reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Siemanko;-)

Ja po śniadanku, wstałam niedawno:zawstydzona/y: normalnie co za rozpusta:-D żyć nie umierać:-D
na razie słonko u mnie świeci, wiec pranie wstwiłam może uda sie wywiesić na ogródek...

eee ale nospa nie jest p/bólowa tylko rozkurczowa, i jakby coś sie działo grubszego wówczas nospa na pewno tego nie zamaskuje

missiiss strasznie sie cieszę że znalezliście mieszkanko które Wam podpasiło, a na jakiej ulicy dokładnie??? ogólnie to osiedle młodych rodziców z małymi dziecmi, gdzie można sie potykac o fajne place zabaw:tak: no i ja tam mojego Wiktora woże do przedszkola więc miejmy nadzieje bedziemy mieć mozliwość i okazje do spotykania się:-)

Tunia ta sukienka jest w gazecie "Dobra mama" nr.2 str 48 a jej nazwa to Romance firmy Bebefield, koszt- 129pln;-) zaraz postaram sie odszukać i jak znajdę ją to wkleję:tak:

Co do kąpieli to ja biore bardzo często, ciepła z pianką, no nie gorącą ale tez nie marznę;-)nie wytrzymałabym bez kąpieli 9 mies. tym bardziej jesienia czy zimą:-p

reklama
Witam :-)
nie wiem czy moge sie dopisac .. gdyz planowany pierwszy termin lekarza przypadl na 03/01/2011 aczkolwiek ja wiem kiedy w ciaże zaszłam no i ostatnie usg pokazuje ze termin wacha sie miedzy 23-31/12/2010 . sama jestem z grudnia ... i szczerze powiedziawszy zdaje mi sie ze mój synek zrobi mi prezent urodzinowy , jesli nie to napewno swiateczny ....

coś nie kieruje bezposredni ale jak ta stronka ci sie wyświetli to ta babka z tulipanami, kliknij na nią;-)
dla mnie taka wdzięczna ta sukienusia:-p

Co do kąpieli to ja biore bardzo często, ciepła z pianką, no nie gorącą ale tez nie marznę;-)nie wytrzymałabym bez kąpieli 9 mies. tym bardziej jesienia czy zimą:-p

ja tez biore codziennie wieczorem cieplutka kapiel. nie wytrzymalabym inaczej w te zimne wieczory ;) ja nie mam problemow ze skurczami, a taka kapiel dziala na mnie mega relaksujaco :D

ja dzis od rana zrobilam troche porzadku w ciuchach - schowalam letnie, popakowalam za male po Nince. a teraz spadam, bo dzis mamy z Nina pierwsza lekcje baletu i musimy jeszcze kupic stroj ;)

Milego dnia!

w sumie głownie udzielam sie na wątku Samotna mama, samotna w ciąży ... o sobie ... mam dwóch synow , no i jestem niestety samotna mamusia w ciazy . Radze sobie bo musze , latwo nie jest ale mam dla kogo byc dzielna ... cieszy mnie fakt ze moje dziecko moze urodzic sie własnie w dzien moich urodzin ... chodz zawsze mama moja mowi ze to caly rok do tylu .... tak dla ułatwienia napisze ze moja data to 13/12 ale to nie jedyna 13 w rodzinie .. mamy mojej 13/09 a tatuś dzieci 13/04 wiec jesli syneczek tez trafi sie 13 to slowo wam daje bede miala niezbity dowud ze 13 to szczescie a nie pech

Hej ;-)

Ja wlasnie sobie sprzatam z grubsza mieszkanko - bo zaraz o 12:00 mam gosci. Ostatnio znow cale dnie gdzies wychodze i cos robie - niezle wczoraj bylam zmachana. Zasnelam o 19:00 i nawet moj maz sie zlitowal nade mna (musialam wygladac strasznie), dostalam herbatke z sokiem malinowym i zakaz opuszczania lozka. Przewaznie nie jest taki stanowczy ^^ Wytrzymalam 2 h - ale i tak niezle pomoglo ;-) Wiezadla mnie juz w sumie bola caly czas - przy kazdym ruchu. Eh cos czuje ze to juz nie zniknie. Trzeba sie bedzie przyzwyczaic.
Pozdrawiam i zycze milego dnia wszystkim :)

W-6
trzymam kciuki mocno!

reklama
hej hej hej

sarka na sycowskiej :) dzisiaj maz zadecyduje jak tam bedzie u tej babki. i zdjecia mi przywiezie. :) wolalabym tansze bo i ceny moga spasc do 1000 nawet pod koniec wrzesnia ale juz bym chciala byc we wro a po swietach zawsze mozna zmienic mieszkanie ::) jeszcze zobaczymy czy nie bedzie miala nic przeciwko psom. a co do spotkania to jasne nie ma sprawy :) trzeba bedzie zorganizowac cos we wro dla wszystkich mamus grudniowych ktore moga przyjechac :)

margolcia witamy cieplutko :)

w-6 &&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!

Do góry