kaczucha12345
Fanka BB :)
to ślicznie Ci przyrasta ja bete badałam 2 razy na samym początku, to miałam małe wartości teraz pewnie duuuża liczba by wyszła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dodam, że ja sama jestem z grudnia i szczerze polecam ten miesiąc bo widać na moim przykładzie, że to porządni ludzie :-):-):-):-)
Rozumiem Cię, ja też tym razem nie chciałam nikogo informować do wizyty u lekarza, ale jakoś nie wytrzymuję i wszyscy po kolei się dowiadują.Ja jeszcze nic nie mówiłam nikomu... No poza mężem oczywiscie
Poprostu jakoś nie chce zapeszyć...
Rozumiem Cię, ja też tym razem nie chciałam nikogo informować do wizyty u lekarza, ale jakoś nie wytrzymuję i wszyscy po kolei się dowiadują.