reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

noo strasznie boli bbrr :/
w ogole popatrzcie jak nas ostatnio jak nie boli cos to chorobsko dopada bbrr ja chce juz grudzien albo listopad chociaz ...

w ogole opatrznosc mi dzisiaj na dziecko dala :p ale te pieniazki przeznacze jednak na pomnik do mojego aniolka antosia bo choruje juz na to a asy nie bylo a chce zeby na wszystkich swietych mial slicznie i ladnie. troche mi sie nie usmiecha jechac z brzuchem wybierac pomnik ale moj aniolek czuwa nade mna i chce zeby lanie mial na grobku...

ide cos dla jasia wygmerac na allegro ;)

reklama
lwiczka będzie dobrze.
Ja ostatnio też miałam dwie wizyty u dentysty dotyczące jednego zęba. Czeka mnie trzecia wizyta juz wypełnienia zęba. Miałam leczenie kanałowe.
oj miałam kanałowo zęba robionego jak byłam z Amanda w ciąży i bylo strasznie bo miałam go robionego bez znieczulenia:no: i to jeszcze trafiłam do rzeźnika a nie do do dentystki :no::no:
Także teraz sie ciesze że na razie odpukać ząbki jakoś sie trzymaja:tak::tak:
mam wyniki z glukozy i wyszło mi 140
czy to oznacza, że będę musiała zrobić drugi?
bo czytam, że jak jest 140 to trzeba badanie powtórzyć na obciążenie 75 ....
niestety tego nie wiem:zawstydzona/y:
no to ja już po dentyście- kciuki musicie trzymać za mnie jutro :) Dentysta stwierdził, że ząb jest na bank do wyrwania, ale dziś nie da rady bo za duży szczękościsk i za bardzo opuchnięte ( czy coś takiego) są jego okolice... nałożył mi jakiś opatrunek na 30 min i wiecie co...mogłam wreszcie coś zjeść !!!! Bo już doszło do tego że jadłam papki bo żucie sprawiało mi ból. Więc jak tylko wpadłam do domu to pochłaniałam wszystko co mi się pod rękę nawinęło :)
szkoda ze jeszcze musisz sie męczyć z ta 8-ką ale dobrze ze możesz już spokojnie jakoś zjeść oby jutro wszystko poszlo jak należy:tak::tak:

Wspólczuje ... ale duomox na pewno jest bezpieczny - w pierwszej ciazy tez bralam i to jak pamietam w I trymestrze. moja Ninka na szczescie na razie zdrowa i nawet przestala kichac!

mnie jutro czeka echo serca i ponowna wizyta u kardiologa - mam nadzieje, ze bedzie ok. poza tym mamy z Nina znowu balet, wiec pewnie wroce do domu padnieta ok 18
Ja też brałam go w I trymestrze i teraz znów:confused2:
Trzymam kciuki za jutrzejszą Twoją wizytę u kardiologa żeby wyniki wyszły prawidłowo:tak::tak:
Super że Ninkce choróbsko odpuściło:tak::tak:
noo strasznie boli bbrr :/
w ogole popatrzcie jak nas ostatnio jak nie boli cos to chorobsko dopada bbrr ja chce juz grudzien albo listopad chociaz ...

w ogole opatrznosc mi dzisiaj na dziecko dala :p ale te pieniazki przeznacze jednak na pomnik do mojego aniolka antosia bo choruje juz na to a asy nie bylo a chce zeby na wszystkich swietych mial slicznie i ladnie. troche mi sie nie usmiecha jechac z brzuchem wybierac pomnik ale moj aniolek czuwa nade mna i chce zeby lanie mial na grobku...

ide cos dla jasia wygmerac na allegro ;)
oj bo ta pogoda doprowadza do tych bóli i choróbska:no:
Antoś na pewno nad Wami czuwa i troszczy sie z nieba o braciszka:tak:

eeeh dobrze że gadamy tu o bolących zębach, bólach kręgosłupa, jakiś niewyjaśnionych bólach innej maści bo przynajmniej odwraca to uwagę od naszych nieszczęsnych brzuszków i jakiś niedobrych skurczyków- których o dziwo jak nie myślę o nich to ich nie ma :p

Cześć Mamuśki!
Jak minął dzień? Mam nadzieję, że u Was i dzidziusiów wszystko w najlepszym porządku.
Bo u mnie znowu przykra "niespodzianka". Byłam dziś u gina, żeby zaradził coś na to twardnienie brzucha i skracanie się szyjki macicy. I co się okazało??? Ze w ciągu tygodnia szyjka wydłużyła mi się o ponad 1 cm!!! Nie wiem jakim cudem!!! Gin był tak zdziwiony, że mierzył ją aż 2 razy. Stwierdził, że widocznie luteina tak zadziałała... Chyba jestem jakimś dziwnym przypadkiem...

Ale oczywiście nie mogło był zbyt pozytywnie, bo dla odmiany okazało się, że wprawdzie szyjka jest długa, ale mam rozwarcie wewnętrzne szyjki macicy na 1,76 cm!!!!:crazy::crazy::crazy: K...... !!!! Mam brać fenoterol i saveran 3 x dziennie z nakazem oszczędzania się.

Dziewczyny, czy któraś z Was ma może to rozwarcie wewnętrzne? Czy to bardzo niebiezpieczenie? Zaznaczam, że mi się zrobiło prawie na 2 cm w ciągu tygodnia:(((

Już sama nie wiem, co mam o tym wszystkim myśleć:((( Tak bardzo boję się o mojego maluszka, żeby nie urodził się przedwcześnie:(((

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry