reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

sunnflower nie załamuj mnie prognozą pogody bo ja, żeby się nie denerwować to nie oglądałam prognozy pogody hehe żadne 35 stopni mi się nie uśmiecha bo w piątek mam zamiar odwiedzić hurtownie wózków i meblowy jak już wcześniej wspomniałam :-D ale jak mi się przyjdzie prażyć w samochodzie w taki upał to sobie tego nie wyobrażam. jak tylko będziemy zmieniać auto to klima to podstawa. tyle, że dopóki na 100% nie wiemy czy tu po zimie zostajemy czy dalej to Irlandii to żadnych wielkich zmian (w tym samochodu) nie planujemy.

a i jeszcze pytanko - jak często trzeba się udzielać, żeby się dostać na ten zamknięty? pytanie z czystej ciekawości :-)

reklama
Gosiu dobre pytanie :) Powiem tak - ktoś na wątku zamkniętym podaje propozycję kolejnych osób do zaproszenia i wszystkie dyskutujemy na ten temat. Często "rzucasz" mi się w oczy, więc pewnie szybko się do nas dostaniesz ;-)
nie chcemy nikogo urażać ale takie zasady zostały przyjęte w chwili otwarcia wątku zamkniętego i nie robimy dla nikogo wyjątków ;-) mam nadzieję, że pozostaniecie dalej z nami a napewno niedługo spotkamy się na zamkniętym :-)

Ostatnia edycja:
ja się sama z siebie śmieje bo odkąd tu do was dołączyłam to pierwsze co rano robię to włączam kompa i sprawdzam co się działo na forum hehehe zresztą fajnie, że tu jestem bo przynajmniej jest się gdzie wygadać. i wy przynajmniej rozumiecie jak to jest być w ciąży :-) a ja to taka "świeżynka" niedoświadczona dopiero się uczę :-)

no i nie mam zamiaru was tu opuszczać bez względu na to czy zechcecie mnie tam zaprosić czy nie :-)

Ostatnia edycja:
Oj kochana już nie taka "swieżynka" ;-) Myślę, że spokojnie mogę cię nazwać "zadomowioną" tak jaki i masz w profilu. Śnieżynki nam się właśnie pokazały na forum i mam nadzieje, że również się wciągną. ja popadłam już w obłęd - są dni że siedzę przy kompie znudzona i tylko odświeżam stronę z forum, zeby sprawdzić czy ktoś coś napisał :-D

Oj kochana już nie taka "swieżynka" ;-) Myślę, że spokojnie mogę cię nazwać "zadomowioną" tak jaki i masz w profilu. Śnieżynki nam się właśnie pokazały na forum i mam nadzieje, że również się wciągną. ja popadłam już w obłęd - są dni że siedzę przy kompie znudzona i tylko odświeżam stronę z forum, zeby sprawdzić czy ktoś coś napisał :-D

hehe ja to tak mam głównie wieczorami jak już nie mam żadnych zajęć tylko siadam do kompa i z mężulkiem aż do momentu pójścia spać gadam na skypie i tu co chwile odświeżam stronkę bo może akurat ktoś się odezwał :-D wyjątek stanowią te weekendy, które spędzam z tym moim A. wtedy się muszę nim nacieszyć i rzadziej tu wpadam. już się nie mogę doczekać jak wróci do mnie na dobre. jak już go będę miała na co dzień to i tak tu będę zaglądać bo wtedy nie będę musiała się nim cieszyć na szybko hehe

Gosiu my jesteśmy wszystkie połączone na całe życie więc będziemy tu latami (mam nadzieję) zaglądać ;-) Pamiętaj jak ja z moim P. będąc na studiach też rozmawiałam na Skypie i przy okazji robiłam tysiąc innych rzeczy na raz ;-)
Ale na dziś ja już mówię Dobranoc, do jutra!:tak:

od kilku dni walczę w bólami brzucha, skurczami pojedynczymi niby, ale bolesnymi.... ogólnie to czuje się do d_ _ _ i dlatego też mało zaglądam. ale z zamkniętego mnie nie wyrzucicie, co? :-p

od kilku dni walczę w bólami brzucha, skurczami pojedynczymi niby, ale bolesnymi.... ogólnie to czuje się do d_ _ _ i dlatego też mało zaglądam. ale z zamkniętego mnie nie wyrzucicie, co? :-p

no to się oszczędzaj... nie wiem czy doczytałaś ale już się zastanawiałyśmy co się z Tobą dzieje bo codziennie zaglądałaś a tu nagle cisza... odpoczywaj :-)

O kurcze Antylopka, to wypoczywaj dużo choć z Twoją Migotką to pewnie średnio możliwe...:) W każdym razie lepszego samopoczucia Ci życzę, i to szybciutko! A co do zamkniętego wątku to spokojnie, nikt nie ma zamiaru Cię z niego wyrzucać bo i po co?:)

reklama
Antylopka odpoczywaj dużo, moze za bardzo z malutką szalejecie?

Ja też się marnie czuję, czekam tylko na sygnał od Pani dr. ginekolożki, z którą się kontaktuję czy powinnam jechać do szpitala czy nie, a może od razu wybierzemy sie do polskiej kliniki...

Jezus Maryjo, a ja ciągle forum, drugie forum i blog. Chyba czas na terapię...

Do góry