reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

cześć i czołem kluski z rosołem!!!

w-6 kciuki zaciskamy z Oliwką&&&

missiiss gratki! Daj znać jak wrócicie z oględzin:D no i oczywiście poklep Marcelka po pupci, za to że grzecznie się obrócił

margolcia28 witaj!

mamolka mam nadzieje, że już lepiej z tymi paskudnymi skurczami:angry:

ja dziś wstałam rano, bo Mati szedł na 8 do szkoły, ale po powrocie zapodałam sobie drzemkę:sorry2: i teraz wstałam:zawstydzona/y:
obecnie spałaszowałam śniadanko (jaki dobry pomidor:-p:-p:-p) i trzeba zabrać sie za coś. Tylko mi się nie chce...
wczorajszy dzień minął pod znakiem gigantycznej zgagi:baffled: myślałam, że trawię już swój własny przełyk:eek::eek::eek:

ps. w niedzielę na 2 koło 20 leci Joe Black:yes: UWIELBIAM TEN FILM

reklama
hehe :)
konspiracja :p
a ja dzis przezylam sen na jawie, nie wiem ile spalam a ile nie , w kazdym razie ciagle sie przewracalam i zastanawialam sie czy moge juz wstac.. tzn czy nie bedzie za wczesnie hehe, teraz pedze z odkurzaczem do mojej zafirki bo wyglada jak swinka :O

i pamietajcie W-6 ;)

aa i klikajmy tu jest link bezposredni do pudeleczka, malenstwo bedzie grudniaczkiem :)

http://www.twojepudelko.pl/polusia/

Ostatnia edycja:
a ja znowu dzisiaj mam napad głodu :D jem i jem i jem....
moje bóle trochę przeszły więc już jest ok. myślę, że mnie przewiało w sobotę na weselichu bo jak chodziłam do łazienki (a chodziłam często hehe) to na korytarzach wszystko było pootwierane i same przeciągi.

w-6
trzymamy kciukasy! mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje.

mamuśki wrocławianki - inne na spotkanie chętnie się pewnie wybiorą ale... przeraża mnie trasa z Poznania do Wrocławia hehe jak tam ostatnio jechałam to wszystko rozwalone bo niby szykują drogi na euro-masakra. zresztą w samym poznaniu też sporo remontów i normalnie jestem chora jak mam gdzieś jeździć. ale jak się zgadają poznanianki to może wspólnymi siłami się dojedzie hehehe

tunia no wlasnie ja najchetniej bym juz sie budowac zaczela bo ziemiemamy ale kurde kredytu wziacn ie mozemy bo moj m ma ten jeb***y kredyt i po jego splaceniu 2 lata niemoze wziac kredytu w pkoprzynajmniej ale jak wisi na czrnej liscie to i pewnie w innym banku nam nie dadza. a wczesniejsza jego splata raczej malo realna. ehh jak mysle o tym kredycie to strasznie jestem zdenerwowana. no ale raczej nic nie poradze. ja bym jeszzce w sumie zostala tutaj u rodzicow do konca wrzesnia bo by kasy wiecej zostalo no i maz ma wykupiony jz bilet miesieczny stad do wro ale ejczy mi ze juz ma dosc dojazdow i takie tam. nie wiem czy nam tyle kasy co wyliczylam starczy na zycie tym bardziej ze w opolu bylo 400-500 zl wiecej i nie powiem ze nie brakowalo na koniec miesiaca. ale chybamusimy sie nauczyc oszczedzac. duzo idzie na jego fajki i piwko chocia ostatnio mao piwa pil bo kasy nie bylo... no nic zobaczymy czego si edzisiaj dowie na jaki okres wypowiedzenia bedzie mieszkanie to moze wczesniej sie cos znajdzie no nic zoaczymy jak mi fotki przyniesie z tego mieszkanka :)

a w ogole co u wiolci czytalam i sie nic nie odzywala w szpitalu jest czy cos pominelam ?? moze mi ktos napisac?? bo wiem ze ja skurcze meczyly ale od kilku dni cisza i sie martwie :/

co do spotkania to ja jestem uziemiona w lozku wiec moge ewentualne do siebie zaprosic ale np po narodzinach wiosna lato mozn naprawde wiekszym gronem sie spotkac gdzies :) super by bylo :)

a ja zła jestem na siebie bo znów przytargałam ze sklepu mega torbsko z 20 kilowe chyba:wściekła/y: do tego ciągnący pies na smyczy, teraz wszystko mnie ciągnie, wzięłam nospę i siedzę, kurde zawsze się wpakuje w takie coś jak wyjdę do sklepu, tu warzywniak-owoce, warzywa, tu spożywka i robi się tych kilogramów, a psa myślałam ze spuszczę ze smyczy i pogonie w sina dal:wściekła/y:
Musze jeszcze zakupić glukozę bo jutro czeka mnie ta przyjemność a dzwoniłam właśnie do przychodni i nie maja na miejscu:crazy:, zaraz tez jade po młodego do p-la

sarka cos o tym wiem-mam na mysli zakupy.. Zawsze jeszcze tylko to i to i tamto i potem zziajana wracam do domu. Tzn teraz juz mam lepiej bo widze ile jeszcze upcham do koszyka w wózku ale mimo to jak mam go potem wytargac na pietro to zawsze klne jak szewc pod nosem... po co bylo tyle kupowac itp... No ale chyba juz taki nasz los-targaczy siatek hehehe.
Ja wlasnie ugotowalam sosik, poszatkowalam buraczki na salatke bo mnie smak naszedl bedzie kasza ale ona sie sama zrobi, a zupka z wczoraj..:) wiec obiadek mam prawie gotowy...
Tunia co do bąbelków i kąpieli to ja bym sie predzej skusila teraz bo potem jak bedziesz karmiła piersią to tez sie nie bardzo zanurzysz bo dzidzia moze nie polubiec takiego cysia:) chyba ze nie planujesz karmic to jak na jbardziej...
Missiiss nie przejmuj się-banki wbrew pozorom lubią dawać kredyty, najwyzej wezmiecie rodziców za poręczycieli i tyle... Grunt zeby Was było stać go brać a jakoś sie reszta ułoży...
Salomii a mnie za to obudził dzisiaj budzik męża bo wstał przed nim i zapomniał go wyłaczyć i obudziła mnie piosenka o biedronce...

reklama
salomi dzieki za wyjasnienia. a na katar dobre ponoc jest inchalacja z wody zz sola albo krople euphorbium ziolowe ;)

a mi gin nic nie mowil o glukozie i sie zastanawiam czy sobie nie zrobic na wlasna reke. w ogole to ide doniego po skonczonym 28tc to bedzie lecial 29tc i wolalabym juz miec zrobiona ta glukoze. normalnie idzie sie do aptekki i mowi ze chce sie 75g glukozy ??

Do góry