reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam wszystkie grudniowe mamusie.
Ja również mam termin na grudzien 2010 i mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona. Zarejestrowałam się już jakis czas temu ale zupelnie nie mialam kiedy zagladac-ciaza powodowala za zasypialam z moją córcią przy jej usypianiu. Nie wiem czy uda mi sie nadrobic lekture i poczytać wszystko co pisałyście ale mam nadzieję że szybko się wdroże. Ide jutro do gina na badanie i mam nadzieję ze się dowiem czy czekamy na chlopca czy dziewczynke:)
Póki co serdecznie Was pozdrawiam

reklama
Witaj Yvona... no nadrobić to będzie trudno - sama coś o tym wiem bo dosyć późno tu trafiłam, ale tu jest taka fajna atmosfera że szybko można się wdrożyć. Czekam na informację co tam jutro na wizycie... pozdrawiam

Hej dziewczyny!
Widzę, że podczas gdy ja sobie beztrosko pływałam w jeziorku, niektóre z nas przechodziły ciężkie chwile.
Ewwe, Missiiss - cieszę się, że się unormowało. Trzymam kciuki, żeby do grudnia wszystko było już ok:-)

Witajcie!
Ewwe super, że już nie musisz spędzać dni w tych szpitalnych klimatach, odpoczywaj dużo i zdrówka życzę:-)
Missi, trzymaj się dzielnie i mam nadzieję, że szybko wrócisz do domku a do "białych fartuchów" zawitasz dopiero na narodziny Mikołajo-Jasia;-)
Mnie sporo czasu nie było, bo ogólnie doła złapałam...chyba jakiegoś większego, bo coś nie mogę się z niego wygrzebać, próbowałam dowiedzieć się jak dostać się na zamknięty wątek...Ale chyba jak widać trzeba spełniać specjalne wymogi:-(
Ech nie zasmucam Was swoimi smętami.
Pozdrawiam ciepło i spokojnej nocki dla Wszystkich :-)

Sunnflower ja sporo wcześniej od Ciebie się zarejestrowałam i też nie mam dostępu... Myślałam że to chodzi o ilość postów, ale widzę,że Ty sporo już masz i też nie możesz się dostać...:/ więc nie wiem o co chodzi?:-( Czyżby dla wybranych tylko...?.tylko fajnie by było wiedzieć jakie wymogi trzeba spełniać:-D

Dziwczyny na watek zamknięty musicie dostać zaproszenie. Przeważnie dostają je osoby, które się często udzielają na forum. Sunnflower myślę, że jesteś na doskonałej ścieżce na watek zamknięty natomiast agaj44 musisz częściej sie pojawiać a moderatorzy nasi kochani wyślą ci zaproszenie ;-)

nom dokłądnie jak pisze Wiolcia, wątek zamknięty wymaga poświęcenia:) też to przerabiałyśmy. Nie chodzi tu o to że jesteśmy złośliwe, ale zasady to zasady, musimy Was trochę poznać tutaj, żeby wiedzieć że można Wam zaufać....także dziewczynki udzielajcie się a na pewno otrzymacie zaproszenie do wątku zamkniętego:)

acha, no to dzięki wielkie za wyjaśnienie:-) rozumiem zasady, ale niestety w takim układzie nigdy się tam nigdy nie dostanę.
Pozdrawiam i dobrej nocki!

reklama
no ja też się zastanawiałam gdzie ten zamknięty no i teraz przynajmniej się w końcu dowiedziałam :-) bo już myślałam, że taka kulawa jestem i ślepa hehe

Do góry