ehehhe, Tunia, idziesz w takiej sukni jaka chcesz miec, jeszcze tego brakowalo by sie koscol do sukni wtracal :O i tak za duzo sobie pozwalaja.
Moje drogie emerytki hehe, ja wlasnie wrocilam z cwiczen z fizjoterapeuta hehe i musze powiedziec ze bylo super chociaz niektore cwiczenia sprawialy maly bol w niektorych czesciach ciala
mam caly zestaw roznych nieinwazyjnych cwiczonek ktore pomagaja na bole i wzmacniaja miesnie miednicy, heh szczegolny nacisk na miesnie kegla by nie sikac bezwiednie po porodzie ;>
Byly tez porady dotyczace spania, by lezac na boku wsadzac sobie niedzy nogi duza podusie lub koldre lub te ciazowa podusie, lub opierac sobie noge wlasnie wyzej na czyms lacznie z glowa, to pomaga odciazyc staw biodrowy i pomaga tez brzusiowi. Odnosnie spania na plecach to nie jest wskazane(swiadome spanie
) bo przechodzi tam jakas zyla(nie zrozumialam jaka) i mozna sie nabawic odretwien, zesztywnien na skutek kiepskiego przeplywu krwi a takze najnormalniej w swiecie zemdlec podobnie jest z dzidziolkiem. Jak lezymy na wznak to wazne bysmy mialy wyzej plecki i glowke czyli zainwestowac w ekstra poduchy no i jeszcze dodatkowo musimy miec cos pod nogami by tez byly troche wyzej, czyli tez np duza poduche lub jakis walek lub koc zwiniety itd ja nieswiadomie ten patent przetestowalam sobie juz jakis czas temu (mamy milion poduch w lozku
) i super sie sprawdza, mozna sobie nawet chwilke pospac tak i sie czlowiek nie udusi hehe
to tyle co sie dowiedzialam
a teraz boje sie podejsc do drzwi od tarasu.. Lilianka miauczy bo chce wejsc ale miauczy w ten dziwny "mysi" sposob :O:O:O wczoraj udusila myszke mala ale na szczescie nie zdazyla jej przyniesc mi w prezencie bo zauwazylam to przez okno i skusilam ja do powrotu puszka z karma a W odrzucil myszke w kosmos.. (znowu myslala ze ja zjedlismy heeh) no i obawiam sie ze ponownie dokonala zabojstwa bo drze ten pyszczek morderczy pod oknem tak specyficznie, yyyyyyyyyyyh ide zobaczyc :/