona/y:.

Gosia7 witaj :happy2:.

myangel a Ty jak się czujesz ???

Wiolcia_6 ja też " świeżynka " jestem ? :-D.

Hehe, ale pytań :rofl2::-p.

witam z rana. dzisiaj jest przyjemnie bo marne 22 stopnie to jest dokładnie to co teraz lubię :-) z utęsknieniem czekam na czwartek i mojego A. a o tych wszystkich bólach i kłuciach to muszę przestać czytać bo zaraz mi się wydaje, że nie wiadomo co mi dolega hehe

Dzień dobry!:-)
Myśmy mieli w weekend gości z rodziny męża, ale było słuchania, kto, co, jak i z kim:szok:! ufff! Uszy więdły!
U nas przyjemnie chłodno:-D! Aż miło było wstać w taką pogodę! Idę zająć się moimi skarbami. Obiecałam sobie dziś dzień dobroci dla zwierząt i domowego buszu!:-p:happy:

Tunia trzymam &&& jeszcze dzień i się wyjaśni.

hej dziołchy :)

widze ze debata o watku zamknietym ;-) nie martwcie sie ja naleze od poczatku a zadko tam zagladam bo jestem przyzwyczajona tutaj wchodzic i czasem nawet o tej gr zamknietej zapominam :sorry2: ale napewno wiekszosc dziewczyn bedzie przyjeta :tak::-) obecnie mamolki nie ma wiec nawet nie ma jak zaproszenia wyslac bo ja chyba nie bmoge nie mam takiej opcji w menu tak mi sie wydaje bo nie ja zalozylam grupe.

a co u mnie ?? jutro badz po jutrze wychodze :) :-)

Cześć dziewuszki,
dzień dobry:-D
też mnie ciągle w lewej stronie brzucha dźga, może to rzeczywiście dzidziuś, zobaczę go sobie dziś :-D

To więzadło obłe macicy:) też to miałam jak byłam w szpitalu, i pytalam lekarza na obchodzie, powiedział że może kłuć jeszcze mocniej, do samej pachwiny, aż może promieniować do nogi...no cóż Tunia...brzuszek Ci rośnie hehe

A mnie dziś pół nocy skurcze znów łapały macicy,się z tym dziadostwem nie rozstanę chyba...na razie jest ok, ale już chodzę jak na szpilkach:/

Także Winka widzisz jestem już w domu, od powrotu ze szpitala mineły 3 cudowne dni bez dolegliwości i co?? welcome back pieprzone skurcze...

missiiss huraaa:) dobre wiadomości z rana:)

Winka ja już w czwartek miałam propozycję lekarza na L4 ale sama zrezygnowałam bo pracę mam dość spokojną - , a w domu to zaraz by mnie wzięło na zakupy sprzątanie i bieganie z małą po placu zabaw, bo z nią posiedzieć nie ma szans :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry