reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Siemanko;-)

Ja po śniadanku, wstałam niedawno:zawstydzona/y: normalnie co za rozpusta:-D żyć nie umierać:-D
na razie słonko u mnie świeci, wiec pranie wstwiłam może uda sie wywiesić na ogródek...

eee ale nospa nie jest p/bólowa tylko rozkurczowa, i jakby coś sie działo grubszego wówczas nospa na pewno tego nie zamaskuje

missiiss strasznie sie cieszę że znalezliście mieszkanko które Wam podpasiło, a na jakiej ulicy dokładnie??? ogólnie to osiedle młodych rodziców z małymi dziecmi, gdzie można sie potykac o fajne place zabaw:tak: no i ja tam mojego Wiktora woże do przedszkola więc miejmy nadzieje bedziemy mieć mozliwość i okazje do spotykania się:-)

Tunia ta sukienka jest w gazecie "Dobra mama" nr.2 str 48 a jej nazwa to Romance firmy Bebefield, koszt- 129pln;-) zaraz postaram sie odszukać i jak znajdę ją to wkleję:tak:

Co do kąpieli to ja biore bardzo często, ciepła z pianką, no nie gorącą ale tez nie marznę;-)nie wytrzymałabym bez kąpieli 9 mies. tym bardziej jesienia czy zimą:-p

reklama
Witam :-)
nie wiem czy moge sie dopisac .. gdyz planowany pierwszy termin lekarza przypadl na 03/01/2011 aczkolwiek ja wiem kiedy w ciaże zaszłam no i ostatnie usg pokazuje ze termin wacha sie miedzy 23-31/12/2010 . sama jestem z grudnia ... i szczerze powiedziawszy zdaje mi sie ze mój synek zrobi mi prezent urodzinowy , jesli nie to napewno swiateczny ....

coś nie kieruje bezposredni ale jak ta stronka ci sie wyświetli to ta babka z tulipanami, kliknij na nią;-)
dla mnie taka wdzięczna ta sukienusia:-p

Co do kąpieli to ja biore bardzo często, ciepła z pianką, no nie gorącą ale tez nie marznę;-)nie wytrzymałabym bez kąpieli 9 mies. tym bardziej jesienia czy zimą:-p

ja tez biore codziennie wieczorem cieplutka kapiel. nie wytrzymalabym inaczej w te zimne wieczory ;) ja nie mam problemow ze skurczami, a taka kapiel dziala na mnie mega relaksujaco :D

ja dzis od rana zrobilam troche porzadku w ciuchach - schowalam letnie, popakowalam za male po Nince. a teraz spadam, bo dzis mamy z Nina pierwsza lekcje baletu i musimy jeszcze kupic stroj ;)

Milego dnia!

w sumie głownie udzielam sie na wątku Samotna mama, samotna w ciąży ... o sobie ... mam dwóch synow , no i jestem niestety samotna mamusia w ciazy . Radze sobie bo musze , latwo nie jest ale mam dla kogo byc dzielna ... cieszy mnie fakt ze moje dziecko moze urodzic sie własnie w dzien moich urodzin ... chodz zawsze mama moja mowi ze to caly rok do tylu .... tak dla ułatwienia napisze ze moja data to 13/12 ale to nie jedyna 13 w rodzinie .. mamy mojej 13/09 a tatuś dzieci 13/04 wiec jesli syneczek tez trafi sie 13 to slowo wam daje bede miala niezbity dowud ze 13 to szczescie a nie pech

Hej ;-)

Ja wlasnie sobie sprzatam z grubsza mieszkanko - bo zaraz o 12:00 mam gosci. Ostatnio znow cale dnie gdzies wychodze i cos robie - niezle wczoraj bylam zmachana. Zasnelam o 19:00 i nawet moj maz sie zlitowal nade mna (musialam wygladac strasznie), dostalam herbatke z sokiem malinowym i zakaz opuszczania lozka. Przewaznie nie jest taki stanowczy ^^ Wytrzymalam 2 h - ale i tak niezle pomoglo ;-) Wiezadla mnie juz w sumie bola caly czas - przy kazdym ruchu. Eh cos czuje ze to juz nie zniknie. Trzeba sie bedzie przyzwyczaic.
Pozdrawiam i zycze milego dnia wszystkim :)

W-6
trzymam kciuki mocno!

reklama
hej hej hej

sarka na sycowskiej :) dzisiaj maz zadecyduje jak tam bedzie u tej babki. i zdjecia mi przywiezie. :) wolalabym tansze bo i ceny moga spasc do 1000 nawet pod koniec wrzesnia ale juz bym chciala byc we wro a po swietach zawsze mozna zmienic mieszkanie ::) jeszcze zobaczymy czy nie bedzie miala nic przeciwko psom. a co do spotkania to jasne nie ma sprawy :) trzeba bedzie zorganizowac cos we wro dla wszystkich mamus grudniowych ktore moga przyjechac :)

margolcia witamy cieplutko :)

w-6 &&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!

Do góry