reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

basen na bole kregoslupa, lekka gimnastyka i wypoczynek

hehe normalnie czasem jak zagladam na glowny to mam wrazenie ze wchodze na watek emerytalny heeheh
zmykam do fizjoterapeuty bo mam spotkanie odnosnie pomaganiu sobie w bolach plecow w ciazy i cwiczen na miesnie miednicy :D

reklama
bosche....oglądacie na tvn style nie wiem co to teraz za program...(chyba zamiana małżonków), własnie jest babka która ma pudle, nie wychodzi z nimi na dwór tylko zmienia im pieluchy:szok::szok::szok: karmi je z talerzy z zastawy a rodzina je z papierowych, spia z nia w sypialni a mąz na kanapie:szok::szok::szok::-D:-D:-D kapie sie z nimi w wannie!!!!!!!!!!!!! matko jedyna, nic tylko zastrzelic te babę:hmm:

bosche....oglądacie na tvn style nie wiem co to teraz za program...(chyba zamiana małżonków), własnie jest babka która ma pudle, nie wychodzi z nimi na dwór tylko zmienia im pieluchy:szok::szok::szok: karmi je z talerzy z zastawy a rodzina je z papierowych, spia z nia w sypialni a mąz na kanapie:szok::szok::szok::-D:-D:-D kapie sie z nimi w wannie!!!!!!!!!!!!! matko jedyna, nic tylko zastrzelic te babę:hmm:

ło matko... co za babsko!
no nic chwilowo przestalo padać to chyba sobie coś zjem i pójdę na jakieś zakupy. może zdążę przed następną ulewą hehe

Anka co do tej wagi że to z powodu maluszków to no hmm nie wiem, nie do końca o moja niuńka waży niespełna 700gr a gdzie reszta,:zawstydzona/y::-D..no wiadomo jeszcze wody, krew i takie tam ale w dupci swoje też siedzi niestety:confused2:

Ja generalnie jestem nerwus, raptus a mój maz jest opanowany i jak jestem wku....na to to jego opanowanie mnie jeszcze bardziej wku...ia:laugh2:...też się nie odzywam jak mi za skórę zalezie choć wiem że to nic nie da bo raz że on niedomyślny a dwa ja się potem i tak pierwsza odzywam bo mam potrzebę o cos zapytać itp:evil:

No wiem ze mozna pewnie mniej, i ze nie trzeba tak tyc. No ale mam sie stresowac reszte miesiecy? :-D Hehe masz dzis swietny humor :) Az sie boje cos wiecej napisac :-)

Wlasnie to ogladam! Niektorzy naprawde maja pokrecone w glowie - obym ja tak nie zdziwaczala i nie cierpieli przez to moi bliscy :p Maz spi w pokoju goscinnym bo ona spi z psami, Psy jedza z zastawy, a rodzina z plastikowych talerzy - moj juz dawno by ode mnie odszedl, jakbym go tak traktowala.

To na polsacie leci :-p

wiem, który to program, jakaś zamiana żon czy coś takiego,
ja w zeszłym tyg widziałam przez kilka minut rodzinkę, która jest samowystarczalna, mają gospodarstwo i z tego żyją i jedzą własne mięsa, mleko, sery itd, wszystko byłoby ok gdyby nie ich chora dieta polegająca na jedzeniu tego wszystko wyłącznie w stanie surowym, czyli surowe mięso, albo takie leżące 2 tyg popakowane w słoiki bez żadnych marynat czy soli, po prostu zepsute mięso i jeszcze twierdzili, że to dobre i zdrowe,

masakra, ludzie mają nasrane w głowach, jeszcze dzieci swoje tym karmili

a ta z tymi psami to sądzę, że u sąsiadów można znaleźć podobny przykład, kiedyś babcia mi opowiadała, że miała koleżankę, która właśnie swojego psa sadzała ze wszystkimi przy stole, pies jadł z talerza jak inni i to samo co domownicy,
to się nazywa chyba jakąś chorobą psychiczną, bo nikt normalny tak nie postępuje, choć każdy swojego pupila kocha

Olcia wizytuję dziś ale mam dopiero na 18.15 (oby nie wypadła żadna niezaplanowana cesarka ;-)). Poza tym przedemną się zapisała listopadówka, które ma wiele pytań do lekarza i jak sama stwierdziła krócej niż pół godziny napewno nie będzie :eek: A ja jak zwykle z wynikami badań + 0 pytań noo może oprócz tego ile ten mój mały smerf już waży ;-)
Sarka tą położną chyba pogięło do reszty... jedzenie to jedyne co mam z życia w ciąży - alkoholu nie, nawet pokopać w ogródku łopatą nie mogę :baffled: Non stop coś mi dolega więc chociaż sobie zjem coś dobrego :-p

Dziewczyny śpicie na plecach?? Ja muszę bo tak mnie w nocy bolą, że jak się położę na pleckach to przestaje. A powiem wam że wczoraj się rano obudziłam a ja śpię na brzuchu :-D Najważniejsze że Krzyś nie miał mi tego za złe;-)

Ja jak się położe na plecach to za chwile młody zaczyna kopać a po paru minutach brzuch mi się napina. Za to jak śpie na boku to mnie bolą pośladki :/ w pierwszej ciąży tez tak miałam, dziwne to ale tak jest.

Cześć:-)
Ja tylko na chwilkę się przywitać i zmykam prasować. Mialam cuuuuudny weekendzik wycieczkowo-grzybowy, teraz jestem glodna okrutnie ale wlasnie moj maz wrocil z pracy i zapowiedzial ze zabiera sie za robienie fasolki po bretonsku. Mniam. Mam gotowanie z glowki ale za to obiecalam poprasowac i odebrac malego z przedszkola. No to smigam kochane, bo juz siedze godzine na forum i Was nadrabiam. Swoja droga: ile mozna naprodukowac przez trzy dni:szok: Jestescie niesamowite:-D

reklama
a mnie dziś przyszła sukienka z happy mum
http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_pr=d274&grupa_pom=sukienki

i myślałam, że będzie ładniejsza, ale pewnie to ja kręcę nosem bo w ciąży nic mi z ubrań nie pasuje, najlepiej w dresie domowym :)

nie szukam już innej bo mi się nie chcę, żakiet będę mieć biały, fryzurę od fryzjera, kupię jakąś biżuterię i siup na ślub,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry